Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kizlar dogumdan sonra ilk 40 gün kanamam oldu şuan kizim 4 bucuk aylik ve ben bir daha adet olmadim.. sanki menapoza girmis gibi yanıyorum geceleri terliyorum eşim üşürken ben kisa kolluyla geziyorum. Normal mi bu. Bir doktora gitmelimiyim.
Emziriyor musunuz? Doğumdan sonra hiç kontrole gitmediniz mi? Ben doğru düzgün emziremedim bile, kızım 3 aylık daha regl olmadım. Emziren anneler daha da geç olabiliyormuş ama siz yine de bir kontrole gidin
Kizlar dogumdan sonra ilk 40 gün kanamam oldu şuan kizim 4 bucuk aylik ve ben bir daha adet olmadim.. sanki menapoza girmis gibi yanıyorum geceleri terliyorum eşim üşürken ben kisa kolluyla geziyorum. Normal mi bu. Bir doktora gitmelimiyim.
Emziriyor musunuz? Doğumdan sonra hiç kontrole gitmediniz mi? Ben doğru düzgün emziremedim bile, kızım 3 aylık daha regl olmadım. Emziren anneler daha da geç olabiliyormuş ama siz yine de bir kontrole gidin
Evet emziriyorum. Kontrole de gitmedim. Etrafımdakiler hep sütün koruyor olmaman normal dediler. Anneannemde benim gibi bebegi sütten kesene kadar adet olmazmis. Anneannene cekmissin dediler
Bende öyle şeyler oldu mu bilmiyorum ama doğumdan 6-7 ay sonra adet olmuştum.Ben de normal mi acaba anormal bir şey mi var diye çok düşünmüştüm,endişelenmiştim.
Emzirmeyi bırakmadım fakat azalttım günde 1 kere emiyor gece de emiyor ama eskisi gibi emzirmiyorum sık sık. Azalttığım icin oldum diye düşünüyorum o yüzden normal yani canım
Ne kontrolü canım hiç büyüğünüz yok mu yanınızda belki o bilirde söylerdi ben 18 ay adet görmedim bu çok normal süt verme sürecinde adet olmuyorsunuz 2. Bebeğimde 9 ay olmadım onuda belirteyim. Sıcaklık hisside normal ama doktorunuz varsa danışmak isterseniz tercih sizin normal bir süreç yani. Bebişinizde hayırlı olsun. Sağlıcakla kalın.