Ben de hala olmadım. Ama iki gündür başım dönüyo midem bulanıyo çok tırsıyorum eyvahedigeldismile
aman Allah korusun..ben test yapmadım..sanmıyorum hamile filan değilimdir ama yine de içimi rahatlatmam lazımCADIARZUsen de test yap canım..
bende olmadım deli olcam bu şişlik ınmıcek olmadığım sürece..4 mart spiral takınıcam çok korkuyorum
aynen bende gülican alamadım, cumartesi eşime aldırdım, pazar günüde yaptım yoksa tek başıma sonularına katlanamazdım, nitekim korktuğum olmadı tek çizgi negatif. Arkadaşlar korkuyla yaşamak zor vala bebekten önce ben daha rahattım ki benim bebeğim planlı değildi.Şimdi vala kasmaktan kendimi amannn işteee kadın olmak zor valaeyvahedigeldismileValla canım ben de bugün eşimden isticem. Dün kucağımda 4 aylık çocukla eczaneden test istemeye utandım bilmiyorumkismile
kızlar 3gündür adetim resmen sular seller gibi gidiyo belim hiçmi hiç tutmuyo zaten tutmuyodu 11aydır dgru drüst zeyneb husuzlanıyo yatasım var ayatamıyom üstüm başım batıyo bugün azaldı şükür ve karnım 5aylıklr gibi şişti buşişme neden kafam allak bullak oldu yaaa
musyasım hatırladınmı beni cnm sohbet odasındna tanişiyoduk hadi avaz avaz bende hamiş kalmak istiyodum ya şimdi hamişim cnm alalh nasip edersen ekim annesi olucam sen nasıslın bebişi nasıl....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?