sezeryan olacagın ihtimaline göre düşünürsek bikere ameliyattan sonraki dördüncü gün dikiş kontrolü acısından mühim herhangi bir iltihabi durum var mı diye kontrol falan oluyorsun kritik eşik sanırım ilk hafta kendin acısından bakarsak..
bir de herkesin sezeryanı kaldırma eşigi kendine göredir..ben hemen aksamında gayet rahat ayaktaydım haftasında da rahat hareket eder hale gelmştim..ama bir baskası belki hareketlerde zorlanabilir yanı yolculuk bu anlamda bakarsak ilk on gün zor olabilir gibi..
daha mühimi bebek acısından bakmak tabi ki..birkere sarılık riskini atlatmanız icin gene bir on gün sart..yollarda olagandısı bisey yasamamk adına onun dıs dünyaya adapte olmasına biraz müsade etmelisin sanırım..nacizane tavsıyem hersey yolundaysa şayet minimum on bes günden önce yola cıkmazdım ben..
bir aylıkken bebegim 15 saat yolculuk yaptık benm acımdan da bebegım acısından da sorun olmadı kendi aracımızla yolculuk yaptık
eger emen bir bebegin varsa hersey daha kolay tabi benmki emmesine ragmen gene de kolay sorunsuz gectı genelde uyuyorlar zaten arabada
saglıkla kavusursun umarım yavruna