- Konu Sahibi sessizgemiler
-
doğum sonrası o kadar zor bir süreç ki..hele ki mükemmeliyetçi yapıdaysan..herşey dörtt dörtlük olmalı..ama hiç bir şey planladığın gibi olmuyo..hamileyken hayal ettiğin hiç birşeyi yapamıyosun ..gazı,uykusu ,yemesi derken kendini yıpratıyosun .zamanla anlıyorsun ki boşuna üzmüşün kendini ..canım bebekler zamanla büyüyor hele ki zayıf doğan bebekler hemen yakalıyo yaşıtlarını..uykusuzluk ve kucak istemesine gelince .benim bebeğim 11 aylık ve hala kucak istiyor ve hala gece de 3-4 kez klkıyor..tek fark ise ben severek yapıorum bunları..zamana bırak ve eşinden yardım iste ..arada kahvaltı yapıverin yemek yetişmezse.bırak bikaç gün pis kalsın evin..bebeğinin, senin en değerli varlığın, gülüşünü gördüğünde inan unutacaksın bu günleri..
Merhaba canım yavrunu ALLAH bagıslasın.benımde yenı kırkı cıkmıs bır bebegım var senı cok ıyı anlıyorum madem annem kayınvalıden yardımcı olamıcak esınden yardım ıstıceksın ozaman evde oldugu zamanlarda ızınlı oldugu zamanlarda yardımcı olmasını ıste bugun esım ızınlıydı sabah kızım uyandı bende esımı uyandırdım bıraz merveye bak bende 1 saat daha uyuyayım dıyeoda kaktı sagolsun normalde keyfıne cok duskun bır ınsandır ama ben esımı bebegımıze bakım konusunma baya bı kandırıyorum babası senı ozlemıs sana gelmek ıstıyo vs vs dıyorum bu sayede kızına alısmasını sagladım.Bıde baba bebegın bakımıyla yakınen ılgılendıgınde bebeklerın ılerkı asamalarda nasıl olumlu gelısmeler yaratacagını falan anlattım oda hadıya hadıya dıye dıye daha bı ısterık oldu kızımızla ılgılenme konusunda
Canim bnim seni oyle iyi anliyorumki.kiimi 33+4 dogurdum 2.160 gr anam yaka ignesi gibiydi.4 ay uyku yuzu gormedim tek basima savastim.bigun aynaya bi baktim un gundur saclaruim tarak gormemis.kendime kizdim ben nasil bu hale geldim diye.sonra kizimla hayatin tadini cikarmaya basladim kucaksa kucak oyle sacimi taradim onunda taradim eglence oldu bize.ev isi hayatta yaptirmazdi esimde bilirdi o bakarda ben yapardim.kilosunu hic dert etmedim emmedi de sipa simdi 3,5 yasinda boy var ama kilo hala 14 hic takmiyorum saglikli cok sukur.ama tabi cabuk hasta oluyorlar maalesef buyuyorlar yine de.hatta sanki o dertleri ceken ben degilmisim gibi yine hamileyim ama ne hamilelik uyuyorum sabah kan golunde uyaniyorum.sukur kiminigim saglikli hic kalkmiyorum yataktan evim 6 oda aldi basini gidiyor hicte umursamiyorum rabbim nasip ederse evlatlarimla hayatin tadini cikaricam insallah.sende oyle yap bosver isler nasilsa yuzsuz yapsanda ayni....
tatlım benim yeğenim 1 kilo doğdu nokta kadardı :) senin bebeğin inşallah daha çok toparlanır şimdi bizimki büyüde de yerinde durmuyor
biz dr a danışıp bi çay içirdik çok rahat uyuyordu hemen kalkmıyordu ama adını unuttum gerçekten
böyle harp halindeymiş gibi zaman geçmez bırak ev dağınık olsun bebekten kıymetli mi[/QUO
yok cnm temzlk asla degerlı deılde işte bende braz titizlk hastalıgı var dayanamıyorum ev dagınıklıgına fln. bende doktora danıscam cnm anasonmuydu cay acaba milupanında var cayları ama sorarm dr. a
canım ALLAH bağışlasın bebeğini,2çocuk annesiyim canım, bebekler ilk 2ay geneli çok zor geçiyor,
ama bir şekilde geçiyor, evi çok kafaya takma benim kp çocuk uyuyunca sen ne duruyosun git hemen yat nezaman vakit bulsan dinlen sen bebeğine bakmak için dinlenmelisin derdi,
bebeğin biraz toparlanana kadar sende öyle yap , inanılmaz büyolar çabucak,
1kaç ay sonra yeni doğmuş bir bebek görsen ay benim yavrum ne çabuk büyümüş diyeceksin,
hem herşeyi sitres yapma bol bol bebeğini emzir onunla yat onunla ilgilen,
bu halleri çok tatlı oluyor cennet kokuluların,
canım benimde yanımda yardımcı olanım yoktu gerçekten zordu ama çok bunalmadan dağınık mağınık başardık,büyüdüler çok şükür ,canım takma, hastalık gibi bir sıkıntısı olmasında düzelir geçer inşALLAH..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?