doğumdan sonra bunalıma girdim çok kötüyüm..

canım ALLAH bağışlasın bebeğini,2çocuk annesiyim canım, bebekler ilk 2ay geneli çok zor geçiyor,
ama bir şekilde geçiyor, evi çok kafaya takma benim kp çocuk uyuyunca sen ne duruyosun git hemen yat nezaman vakit bulsan dinlen sen bebeğine bakmak için dinlenmelisin derdi,
bebeğin biraz toparlanana kadar sende öyle yap , inanılmaz büyolar çabucak,
1kaç ay sonra yeni doğmuş bir bebek görsen ay benim yavrum ne çabuk büyümüş diyeceksin,
hem herşeyi sitres yapma bol bol bebeğini emzir onunla yat onunla ilgilen,
bu halleri çok tatlı oluyor cennet kokuluların,
canım benimde yanımda yardımcı olanım yoktu gerçekten zordu ama çok bunalmadan dağınık mağınık başardık,büyüdüler çok şükür ,canım takma, hastalık gibi bir sıkıntısı olmasında düzelir geçer inşALLAH..

tatlım ilk zamanlar hep böyle oluyor ,kendini sıkma,bebek uyuyunca sende yat ,eşin gelincede bebeği ver hemen yarımsaatte eve bi süpürge tut o arada düdüklüye bi fazlaca yemek et,biyapışta 3 çeşit yap biraz difrize at ,daha sonra temizliğini bitir eskisi gibi detaylı olmaz ama çamaşır suyuyla şöyle bi silince için rahatlar seni anliyorum bende titiz bi insanım bide markette ki hazır gıdalardan al yemek çok zamanını almasın ben böyle yapıyordum inşallah yardımcı olabilmişimdir okadar çabuk büyür ki inanamzsın benim oğluşum şimdi 7 yaşında....

tek derdim müemmeliyetçilik ztn cnm heryer düzgn olsun herseym yolunda gtsın gibilerinden biriyim.bebegm uyuyuncaa uyumak yerıne temzlık yapıyorm deli gibi. buda benı yorgunlukla beraber bunalıma sokuyor. eşim sagolsunn cok ama cok anlayıslıdır bunu nıye yaptn demez her önüne koydugumu yer ki öyle biride değildii yemek secerdi şimdi cok yardımcı oluyor bana ama ben işte biraz sıkıntı yapıyorum herseyı

bazen kendımı yatıstırıyorum bazende sürekli sinir hali.. eşimm bakar sen yat fln der cnm yemek seçen biri artık seçmiyor cok anlayıslı fkat yetmiyormu yoksa ben kendıme zulummu ediiyorum hayatı bilmiyorum

nazlıcım ne güzel yazmıssın cnm. işler yüzsüz gercekten.hayırlı olsun hamileliğin Rabbim tamamına erdirsin. erken dogumun sıkıntılarını cok cektım simdidn bebegm hep kcucuk duruyor diger bebeklere bakıyorum kocamanlar. bi hasta olsa hemen bişi olcak sanıyorum kucuk dogdu erken dogdu dıye. devam sütü verdnmi cnm sen cok sukur benmkı emiyor devam sütüde veriyorum

Rabbim bebişlerimizi bizlere bagıslasın. ben diyorumki 2cocuk düşünülürmü artık komsumda diyorki unutursun 2.yide dogurursun:) insallah cnm suan surekli ilgim ona zaten umarım toparlanır biran önce meleğim.

ilk zamanlar çok zor geliyor bende kızımı doğurduğumda aşırı derecede depresif bir ruh hali içindeydim aslında bebeğin zorluğu yok biz yeni düzene adapte olamadığımız için bunu yaşıyoruz inan yeni doğan bebeğin pek bir derdi olmuyor gaz sıkıntısı hariç tabi:) biraz büyüyüp hareketlenince çocuk büyüdükçe derdininde büyüdüğünü anlayacaksın ama sana daha kolay gelecek çünkü herşey yolunu bulup yeni düzeninizi oturtacaksınız iş sende bitiyor yani sen rahat bir anne olursan bebeğinde öyle olacak sen gergin ve sinirliysen bebeğinde etkilenecek malesef ben o hatayı çok yaptım şimdiki aklım olsa asla herşeyi gözümde o kadar büyütmezdim çünkü saçma.. kendime gülüyorum o günleri hatırladıkça :) altı üstü bir bebek kızımla yalnız bile kalamıyordum ben ağlayacak acıkacak anlamazsam doyuramazsam diye diye yedim kendimi :) şimdi o günleri saçma sapan endişelerle kendime zehir ettiğim için çok pişmanım çok çabuk büyüyorlar o küçücük zamanlarını özleyeceksin bile.. ev temizliğini boşver artık uzuuunnnca bir süre çünkü evin bundan 3 5 yıl sonrasına kadar asla çocuktan önceki gibi olmayacak hatta çocuk büyüdükçe dağınıklık kirlilik gidecek artacak şuan kızım 1,5 yaşında ve doğduğundan beri evimizin en kirli ve dağınık zamanını yaşıyoruz o yüzden kendini evim pis evim dağınık yok öyle yok böyle diye paralama sen artık çocuklu bir kadınsın çocuklu kadınların dünyasına hoşgeldin :) bunları sana söylüyorum ama herzaman kendim uygulaya biliyormuyum hayır! bende düzen ve temizliği çok seven biriyim hala söyleniyorum evin bu hali ne olacak böyle diye ama yapacak birşey yok canları sağolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…