Doğumdan sonra canınız ilk ne çekti?

Attilanin Annesi

elifowski
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2013
644
822
38
Kızlar ben doğumdan sonra narkozun etkisi geçip kendime geldiğimde, tombik ekmeğe et döner istemişim.. Ne alaka? hala düşünür dururum. döner seven bir insan değilim, waffle, dondurma yada ne bileyim pizza falan olsa eyvallah. Döner ne alaka? Hele ki "tombik ekmeğe et döner" :)) var mı sizde de böyle ilginç durumlar?

İnanır mısınız.. doğum esnasında öyle bogure bogure çığlıklar attım ki; eşim bi koşu gidip bana bir paket almış marketten..
Tabi sonrasını söylemeyeyim :)

yaa içtim deme :KK43: ben hamile olduğumu öğrendiğim gün sigarayı unuttum. şimdi bazen canım çok çekiyor, eşimden istiyorum. verirse haftada 1-2 içiyorum. ama sonra çok kötü hissediyorum kendimi. Hepde karşıma bebek hastalıkları vs haberler bişiler çıkıyor sanki bile bile.

yaa içtim deme :KK43: ben hamile olduğumu öğrendiğim gün sigarayı unuttum. şimdi bazen canım çok çekiyor, eşimden istiyorum. verirse haftada 1-2 içiyorum. ama sonra çok kötü hissediyorum kendimi. Hepde karşıma bebek hastalıkları vs haberler bişiler çıkıyor sanki bile bile.

Demiyorum zaten :-) .. özendirici değil caydırıcı olmak gerek.. Büyük sorunlar bunlar.. kimseye de asla tavsiye etmem.. Herkez sonucuna katlanabilecegi davranışlarda bulunsun.. size de aferin.. iyi yapmışsınız.. evladiniz sizden bagimsizlastiginda; yine çok isterseniz devam edersiniz tabi onun bulunmadığı ortamda.. inşallah bırakırsınız da..

X