Doğumdan sonra cinsel isteksizlik

Sezeryan doğum yapmak zorundaydim sezeryan oldum yani buna rağmen 1 sene isteksizlik oldu diyebilirim vajinada sıfır ıslaklık arkadaşım normal doğum yaptı onunda aynı kendinizi zorlamayın düzelecek ama inanın sadece biraz zaman gerekiyor

Emziriyor musunuz? Muhtemelen prolaktin ile ilgilidir. Hormonlarınız size diyor ki başka çocuk yapmaya hazır değilsin, daha bu büyümedi :) çok normal bir süreç, geçecektir.

hormonlarla ilgili. emzirenlerde cinsel isteksizligin ve kurulugun cok oldugunu soylemisti doktorum. sezaryen oldum ama uzun bir sure beni ellemeyin modundaydim gercekten bir yila yakin bir surecte eskiye donebildim.

Dikiş olan yerde düzelir inşallah. Konu açmadan önce bakayım dedim genelde adamlarda isteksizlik olduğunu görünce bende mi bı sorun var acaba dedim

hormonlarla ilgili. emzirenlerde cinsel isteksizligin ve kurulugun cok oldugunu soylemisti doktorum. sezaryen oldum ama uzun bir sure beni ellemeyin modundaydim gercekten bir yila yakin bir surecte eskiye donebildim.
Tek değilmişim

Takıldığım eşiniz boşalıp boşalmadığınızı anlamıyor mu? Boşalmak denilen şey görülen bir şey değil mi?

Hormonların cilvesi, o kuruluk da isteksizlik de geçecek. Çocuk uyanır düşüncesi de etkiliyor. Zaten bizim orgazm beyinde biten bir iş. Tünelin ucunda ışık var.

Takıldığım eşiniz boşalıp boşalmadığınızı anlamıyor mu? Boşalmak denilen şey görülen bir şey değil mi?
Noo görülen bişey değil ama boşalmanın şiddetine göre bazen kasılmalarını anlayabiliyor. Tabi her kadında aynı mı bilmiyorum ama bizde böyle

Noo görülen bişey değil ama boşalmanın şiddetine göre bazen kasılmalarını anlayabiliyor. Tabi her kadında aynı mı bilmiyorum ama bizde böyle
Anladım o zaman orgazm denmesi gerek. Boşalma adı üstünde bir şeyin boşalmasıdır. Bende boşalma olunca bayaa bildiğiniz sıvı çıkışı oluyor. Ondan dolayı sordum.

Hormonların cilvesi, o kuruluk da isteksizlik de geçecek. Çocuk uyanır düşüncesi de etkiliyor. Zaten bizim orgazm beyinde biten bir iş. Tünelin ucunda ışık var.
Aslında hepsinden ziyade vajinanın tam anlamıyla iyileşmesini umuyorum.

Anladım o zaman orgazm denmesi gerek. Boşalma adı üstünde bir şeyin boşalmasıdır. Bende boşalma olunca bayaa bildiğiniz sıvı çıkışı oluyor. Ondan dolayı sordum.
Sıvı çıkışı oluyor ama öyle gözle görülür foşur foşur değil Ay allahım neler konuşuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…