- 10 Temmuz 2018
- 5.935
- 7.244
- 148
- 45
- Konu Sahibi victoryvivi
-
Kaç ayda geldi minikler?Hormonlar nedeniyle hamilelikte dökülmeyen saçlar, doğum sonrası birkaç ay içinde hızla dökülüyor. Benim de özellikle önler çok döküldü. Alnım açıldı resmen. Sonra dipten yeni saçlar geldi, minik minik, her yöne kıvrılan saç telleri :) yakında önümde kakül şeklini alacaklar inşallah
Tam hatırlamıyorum ama kızım 10,5 aylık ve alnımda 1,5-2 cm saç telleri var.. Hızlı dökülme de durdu gibi, standart devam ediyor :)Kaç ayda geldi minikler?
Ha bu arada biotin kullanıyorum ve demir. Tavsiye ederim4 aylık bebeğim var
Hayatımda böyle bir saç dökülmesi yaşamadım
Yan kısımlarda seyrelmeler oldu
Çok üzülüyorum
Evet benim de önlerden çok geri gitti saç çizgimHormonlar nedeniyle hamilelikte dökülmeyen saçlar, doğum sonrası birkaç ay içinde hızla dökülüyor. Benim de özellikle önler çok döküldü. Alnım açıldı resmen. Sonra dipten yeni saçlar geldi, minik minik, her yöne kıvrılan saç telleri :) yakında önümde kakül şeklini alacaklar inşallah
Ha bu arada biotin kullanıyorum ve demir. Tavsiye ederim
Geri gelecekler merak etme :) bir de şampuan varmış, adını unuttum, arkadaşlar kullanıyordu faydasını görmüşler.. İnternette biraz araştırıp bulabilirsin, doğum sonrası saç dökülmesi diye aratabilirsinEvet benim de önlerden çok geri gitti saç çizgim
Sevindim senin adına
4.ay hormonların değişmeye başladığı ay demişti doktorum bana 4.ayda dökülmelerin başlar demişti öyle de oldu ama şuan oğlum 1 yaşında merak etme geri de geliyor uzuyor da :) ben daha uzamaz sanıyordum o derece sabit kalmıştı boyu ama eski günlerime geri döndüm4 aylık bebeğim var
Çok üzülüyorum
Vitamin alıyorum ama bana misin demediGebelikte kullandigin vitaminleri kullamaya devam edersen sorun olmaz dedi doktorum
gidene bakarsak geri gelmediler sayılır
Merhaba.. Hiç üzülmeyin geri gelecek :)4 aylık bebeğim var
Çok üzülüyorum
Açılmalar başladı resmenMerhaba.. Hiç üzülmeyin geri gelecek :)
Benim de bir anda dökülmüştü 6.ayda. avuç avuç. Sonrasında yenileri çıkmaya başladı. Şu an 10.ay ve kahkül kıvamındalar
Sizin de çıkacak yenileri merak etmeyin. Bir anda duracak dökülmeler.Açılmalar başladı resmen
Aynen avuç avuç dökülüyor
Heryer saç
Bebeğimin elinde bile görüyorum
Sevindim sizin adınıza
Anlatayım bacım4 aylık bebeğim var
Çok üzülüyorum
Canım biotini bi arkadas daha sormuştu, sanırım kullanılmıyomuş.Emzirme döneminde biotin kullanılır mı
Doktora da soracağım
Imom latte içiyorum ben
Evet hamilelikte tek tel saçım dökülmediAnlatayım bacım
Tam 4 aylıkken bende de saçlar yarıya indi
Nası korktum anlatamam
Ki benim saçlarım hep çok güzeldi , ilk kez geldi başıma.
Şuan oğlum 3 yaşına girecek, sanırım 2 yaşına girmeden geri dönmüştü saçlarımın gürlüğü.
Şuan kezban olma yolundayım..
bunun bi açıklaması var
Gebelikte az dçkülürmüş saçlar hormonlardan dolayı,
Sonra bebiş 4 aylık civarıyken son bi yıldır dökülmeyenler lönk diye bi anda dökülüyomuş.
Eş zamanlı doğurdugum arkadaslarımla aynı anda yaşadık bu sorunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?