- 21 Mart 2013
- 7.876
- 4.308
- 248
Niye ayri yatacaksiniz bunu bende anlamadim...cinsellik evet zaten olmiycak kanamaniz olucak,ama yinede sarilip yatmak bile hem size hem ona iyi gelecek... Eger bebeginizin gaz sorunu,asiri uyku sorunu olmazsa ayri yatmayin derim,olursa tabii farkli sonucta esiniz ise gidecek uykusunu alsin,ama normal sartlerde beraber yatin anneniz baska bi odada yatsin... Anneniz sadece 40 ina kadarmi yoksa sonradami sizinle kalacak anlamadim,ama her iki ihtimaldede sorun olup olmiycagi annenizin ve esinizin karakterine bagli ve nasil anlastiklarina bagli... Ben kendim genel olarak ne kendi annem nede bi baskasi ayi evin icinde rahat edemezdim, hadi bi hafta iki hafta neysede,yada allah vermesin hastaliktir falan amanormal sartlarda ne gerek var anliyamiyorum maalesef... Allah size kolay bi dogum nasip etsin,insallah saglikli bi sekilde bebeginizi kucaginiza alirsiniz...vee esinizi oldugunca hamileligin vede beegin hayatina sokun,bu sizide daha iy alamasi ve daha anlayisli olmasi icin cok önemli bence...