Doğumdan sonra eşim çok değişti

bence hic ne yapsam ne etsem diye dusunmeyin alin esinizi karsiniza konusun net bir sekilde. ben eski gunlerimizi ozluyorum , oyun oynadigimiz zamanlari ozluyorum siye soyleyin. konusmaktan guzel çözüm yok. sonra yanlis anlasilmalar, yorumlamalar olmasindansa net bir sekilde konusmak, beklentilerini, duygularini anlatmak en iyisi.

O normal dedi diye normal olmuyor.
Bir taraf yaşanılandan rahatsızsa ortada bir anormallik vardır. Dürüst olmadığını düşünüyorsanız söyleyin. Eşler birbirine şeffaf olmalı..

Bence doğumu sizin yaptığınızı ve değişime girmesi normal olanın sadece siz olabileceğinizi hatırlatın..
Evet son bir konuşma yapacağım ben eskisi gibi değil eskiden daha iyi olabilecek bir durumda iken böyle yapması çok zoruma gidiyor

Evde kalan birileri olduysa, bir de çocuk sonrası düzen tamamen değişiyor, ilgiyi kendi üzerinden kendi çocuğu üzerine bile olsa kaysa, sıkıntı yaşayan erkekler olabiliyor. Canınızı sıkmayın. Bşr haftasonu aileden biri bir kaç saat çocuğa bakar, iki kişi beraber bir şeyler yaparsınız. Gece eşinizle yatağa ve odaya çocuğu almayabilirsiniz. Siz çocuğun uykusunu tam ayarlamadıysanız, gece sürekli uyanıyorsa vs de sıkıntı olabilir.
Evet lohusa iken annesi ve babası 1 ay kaldılar bizde bundan dolayı çok sıkıntı yaşadık uyku problemi yok çok şükür söylediğiniz herşeyi eksiksiz yapıyorum.

Bazı erkeklerin doğumdan sonra eşini sadece anne olarak gördüklerini duymuştum. O yüzden cinsellik te azalıyor. Ama genelde geçici bir durum bu. Bir süre sonra normale dönüyor her şey. Sizde de dönecektir belki biraz daha zaman lazım.
Umarım öyledir geçici bir durumdur lohusa gibi depresyona giriyorlar sanırım

bence hic ne yapsam ne etsem diye dusunmeyin alin esinizi karsiniza konusun net bir sekilde. ben eski gunlerimizi ozluyorum , oyun oynadigimiz zamanlari ozluyorum siye soyleyin. konusmaktan guzel çözüm yok. sonra yanlis anlasilmalar, yorumlamalar olmasindansa net bir sekilde konusmak, beklentilerini, duygularini anlatmak en iyisi.
Evet söylediğim gbi son kez bir konuşma yapacağım. Eğer bu kezde düzelme olmazsa bende de biter artık

Evet söylediğim gbi son kez bir konuşma yapacağım. Eğer bu kezde düzelme olmazsa bende de biter artık
Canım gecıcı bır durum oldugunu dusun ve hemen ayrılma düşğncesı aklıma getırme cınsellık ısını cozmen lazım benımde yedı aylık oglum var eşimle bızde bocaldık buna yakın seyler yasadık cınsellıkte yoktu öfkelıydık ve gıderek uzaklasıyorduk cınsel hayatı yoluna koyman lazm 9 ay +6 ay neredeyde uc dört birlesme oldu esım korktu fılan son bır aydır yoluna gırdı farkettıgım cınsellık sonrası daha rahat konusuyoruz daha samımıyız ve daha anlayıslıyız bırbırımıze. Esının kotu huyu yoksa cocugunu babasız buyutmenın anlamı yok. Ayrılıkdan esıne suan ıcın bahsetme bence bu kdar kolay bıtmemelı evlılıkler.

bence bu kadar katı olmayin. kendisiyle ilgili farkli bir donemden geciyor olabilir. kaldi ki siz de o zamanlardan cok farklisiniz. zamana birakmakta fayda olur

Canım gecıcı bır durum oldugunu dusun ve hemen ayrılma düşğncesı aklıma getırme cınsellık ısını cozmen lazım benımde yedı aylık oglum var eşimle bızde bocaldık buna yakın seyler yasadık cınsellıkte yoktu öfkelıydık ve gıderek uzaklasıyorduk cınsel hayatı yoluna koyman lazm 9 ay +6 ay neredeyde uc dört birlesme oldu esım korktu fılan son bır aydır yoluna gırdı farkettıgım cınsellık sonrası daha rahat konusuyoruz daha samımıyız ve daha anlayıslıyız bırbırımıze. Esının kotu huyu yoksa cocugunu babasız buyutmenın anlamı yok. Ayrılıkdan esıne suan ıcın bahsetme bence bu kdar kolay bıtmemelı evlılıkler.
Çok şükür kötü bir huyu yok. Bahsetmedim aklımdan böyle bir düşünce geçtiğini sadece sabrım kalmadı yani düzelmesini beklemeye

bence bu kadar katı olmayin. kendisiyle ilgili farkli bir donemden geciyor olabilir. kaldi ki siz de o zamanlardan cok farklisiniz. zamana birakmakta fayda olur
Ben doğum yapmama rağmen daha çabuk toparlayabildim kendimi daha kolay adapte oldum tüp bebek süreci zaten çok yorucu idi sonra hamileliğim çok zorlu geçti asıl benim psikolojimin bozuk olması gerekirken onun bana destek olması gerekirken tam tersini yaşıyoruz

Tabi onunda size göstermesi lazım .. aslında terapi alsa cok iyi gelir
Sorun olduğunu kabul etmiyor ki terapi aldırabileyim 🙄 hiçbir sıkıntımız yok diyor

Sizde de mi benzer bir durum olmuştu nasıl toparladınız acaba?
Biz oglum 7 yasinda iken ayrildik, bizim baska baska problemlerimiz vardi. Sadece sunu soyleyim dogumdan sonra ciftler arasinda boyle seyler yasaniyor. Erkek kadini kutsal varlik gibi gorup yaklasmak istemeyebiliyor.. ya da kadin tum gun bebekle ilgilenip yoruldugu icin ve de uykusuzluklar falan yuzunden erkek ilginin bebege kaymasindan rahatsiz olabiliyor, uzaklasabiliyor. Toparlanmak icin sadece sizin cabaniz yetmez. Aslinda evliliklerde caba hep iki tarafli olmali. Denge bozulmamali. Tek tarafli caba ile denge bozuluyor ve evlilik bitiyor, bizdeki gibi. 6 ay uzun bir sure bir erkegin yaklasmamasi icin. Cift terapistine gitmeyi teklif edin. Ya da bir gun bebegi annenize falan birakip ikinizin yalniz kalacagi bir ortam hazirlayin. Ama onun da caba gostermesi gerek. Cok totosunu da kaldirmamak lazim. Umarim duzelir. Bebeginizi gule gule buyutun.

Merhaba 6 aylık bir kızım var uzun bir tüp bebek süreci ve sıkıntılı bir hamilelikten sonra kızımı kucağıma aldım. Ama eşim çok değişti ilgisi sevgisi azaldı artık görmüyor bile beni akşam oturup sohbet etmek yada film izlemek gibi bir özelliğimiz kalmadı eskiden her akşam ya oyun oynardık ya sohbet ederdik yada film izlerdik değişiklikler yapardık ama artık evliliğimiz tıkandı. Moralim çok bozuk evet eşimi seviyorum ama o bana sevgisini hissettirmiyor ailesi ile de aram bozuk ne yapmam gerektiğini bilmiyorum tek başıma mücadele etmekten çok yoruldum ben yokmuşum gibi davranıyor sadece kızımızla ilgileniyor
tüp bebek süreci zor bir süreç sadece anneyi değil baba yı da etkiler. Kızıyla özlem gideriyordur. Sakin olun. zaman verin birbirlerine alışsınlar hasret gidersinler. Baba kız ilişkisi böyle bir şey

Back
X