Biraz uzun olacak ama herseyi anlatmak isitoyrum ki beni daha iyi anlayasiniz diye. Esimle tanistigmizda ikimizde 16 yasindaydik simdi ise 27. Iki aile taraf istemedi cok savastik beraber kalabilmek icin,gizlice kacip bulusmalar vs, sonunda kabul ettiler. 19 yasinda nisanlandik 22 yasinda evlendik (okulumu bitirene kadar babam yasak etmisti evlenmeyi )
Bu ayin sonu tam 5yil olacak evleneli..ama cok uzun suredir beraberiz.
2 cocugmuz var biri 3 yasinda biri de daha 20gunluk, evet yeni dogum yaptim sezeryan dogumu.
Birinci hamileligimde hersey guzeldi normaldi esim yine ayni hic ucaklasmamisti ama bu ikinci hamileligimde cok uzaklasti sanki, dogum yaptim yine ayni, uzaklasti dedigimde her konuda uzaklasti. Tamam kendi is yerimiz var cok yoruluyor anliyorum ama ben fazla birsey istemiyorum ki sadece sevildigimi bilmek isterim, hediye mediye de istemem sadece sacimi oksa veya belime saril yanagimdan op anlimdan op, ama yok.
Konuyu dun esime actim, ben seni dusunuyorum dedi seni bekliyorum dedi (cinsel anlamindan anladi hemen) acikladigimda sadece cinsel anlaminda deil diye, eh yorgunum her sabah 5de senin yanindan kalkip ise gidiyorum anlayisli ol diyor. Bilmiyorum benmi anlayisssiz davraniyorum aciba diye dusundurdu beni.
Sen yaklas o zaman diyceksiniz, bunu bende dusundum cocuklari yatirdigimda yanina sokulup ona sarilmayi dusundum ama ben yaptikdan sonra ne anlami var, onun bana yakin olmasina suan icin cok ihtiyacim var ilk ben yaparsam ben yaptim diye karsilik verecek sanki, ne bileyim belki sacma gelir size belki cocukca gelir ama biri dusuncesini versin bana.