- 25 Ocak 2009
- 7.637
- 324
- 398
- Konu Sahibi Superisi 2009
çok üzüldüm canım allah yardımcın olsun.maalesef böyle erkekler etrafımızda çok var.keşke biraz cesaretli olabilsek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağlığım tam olarak i değil ama en azından ona muhtaç değilim.şaşırtmaya çalışıyorm .ama o negatifliğe dört elle sarılmış ayrılamıyo .bazı değişiklikler yapıyorm hayatımızda bakalım ne olacak.Çok zor bi dönem bebek doğdukdan sonraki ilk dönemler..
İnsan hep bi destek arıyo..Özellikle eşlerden..Çok şükür biz çabuk atlattık o zamanları..:kedi:
Sizin bence,arkadaşlarında dediği gibi yatak odasından biraz,hatta oldukça uzak kalmanızdan kaynaklanıyo da olabilir..çünkü erkekler böyle zamanlarda genelde sinirli oluyolar..lmaz:.
Şuan nası durumunuz?yani ayağa kalkdınız ameliyat filan gibi sorunlar bittimi ?
Yani eğer iyi durumdaysanız,bence farklı bişeler deneyin..madem konuşamıyosunuz biraz etkilemeye çalışın,şaşırtın filan..Malum erkeklere en kolay laf anlatılan yer yatak odası oluyo:hulya:
Bu şekilde konuşmayı deneyin..Belki işe yarar :bbo:
Kolaylıklar diliyorumm..
ewet ama maalesef çoğu erkek bu konuya o gözle bakamıyo.oysa kadın bunu kabulleniyo benm yuvam ayrı dio erkekse hep bağimlı hissediyo kendinibence de zamanla duzelecektir ama tabii fazla yara almadan atlatılabilse keske.. ailesine gelince artık onun ailesi sen ve bebeginiz! uyuz oluyorum bu muhabbete.. kolay gelsin ne diyim yaa..
inşallah geçer.aslında çok sevapmış onun bana yardımcı olması.ben de bu kadar hastalık çekmek istemezdm en azından günahlarım affoluyo die moral buluyorum bunu onada anlattımsen hemen iyileşemediğin için eşin böyle davranıyor..
geçecek inşallah bu sıkıntılı günleriniz..
evlenirken hastalıkta sağlıkta deniliyor ama
bazı erkeklerde hasta olunduğunda bu sözü unutuveriyorlar
erkekler kadın gibi değil malesef .. hiç sıkıntıya gelemiyorlar..
bu evlilikte ezilmicem sanıp eşime güvendim ama beni yarı yolda bıraktıböyle şeyleri okuyunca erkekleri bir kaşık suda boğasım geliyor.
Neden alttan alıyorsun ki canım. eğer o haksız yere üste çıkmaya çalışıyorsa sen de çık. Sessiz bir kadına alıştıklarında galiba onu ezebileceklerini düşünüyorlar. Sen de ona tam tersini göster.
keşkeçok üzüldüm canım allah yardımcın olsun.maalesef böyle erkekler etrafımızda çok var.keşke biraz cesaretli olabilsek
teşkr edrm .bence erkekler kadınlar kadar dayanıklı değiller biz neler çekip neler yaşıyoruzmalesef erkekler butarz sıkıntılara gelemiyolar dualarım seninle inş. biranönce iyileşirsin canım
erkekler hasta kadının halinden anlamıyolar
Hiç değişen birşey yokmu peki davranışlarında eşinin ?
anne doğumdan sonra nasıl depresyona giriyorsa baba da girebiliyor, çk zor bir dönem, ben de eşimle hayatımda etmediğim kavgaları bbeğim doğduktan sonra etmiştim, aynen ben de senin gibi ne oluyor bize diye çok sordum, tabi bizim kavgalar sizinki gibi hiç ağır olmadı ama yine de kavga insanın canını sıkıyori işte, sonra eşimin de benim kadar bebek stresiyle dolu olduunu farkettim, ben nasıl çabalıyorsam bebeğim için o da aynı çabayı gösteriyordu, zor bir dönem. kızım 1 yaşında artık bakımı daha da kolaylaştı ve biz maşallah eşimle artık tartışmıyoruz. yani bebekten kaynaklanan bir stres olabilir.
benzer şeyleri ben de yaşadım canım, eşimle biribirimize aşığız ama malesef doğum sonrası benim eşimde değişti, senin yaşadıklarını yaşadım, ters ters cevap vermeler,olur olmaza sinirlenip kızmalar, vs vs.. çok ağladım çok konuştum neden böylesin diye amaa ben de stersliyim deyip kesitirip atıyordu, ama kızım 11 aylık olduğunda adamda anormal bir eskiye dönüş başladı, şimdi eskisi gibi, harika..
sanırım bu bir süreç, babalık ağır geliyor, nasıl biz depresyona giriyorsak onlar da giriyor, doğum sonrası o 11 ay karı koca olarak huzursuz geçti amaa şimdii ooohh eski günlerdeyiz zamanla düzeliyor merak etme.