Doğumdan sonra eşimle bozulduk alkol sorunumuz da var

Bebeğim 3 aylık son 1 aydır eve gelmemek için uğraştı adeta
Uykusu çok fazla uyuma isteği vardı ben sabaha kadar bebek baktığım halde kahvaltıyı hazırlar zor kaldırırdım uyanmak istemiyordu.
Bakın ters giden bir şeyler varmış bu adamda. Yani cam çerçeve indirmesi bir anlık olmamış. Yavaş yavaş vuku bulmuş.

Çok uyuması psikolojik olarak durumunun hiç iyi olmadığının bir işareti bence. Ben de majör depresyon ile mücadele ettim. Ve o süreçte hiç kalkmak istemiyordum. Halen daha sürekli bir aralık bulup uyumak istiyorum. Çünkü uyku gerçekliğin acı verici yönlerini unutturan tek şey.

Uykuda korkular, acılar endişeler vs hepsinden kurtuluyoruz. Bu sebeple uykuya sığınıyoruz.

7 senelik evliyiz böyle bi adam değildi demişsiniz. Eşinizi siz daha iyi tanırsınız tabi. Size boşanın ya da boşanmayın diyerek vebal alamam. Çünkü evinize dönerseniz ve eşiniz size zarar verirse gerçekten vicdanen rahatsiz olurum.

Ama kendimi sizin yerinize koyuyorum. Ben hemen boşanmazdım sanırım. Bu adam 7 yıldır olmadığı biri gibi davranamaz. Bu sebeple çam çerçeve indirmesi bence tamamen sarhoşluk ve psikolojik olarak kötü durumda olmasından.

Bir süre ailemde kalırdım. Ikimizin de kafasını toplaması açısından.

Büyüklerin bir araya gelip konuyla ilgili konuşmasını ve borçlar konusunda bize yardımcı olmasını isterdim.

Evime dönmeye karar verirsem de mutlaka ailemden birinin benimle gelip bir süre kalmasını isterdim. Bu süreçte de eşimin hal ve hareketlerini degerlendirirdim. Alkolü birakirsa evliliğe devam ederdim

Ama ickiyi ağzına koyduğu gibi de boşanırdım.

Alkolu tamamen kesmesi lazım bu adamın ağzıyla içmeyi bilmiyor cünkü.

Allah yardımcınız olsun. Sizin için gerçekten üzüldüm.

“ Alkolu tamamen kesmesi lazım bu adamın ağzıyla içmeyi bilmiyor cünkü.”

Yalnız gözden kaçırdığınız bir yer var, önceden de alkol kullanırmış ve hiç böyle kendini kaybetmezmiş. Yani ağzıyla içmesini biliyor
Şüphelenilecek bir nokta da bu işte

Not: Yeni farkettim “alıntı yapmayın” yazınızı, düzelttim artık 😌

“ Alkolu tamamen kesmesi lazım bu adamın ağzıyla içmeyi bilmiyor cünkü.”

Yalnız gözden kaçırdığınız bir yer var, önceden de alkol kullanırmış ve hiç böyle kendini kaybetmezmiş. Yani ağzıyla içmesini biliyor
Şüphelenilecek bir nokta da bu işte
Evet o konuda haklısınız ama adam ciddi bi bunalım içinde gibi geldi bana.

Yani çok uyuması psikolojik olarak durumunun hiç iyi olmadığının bir işareti bence. Ben de aynı durumu yaşadığım için öyle düşündüm ama emin de olamayız tabi.

Bu psikoloji ile alkol birleşince kontrolden cıkmış olabilir.

Back
X