Doğumdan sonra Eşlerin değişimi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Aylakkyildiz

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2022
52
13
8
23
Eşim bensiz biyere gitmezdi tuvalete girerken bile çağırırdı yanına hamileykende aynıydı ama doğumdan sonra çok değişti artık yanımıza uğramaz oldu mutfakta elinde sigarayla sürekli oyun oynuyo ben söyleyince beni baskılamak için bağırıyo çocuğuyla doğru düzgün ilgilendiği yok ama bi kaç gündür gerek spor sağlıklı beslemeye başladım çevre yapmaya başladım az kendini toparladı problem bedemi yoksa manipüleyle karşı karşıyamıyım kendimi değersiz hissediyorum diyemi yapmaya çalışıyo

En başta da sağlıklı değilmiş, 3 yaşında bebe değil bu sizsiz bir yere gidemesin. Şimdi de değil maalesef. Adam bozulmamış, zaten bozukmuş şekil değiştirmiş.

Tuvalete giderken bile niye çağırıyordu o kısmı anlamadım.
Normal dediğiniz hali de çok iç açıcı değil gibi.
Evde bebek ve lohusa bir kadın varken sigara içmesi de çok kötü, bağırması da.
Unumu eledim, eleğimi astım tavrı sanki.
Sizin kendinize yönelmeniz iyi olmuş. Enerjinizi onun negatif tavrına değil de, kendi gelişiminiz için harcamanız çok güzel.
Umarım birbirinizi doğru anlar ve anlaşırsınız.

En başta da sağlıklı değilmiş, 3 yaşında bebe değil bu sizsiz bir yere gidemesin. Şimdi de değil maalesef. Adam bozulmamış, zaten bozukmuş şekil değiştirmiş.
çok güldüm sağol ya şuan düşününce haklısın galiba ama değiştirmek istiyorum çocuğunun babasınada ihtiyacı var

Anlaşılma kısmı bitmiş artık onun aklında başka bi ben var bence kendimi toparlamaya başladım ki nekadar sağlıklı biri olursam okadar sağlıklı bi çocuk yetiştiririm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…