Doğumdan sonra evi çingene çadırına dönen varmı:(

Leyallim

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2013
185
63
118
İstanbul
Kızlar bu sorunu yaşayan tek benmiyim bilmiyorum..Evlendiğinde gayet düzenli ve eli hızlı biriyken..Doğum sonrası hem elim çok yavaşladı konsantre olamıyorum hicbiseye ve çocuğum 1 yaşına geldi ben yine aynı.inanin psikologa gitmeyi düşünüyorum ama psikiyatriye yönlendirir de ilaç alırım diye endişe ediyorum.Evimin hiç düzgün olduğu gün olmuyor neredeyse biyer duzgunse diğer yer muhakkak batıyor.hic mutlu değilim bu durumdan.ama bütün çamaşır bulaşık ne varsa rahatsız olmadan uyuyabiliorum.hani bazıları uyuyamaz rahatsız eder ya inanın ozeniyorum o kimselere.eger bir zil çalarsa korkuyorum biri gelicek bu halimi görecek diye.gecermi bu durum ne onerirsiniz.

ee 1 yaşında sübyan varmış evde. durur mu o ev temiz. kuduruyordur kesin :) kudurmasada zaten onun peşinde dolaşmaktan iş yapmaya vakit kalmıyordur. ben 2 senelik evliyim 3 yaşındayım. annem diyor ki evim ancak derli düzenli oldu :)

Bırak dağınık kalsın :) aşırı titizim hiç önermiyorum 12de ev işi mesaim bitiyor desem yeridir şimdi bende bizim canavarın büyümesini bekliyorum bakalım neler gelecek başıma :D ev dağınık olsun ama temiz olsun özellikle çocuk için de toz al kâfi . Ha yok mu öyle düzenli insanlar var. 2 tane çocukla çiçek gibi evi olanlar var kendi oyun odaları olduğu için kadının kafa rahat :KK48:

Ben konsantre olamıyorum okadar karisiyorki heryer anlamıyorum nedenini..Yemek yaparkende öyle annmde kziim sen önce böyle değildin biraz cekiduzen ver kendine diyor.biranda o mutfak Karman corman içinden çıkılmaz hale geliyor.
Eşim hiç yardımcı olmuyor mu sana ? Bunalmissin belliki. Bu bebiş hiç uyumuyor mu uyuduğunu zaman aslında kolayca yapabilirsin işini

Ben valla koy verdim ufak bebek de var,yorgunluktan ölüyorum.Zaten duzeltsem bile 10da sonra yine ayni. Oyuncaklari dginikliktan saymamaya basladim. Ilerde buyuduklerinde istesek de böyle olmayacak cocukluklarini ozleyecegim diye zugurt tesellisindeyim acikcasi

Su anda calismiyorum 1,5 yasinda bir oglum var. isler bana zor gelmiyor ama rahatsiz oluyorum tamamlamadigim zaman. Esim de is yapar bu arada,siz de esinizden yardim isteyin

Bu kadar mükemmelliyetci olma. Birak daginik olsun cocugunla vakit gecir bu gunleri bir daha yaşamiyacaksin.

Dogum kadinda dikkat eksikligi yapiyor. Benim uzun sure olduydu. Hemen kurslara yazildim..1, 2 saat bakanin varsa kurs biseye git. Cok faydasini gordum cunku.

:) keşke bnde snn gibi olsam.. Emin ol kafam rahat olurdu

Ben konsantre olamıyorum okadar karisiyorki heryer anlamıyorum nedenini..Yemek yaparkende öyle annmde kziim sen önce böyle değildin biraz cekiduzen ver kendine diyor.biranda o mutfak Karman corman içinden çıkılmaz hale geliyor.
Bende aynıyım canım. Kafa çocukta ya ondan konsantre olamıyoruz.
Geçen gün kıymayı kokluycam bozulma var mı diye. Oğlum ağlıyor. O ağlarken algılayamıyorum bile kokusunu. O dereceyim :D

yahu minik bebeğiniz var emziriyorsunuz da

haliniz kalmıyordur makine misiniz neden taktınız bunu

bırakın dağınık kalsın eşiniz toplasın hatta

alla allaa kadının kendine yaptığı zulümü de kimse yapmıyor arkadaş rahat olun let it go

Ben de 4 dene var boy boy son ikisi tam terör yaşında. Onlar dağıtıyor ben topluyorum. Geceye kadar ayaktayım. Benim rahatım gelmiyor ev dağınıkken. Ama çok yoruluyorum. Eğer rahatın geliyorsa koy ver gitsin. Ayrıca size gelen eğer sizi seyire geliyorsa hiç gelmesin. Ya yardım etsin ya da hiç konuşmasın. Hiç sevmiyorum insanın hayatını eleştiren tiplerden.

Eşim hiç yardımcı olmuyor mu sana ? Bunalmissin belliki. Bu bebiş hiç uyumuyor mu uyuduğunu zaman aslında kolayca yapabilirsin işini
Canım ben çalışmıyorum eşim zaten yorgun geliyor yardım etmiyor bide hiç elinden iş gelmez gelsede ev işlerinde yardımdan nefret eder.bana skıntı yapma ben takmiyorum bir yemek yapsan yeter diyor

Back
X