Doğumdan sonra evi çingene çadırına dönen varmı:(

Ev cillop gibiyken sadece 5 dakika içinde savaş alanına dönebiliyor.. salonda oyuncaktan hiç haz etmediğim için kızımın odası dışında birde oyun odası var ama neye yarar.. salon mutfak tüm odalar oyunak,salıncak,bisiklet ve türevleriyle dolup taşıyor.. odaya girdiği anda tüm dolap boşaltılıyor vs vs..
kızımı uyutmaya gittiğimde eşim şöyle bi üstten toparlıyor evi :)
Boşver kirli olsun dağınık olsun hiç önemi yok.. yeterki siz mutlu olun :))

gayet normal. sabah eve baktım dedim ki bu ev nasıl bu hale geldi ya hu?? halbuki 1 gün öncesine kadar geceleri evi toparlıyordum. dün halsizlikten uyudum. sonuç sabah darma duman :D normal yani. psikologluk bir durum değil.

Cıldırırım kafayı yerım ben! Misafırliğe gittiğimde bile kendini tutamayıp temizlik yapan biriyim. Cocuk olduktan sonra ne olur bilemem ama onuda koltuk altıma sıkıstırır temizlerim diye düşünüyorum evi.

Ev cillop gibiyken sadece 5 dakika içinde savaş alanına dönebiliyor.. salonda oyuncaktan hiç haz etmediğim için kızımın odası dışında birde oyun odası var ama neye yarar.. salon mutfak tüm odalar oyunak,salıncak,bisiklet ve türevleriyle dolup taşıyor.. odaya girdiği anda tüm dolap boşaltılıyor vs vs..
kızımı uyutmaya gittiğimde eşim şöyle bi üstten toparlıyor evi :)
Boşver kirli olsun dağınık olsun hiç önemi yok.. yeterki siz mutlu olun :))
Köpek besliyorum evde evi süpürüp sildiğimde kopek halıdan halıya atlıyor sildiğim yerlere basmayayım dıye :temizlik:ıslak ıslak havlusu gelmeden asla duş kabininden cıkmaz su sıcratcam dıye, terlikleri toplar misafır gidince :sinirli:

Köpek besliyorum evde evi süpürüp sildiğimde kopek halıdan halıya atlıyor sildiğim yerlere basmayayım dıye :temizlik:ıslak ıslak havlusu gelmeden asla duş kabininden cıkmaz su sıcratcam dıye, terlikleri toplar misafır gidince :sinirli:
Bende alayım bi köpek :) ne güzel şeymiş o öyle yerimm:)
Bizdede var bi tür,çorabı terliği salonun tam ortasında ayy hangisini anlatayım :))

Bende alayım bi köpek :) ne güzel şeymiş o öyle yerimm:)
Bizdede var bi tür,çorabı terliği salonun tam ortasında ayy hangisini anlatayım :))

Back
X