Doğumdan sonra isteksizlik

Hayalahsen

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2020
47
19
8
34
Hepinize merhaba bayanlar.. Size sorum şu olacak. Doğumdan sonra cinsel isteksizlik yaşayan var mı. 4 buçuk ay oldu doğum yapalı. Cinsel isteğim hiç yok. Öncesinde vardı. Sizde de var mı aynı durum. Neler yapıyorsunuz olması için

Aynı sorun ilk çocuğu mdan sonra banada oldu canım şimdi ikinci bebeğim 26 günlük ve şunu söylemek istiyorum ilk çocuğum 3 yaşında o doğduğundan beri bu sıkıntıları yaşıyoruz . Ben terapist e gitmeyi çok istedim ama utandım. Ama aynı problem leri yine yaşarsam gideceğim karar verdim

Aynı sorun ilk çocuğu mdan sonra banada oldu canım şimdi ikinci bebeğim 26 günlük ve şunu söylemek istiyorum ilk çocuğum 3 yaşında o doğduğundan beri bu sıkıntıları yaşıyoruz . Ben terapist e gitmeyi çok istedim ama utandım. Ama aynı problem leri yine yaşarsam gideceğim karar verdim
Öyle mi öncelikle cvp yazdığınız için çok sağolun. Neden böyleyiz aceba. Her şeyi kafaya taktığımız için mi. Ya da sıkıntılardan dolayı cinsellik artık lüks olduğu için mi

Hepinize merhaba bayanlar.. Size sorum şu olacak. Doğumdan sonra cinsel isteksizlik yaşayan var mı. 4 buçuk ay oldu doğum yapalı. Cinsel isteğim hiç yok. Öncesinde vardı. Sizde de var mı aynı durum. Neler yapıyorsunuz olması için
Benim bebeğimde 2ay 20 günlük. Bnde de istek sıfır aklıma bile gelmiyor sırf eşim için birkaç kere birlikte olduk daha sadece doğumdan sonra. Ama hiç bişey hissetmedim

hormonlardan dolayı sanırım ilk başlarda bende öyleydim şu an kzıım 16 aylık normale döndüm sayılır

Benimde bebegim 2 aylik bende öyleyim dogumdan sonra 10 kilo kaldi acaba diyorum vucudumu mu begenmiyorum ondanmi yada diyorum emzirdigim icin annelik hormonundanmi :( ben normal dogum yaptim alt kismimda dikiş oldu o yuzdenmi ;(
Sanirim cocukdan sonra herkez böyle oluyo

Back
X