- 15 Eylül 2014
- 80
- 24
- 48
- 40
- Konu Sahibi basaksavas
-
Canim benim 1 hafta oldu dogum yapali hastahaneden cijtigimdan beri uzum ve kayisi hosafi ictim sabsh ogle aksam tabi yemeklerinde sulu olsun bi sure ekmegi az ye cok sukur bi problem yasamadim ben smdiye kdr hem bebegimede sut ypti hosaf bi dene istersen ...?Kızlar Merhaba
doğum yapalı 24 gun oldu ilk ginler normaldi hatta her lavaboya gittiğimde büyük tuvalete cikiyirdum.uc gündür kabızlık yaşıyorum. O kadar şey yiyorum içiyorum süt olsun diye nasıl oldum anlamıyorum. Başına böyle bişey gelen var mi
Ayyu canım Allah yardımcın olsun... neyse ki geçti kayısıyla Hallettim çok şükür. Doktora gittin mi. Belki bişeyler yapar. Hemoroid zor yaCanim ben de yaklasik 2 ay once normal dogum yaptim. O zamandan beri kabizlik sorunu yasiyorum. Uzerine bir de gebelikte bana musallat olan hemoroid eklendigi icin cok zor durumdayim. O kadar cok su icmeme ragmen kabizligim gecmiyor. Ne yapacagimi sasirdim
sanırım bağırsaklar duzene girene kadar sabretcez cekicez bu derdi ben de hergün cikamiyorumMrb ben de de ayni sorun var iki ay once dogum yaptim ne kayisi hosafi kayisi kurusu tam bugday ekmegi bol su hicbiri ise yaramiyor doktorumu aradim duphelac diye bir surup verdi internetten yorumları okudum tuvaletten cikamayanlar falan heyecanla aldim içtim ama tek faydasi yaparken zorlanmamak yoksa yine uç dört gün cikamiyorum ne zaman nasil geçer ne yapmaliyim bilmiyorum
Canım su neden icmiyorsun. Su iç bol bol diyet yapıyormuşsun zaten susuz diyet olmaz. Caresi nedir bilmiyorum çok zir yamrb arkadaşlar ben hamılekken kabızlık cekmedm snra doğum yaptm oğlum 6 aylık olduktan snra başladı benmde 2 günde bır yapyrdum buyuk tuvaltetmı zorla sımdı oğlum 11 aylık karnım sıs snra makata kan geldı artk böyle olmaz dedım cerraha gıttım o gun ılac verdı hem krem 2 kutu hap verdı kullanyrm ama ısal ılaı kullannca ancak yapablyrm günde 1 ogun yemek yıyrm ıc cnm yemek ıstemıyr ayrıca dıyete yapacam yapamıyrm ekmek yemıyrm su ıcmıyrm acaba bu yüzden mı cok zor durumdadyım anlayacagınz yokmu bır care =(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?