Yok kızlar biliyorum erken olduğunu bahsettigim hani böyle lop lop olmuş sarkık bi göbek onun geçmesini istiyorum en az 6 ay da mı geçer acaba bi anda tabı bütün kiloları veremem tabi
Kızlar Merhaba
1.5 ay oldu doğum yapalı. O zamanlar aşağıdan felaket dikiş acilarim bebis bakımı vs derken kendimi çok aksattim daha yeni yeni kendime geldim. Kiloları da yavaştan başladım vermeye ama yavaş ilerliyor emzirdigim icin. Benim göbeğim kaldı biraz. Doğumdan sonra hiç sarmadim şimdi sarsam ise yarar mı ? Catlaklarim var çok çirkinlerkırmızı mor arası bi renk onlar için ne yapılabilir bilgisi olan yardimci olursa sevinirim.
26 canimKaç kilo aldınız. Estetik kaygım var benim de.
Annem 1 yılda hiç kalmadı göbeğim demişti. Herhalde onun gibi olurum. şuan 12 kilo aldım.
Evet canim normal doğumNormal dogummu benım sez oldu on ay olacak az göbek kaldı hemen gitmez ama kişiye göre degısır arkadaşım sez oldu kırk gün sonra eskihaline gelmiş
Ya dimii insanın morali de bozuluyor aynalara kusuyor insanBen yürüyerek ilk üc ayda eski kiloma dönmüstüm, göbek de gitmisti ama ayrilan kaslar nedeniyle eskisine hic benzemiyordu.
Göbegimde yag yok ama sekilsizlik var. Sarkma nasil oluyor bilmiyorum, galiba bende sarkma yok.
Düzenli yürüyerek göbek de kendine gelmisti fakat ben ikinci dogumdan sonra estetik düsünüyorum.
Cünkü karin kaslarim toparlanamayacak sekilde ayrildi ve sadece ameliyatla bir araya gelir.
Bende bu hasar cok belirgin, karnim cok fazla büyümüstü.
Simdi ikinciye hamileyim. Dogumdan bir sene sonra falan estetik düsünüyorum.
Karnim cok gücsüz. Catlak yok yag yok ama icerideki bozulma disaridan da belli oluyor
Ya dimii insanın morali de bozuluyor aynalara kusuyor insan
hadi bee sorun icerdemi ee nasil gitcek bu gobekAslinda esim hic problem etmiyor ama ben utaniyorum. Önceden cok güzeldi karnim. Ister istemez davranislarima yansiyor. Bu yüzden dogumda bir sene sonra falan estetik yaptircam parasini biriktiriyorum.
Dogustan alistigim göbegimi istiyorum sadece. Kiyafetten belli olmuyor, bikini bile giydim. Fakat icerde baya hasar var. O da nestersiz düzelmez biliyorum cok arastirdim. Kaslar dikilmeden siki bir karin olmayacak. Sporla düzelse zaten yaparim ama öyle kolay degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?