Doğumdan sonra kalan göbek

Arkadasim duygularima tercüman oluyorsun :)

Çoğu bayan düşünüyordur bence. Benim eşim birşey söylemiyor. Gerçi söylese saatli bomba gibiyim patlarım. O nedenle de söylemiyor olabilir.

Ama bazısının kocası laf eder ya. İşte onları toplatip doğum yaptırtmak lazım. Tıp bu olaya el atmalı bence :confused:
 
Çoğu bayan düşünüyordur bence. Benim eşim birşey söylemiyor. Gerçi söylese saatli bomba gibiyim patlarım. O nedenle de söylemiyor olabilir.

Ama bazısının kocası laf eder ya. İşte onları toplatip doğum yaptırtmak lazım. Tıp bu olaya el atmalı bence :confused:
Benim eşim de bişey demiyor ama hoslanmadigini anlıyorum inşallah geçer hem göbek hem çatlaklar :)
 
Kızlar Merhaba
1.5 ay oldu doğum yapalı. O zamanlar aşağıdan felaket dikiş acilarim bebis bakımı vs derken kendimi çok aksattim daha yeni yeni kendime geldim. Kiloları da yavaştan başladım vermeye ama yavaş ilerliyor emzirdigim icin. Benim göbeğim kaldı biraz. Doğumdan sonra hiç sarmadim şimdi sarsam ise yarar mı ? Catlaklarim var çok çirkinler :( kırmızı mor arası bi renk onlar için ne yapılabilir bilgisi olan yardimci olursa sevinirim.
Kırmızı-mor catlaklar çokta umutsuz sayılmaz beyazlayınca iyileşmesi imkansız hale geliyor sadece
 
Ben de 70 gun once dogum yaptim ve gobegim var, 45 kilo olmama ragmen. Yag gobegi olmasi imkansiz cunku cok zayifim. Yani zayif olsaniz da olurdu o gobek cunku rahim daha buyuk. Ben de zamanla inecegini umit ediyorum. Cabuk toparlanmasi icin yuruyus yapmak istiyorum ama hava da asiri sicak. Sonbahari bekliyorum ben de.
 
Benim nerdeyse 1 sene olacak doğum yapalı..hala kocaman bir göbeğim var kesinlikle genetik olduğunu düşünüyorum:KK43:
 
Yok kızlar biliyorum erken olduğunu bahsettigim hani böyle lop lop olmuş sarkık bi göbek onun geçmesini istiyorum en az 6 ay da mı geçer acaba bi anda tabı bütün kiloları veremem tabi
Canim kirkin cikmis sarabilirsin aslinda...
Hatta bana doktorum 10. Gunumde gittigimde korse onermisti...
Ama ben kullanmadim orasi da ayri :kızgın:
 
Back
X