doğumdan sonra kayınvalidemde kalmak istemiyorum

sokoprenses

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2009
253
3
96
Ankara
arkadaslar ıyı aksamlar pazartesı doguma gırıcem kısmet olursa k.valıdem bızde bır kac gun kalırsınz degılmı evınızde sıcak olmuyo dedı (altımız bos ev sıcak olmuyo ne kadar yansada) bende olabılır dedım agzımdan cıktı bıkere annemlerde kal yavrum ne olcak onlarında torunu dedı bıde annem calısıyo yorgun oluyo falan bebegıme bakması yaa ben k.valıdemde bıseyler yemeye utanıyorum oda hıc demıyokı kızım rahat ol falan yanı bı kac kez kaldım ac kaldıgım gunlerı bılıyorum ole bı hareketı varkı sankı sakın bıse ısteme der gıbı normal de cok ıyıyız ama evıne gıdınce kadın cımrılesıyo bende bunu esıme soledım nası ıstıyosan ole yap zorlayamam dedı bıde bı komsuları var herseye karısıyo ole sıkı fıkı olmuslarrkı sınırımı bozuyolar stres sınırden sutum kesılır dıyede kokuyorum ne yapıcam sımdı kalsam bı turlu kalmasam bı turlu bana bı akıl verırmısınızopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

eşiin sen bılırsın demışse sen bılırsın yanı rahat edemıyorsan neden orda kalasınkı....evınde buz hane degıldır heralde...hayırlı olsun şimdiden cnm bir avazda derler ya öyle olsun inşallah....:emir_bebek:

evinde kalsan yanında kim kalacak? gerçi ne olursa olsun insanın evi gibisi yok. madem evin soğuk oluyor sana bir tavsiye; küçük elektrikli ısıtıcılardan al 1 tane. bebeğin bulunacağı odada yak. elektrik faturasına çok yansımıyor. zaten şunun şurası 1-1,5 ay daha soğuk olur. rahat edemeyeceksen k.validende kalma canım, insan lohusayken daha bir alıngan oluyor :1hug:

var canım elektrıklı ısıtıcıdan ama k.valıdeye ne dıcem onu bılmıyorum yanı aptal gıbı olabılır tm dedım nıye dedım onuda bılmıyorum bı anda cıktı agzımdan

var canım elektrıklı ısıtıcıdan ama k.valıdeye ne dıcem onu bılmıyorum yanı aptal gıbı olabılır tm dedım nıye dedım onuda bılmıyorum bı anda cıktı agzımdan

"siz gelin kalın, ilk günlerimi evde geçireyim" desen bozulurmu acaba? hiç olmadı eşin bulsun bir bahane yerimseniben

"siz gelin kalın, ilk günlerimi evde geçireyim" desen bozulurmu acaba? hiç olmadı eşin bulsun bir bahane yerimseniben

canım söle desem olurmukı dogum yapıcam dıye eltım gelcek burda degıller onlarda k.valıde de kalcaklar kalabalık olcak anne ben eve geceyım rahat edemem desem olurmu? yakın oturuyoruz zaten olurmukıbilmiyorumkismile

canım söle desem olurmukı dogum yapıcam dıye eltım gelcek burda degıller onlarda k.valıde de kalcaklar kalabalık olcak anne ben eve geceyım rahat edemem desem olurmu? yakın oturuyoruz zaten olurmukıbilmiyorumkismile

e tabi, bence söyle. "şimdi kalabalık bebek de var, hem bebek de ilk günden yatağına alışsın düzenimizi kuralım de". hem kalabalıkta sen de rahat edemezsizn bence (kendimden biliyorum da :1rolleyes: )

Canımm hiç kendini kasma kalmak zorunda değilsin o iyilik olsun diye söylemiş gidip kalmazsan içlenmezz merak etmeee... Kafana göre takıl sakın kendini üzme bu dönemde ve benden tavsiye bol sıvı tüket asla da gidip kalma benim kaynanam melektir ama bende başkasında rahat edemem hatta doüğrusu evli biri kendi baba evinde bile eskisi gibi rahat olamıyor gitmeye mecbur değilsinn kırmadan eşine ve kaynanana izah et rahatsızım anne böyle iyiyim de öptümmm sen çok değerlisin sakın üzme kendini boşverrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrzemuszemus Bu arada Hayırlı doğumlar şekercim çantan hazır mı bakalım ciciler hazır mı bunları düşün tatlı yavrunu düşün ohhhhhhhh boşverrrrrr ayrıca laf aramız da ben de kaynanamın sıkı fıkı komşularına uyuz oluyorummmmmmm ama o beni hiiçç ezdirmez benim gelinime kimse karışamaz derrr rahatım yaniii sen de keyfine bak insanın evi gibisi yoktur.

Ben tam kaynana gazına gelmişken, kalma kız :)

Rahat edemeyeceksen kalma bence.

ınsanın canını nası yakıyolar degılmı aslında cok ayıp seyler senın konunu da okudum ve yorum yaptım canım bazen ole uzuluyorumkı hepımız ana kuzusuyuz bızde ınsanız bızıde anne dogurdu bızde evlatız kotulukk eden kotuluk bulsun ne dıyım :kızgın:alsanaalsanasmile:kızgın:

Canımm hiç kendini kasma kalmak zorunda değilsin o iyilik olsun diye söylemiş gidip kalmazsan içlenmezz merak etmeee... Kafana göre takıl sakın kendini üzme bu dönemde ve benden tavsiye bol sıvı tüket asla da gidip kalma benim kaynanam melektir ama bende başkasında rahat edemem hatta doüğrusu evli biri kendi baba evinde bile eskisi gibi rahat olamıyor gitmeye mecbur değilsinn kırmadan eşine ve kaynanana izah et rahatsızım anne böyle iyiyim de öptümmm sen çok değerlisin sakın üzme kendini boşverrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrzemuszemus Bu arada Hayırlı doğumlar şekercim çantan hazır mı bakalım ciciler hazır mı bunları düşün tatlı yavrunu düşün ohhhhhhhh boşverrrrrr ayrıca laf aramız da ben de kaynanamın sıkı fıkı komşularına uyuz oluyorummmmmmm ama o beni hiiçç ezdirmez benim gelinime kimse karışamaz derrr rahatım yaniii sen de keyfine bak insanın evi gibisi yoktur.

canım nede guzel yazmıssın cok tesekkur ederım evet herseyımız hazır bı tek kızımız eksık oda ıns.pazartesı gelcek:ecrin_bebek: ben en ıyısı eltımı bahane edeyım ve kalmayayım

e tabi, bence söyle. "şimdi kalabalık bebek de var, hem bebek de ilk günden yatağına alışsın düzenimizi kuralım de". hem kalabalıkta sen de rahat edemezsizn bence (kendimden biliyorum da :1rolleyes: )

diiiiimi ama evet ben ole dıyım hem odasını aldık herseyını hazırladık kıyafetleınıde yerlestırdık bıde 5 -6 ay yanımızda yatması ıcın sepet besık aldık nıye evıme gıtmıyım bunları bosunamı yaptım :1no2:

Evinde daha rahat edeceğini açık açık söyle, tabii kırmadan..
Sonuçta sana bakmak istemiş, ne güzel..
Evine gelmeyi kabul eder belki, ikinizde daha rahat etmiş olursunuz böylece.

canım rahat edemiyeceksen kalma bende 1 ekimde dogum yaptım kendı evımde yanımda annen ve k.valıde vardı ama insan cokk alıngan oluyo bende bebegımı hıc ellemesınler istıyodum sezeryan oldugum için agrılardan uykum gelırdı ellıcek dıye k.valide vARken uyuyamazdım şimdi 2 dk alsa dıye bakıyorum ki biz nornalde ıyıdır aramızzz.....

Muhtemelen ıyı nıyetle edılmıs bı teklıftır.

Ama bıraksınlar da annelıgın babalıgın tadını ınsanlar evlerınde yasasınlar.

Zaten gözunun ustunde kaşın var deseler alınıyor ınsan.

Rahat edemıyeceksen onun davet nezaketını de göz onunde tutarak uygun bır dılle reddet.

ben sezeryanla doğum yaptım daha ilkgün ayağa kalktım bir hafta annem kaldı onuda gönderim kimseyi istemdim yanımda evimde raht rahat tek kaldım odönem zaten insan sitresli oluyo bid çok karışan oldumu insan deliriyor doğum sonrası insan savaştan çıkımış gibi oluyor ilenmek sakilik ve keyif lazım canın ne istiyorssa onu yap sitrese girmeguclubacismile

cnm 17 kasıöda doğum yapmış ve lohusalığı en ağır şekilde yaşamış biri olaraktan asla kalma bak sen değlde eşin uygun bir dille izah etsin
çünkü bırak kayınvalideni kendinin kierin söyledikleri bile batıyor
şimdi ssenin ağrın sancın olucak yatman gerekicek rahat edemiyeceksin
wc sıkıntı olucak yemek sıkıntı sonra kalabalıkta insan bunalıyor evinde kafanı dinle mek iyi gelicek
başka gelenlerde oluyor eş dost orda ağırlamakta sıkıntı
bebeğinin emme sorunları olucak herkes yorum yapıcak bunu okadar ağır yaşadımki bilemesssin
herkesin seninle ilgili yorumu olucak canın sıkılıcak
sürekli ağlama psikolojisinde olucaksın ama evin gibi değil daha neler neler biraz alışın bebeğinle birbirinize bence sende ayaklan iyice gidin ozaman kalın bence

Back
X