doğumdan sonra kilo verenler buraya

bence bu kilo verme olayı yapı ile alakalı..
ben 55 ile hamile kadım..20 kg aldım..doğum yaptıktan 2 ay sonra hatta o kadar bile olmadı eski kiloma döndüm..

en vahim benim durumum sanirim
104 ile hamile kaldim
98 ile doguma gittim dogum sonrasi 95 idim
sonra yine 98 ciktim simdi 94 kiloyum
dogum yapali 3 ayi gecti

kızlar peki eski kilonuza dönmenize rağmen
göbekte şişkinlik felan kalmıyormu?
vücut olarakta mı doğumdan önceki halinize dönüyorsunuz?

ben ilk hamileliğimde 26kilo almıştım hiçbirşey yapmadan 22kilo verdim son 4kiloda göbeğimde kalıp beni terketmedi sezeryandan deyip kendimi avutuyorum:gitme: şimdi ikinci bebeğime hamileyim bakalım yine kaç kilo alıcam:hulya:

2,5 ay önce doğum yaptım 18 kilo almıştım ve 77 kilo olmuştum.doğumdan 10 gün sonra sadece 2 kilo fazlam kaldığını gördüm.kilo vermek için özel bişey yapmadım.hatta bukadar kolay kilo verebileceğimi bilseydim hamilelikte daha fazla yerdim:1:

Doğum yapalı 18 gün oluyor.19 kilonun 9u gitti 10u kaldı.Bu 10 kiloda nasıl gider anlamadım canım çok sıkılıyor:hulya:

54 ile halile kaldım 80 ile doğum yaptım.şimdi 7 ay oldu doğum yapalı 52 kiloyum.
emzirmek verdiriyo diyolar ama bilmiyorum özel bir şey yapmadım yani.

doğumdan sonra kilo verenler nasıl verdiniz anlatın ne olurrr 20 kilo aldım 10 nu gitti 10 nu kaldı emziriyorumda ne yapıcamı bilmiyorummmmkafamçokkarıştı

bende doğumda 14 kilo aldım bes ay oldu doğum yapalı simdi eski kilomdayım ama hic bişey yapmadım bebegını bol bol emzır zayıflamaya cok yardımcı oluyomus:3:

merhaba arkadaşlar konu yazılalı baya olmuş ama ben hamileyken 9 kilo aldım 55 ile hamile kalmıştım şu anda 45 kiloyum sezeryanla doğum yaptım bebeğim 9 aylık doktorum sezeryan korsesi verdi bana dikiş ağrılarım için ama inanılmaz zayıflama etkisi var bir bebeğim olduğuna kimse inanmıyor marka yazılıyormu bilmiyorum ama pentinin çorap korsesi çok faydası var göbek dümdüz benim bikini bile giyebiliyorum doktorum benden habersiz yapıştırma dikiş yapmış şu anda damla iz yok doğum yapmış gibi değilim yani tavsiye ederim

merhaba arkadaşlar konu yazılalı baya olmuş ama ben hamileyken 9 kilo aldım 55 ile hamile kalmıştım şu anda 45 kiloyum sezeryanla doğum yaptım bebeğim 9 aylık doktorum sezeryan korsesi verdi bana dikiş ağrılarım için ama inanılmaz zayıflama etkisi var bir bebeğim olduğuna kimse inanmıyor marka yazılıyormu bilmiyorum ama pentinin çorap korsesi çok faydası var göbek dümdüz benim bikini bile giyebiliyorum doktorum benden habersiz yapıştırma dikiş yapmış şu anda damla iz yok doğum yapmış gibi değilim yani tavsiye ederim

:3: tam ismini yazarmısın korsenin.bide ben 4,5 ay oldu doğum yapalı şimdi giysem olurmu ,toplarmı? bende sezeryan oldum doktor hiç böle korse filan bahsetmedi.

banada bir arkadaşım korse takmamı önerdi sanırım bi zararı yok kendisi hemşire çünkü, ama korseyi sadece bele takılanlardan almak lazımmış.

ben doğum yapalı da 3,5 ay oldu 75 le hamıle kaldım 88 le doğuma gıttım şimdi 85 kıloyum ama kılolar yapıştı kaldı napıcam bılmıyorum

ben doğum yapalı da 3,5 ay oldu 75 le hamıle kaldım 88 le doğuma gıttım şimdi 85 kıloyum ama kılolar yapıştı kaldı napıcam bılmıyorum

canım aynı problem bendde var 72 hamile kaldım 83 doğuma girdim 3 ay oldu doğum yapalı 2 aylıkken kızım 72 kiloya inmiştim ama işimdi tekrar 77 oldum delircen stres kill yapıyo bana ev taşıdım onun stresi mahvetti beni

ben nisan ayında doğum yaptım, 53 ile hamile kalmıştım.66 kg doğuma gittim, doğumdan sonra 58 e indim ancak süt olsun diye porsiyonları 2 katına çıkarınca 63.5 a kadar çıktım.2 haftadır porsiyonları azalttım ,3.5 kilo verdim. hala 7 kilom var. hayatımın en kilolu anındayım, şuanımdan hiç memnun değilim. sütümüz az kaldı zaten,bitince diyete başlıcam. dukan bile olabilir.

selam hatuncanlar...ilk doğumda 26 kilo almıştım hepsini verdim...bundada 15 kilo aldım...bana göre kilo hiç bir bayana yakışmıyor...fecte bir grubumuz var...doğum sonrası kilo verenler diye şimdi canlar...bizim önceliğimiz sütümüz tamam...ama hamur işi tatlılarda kilo yapıyor süt yapmıyor artık bu da bir gerçek günlük 4 litre su ve hamur işi yemicez tatlılarıda minimum seviyede tutucaz ve günlük 1 saat muhakkak sporumuz var fecten birbirimize gaz vermek ve birbirimizi motive etmek için sizde buyrun hanımlar Not: lütfen mahrem konular konuşulduğundan eşiyle feci kullanan ve gizliden takip edecek eden varsa lütfen eklemesin...birlikte sağlıklı bir şekilde zayıflicaz inşallahhh...kararlı olanları bekleriz anacımm :) doğum sonrası kilo verenler

merhaba arkadaşlar.5 ay önce normal doğum yaptım.76 kilo ile başlayıp 91 kilo ile bitirmiştim.boyum 1.79 şuan 80 kiloyum aslında hamile kaldığım kiloya geri dönmeye az bir yolum kaldı ancak asıl olmam gereken kilo 68 .ayrıca bölgesel fazlalıklarda mevcut biraz göbek biraz basen gibi.doktorlar hamile kalındığında 9 ay boyunca nasıl yavaş yavaş büyüyorsak doğum sonrası kilo verirken de yine azar azar küçülmenin normal olduğunu söylüyor.tabi insan oğlu sabırsız her şey biranda olup bitsin istiyoruz ama şu da bir gerçek ki kilo anlamında doğuştan şanslı yaratılmışlarımızın dışında çaba sarfetmeksizin de olmuyor hiç bir şey.yani aşırı tatlı ve hamur işleri,pirinç pilavı,mantı vb şeylere veda etmek lazım.ve bol bol su içmek şart.Dr Ayça Kaya katılmıştı dün Zahide Yetiş'in programına " şeker herzaman şekeri çeker " dedi çok doğru bir laf.isminden girip araştırın bir zayıflama kliniği mevcutmuş ayrıca da iki tane kitabı var e kısa sürede alıp okumayı düşünüyorum.1 kasecik ve çok masummuş gibi görünen çukulatalı pudingi bir eline ona karşılıkta diğer eline 4 adet koca koca ekmek dilimleri aldı ve bunu yerseniz bunları yemiş gibi oluyorsunuz dedi çok mantıklı vede etkileyici geldi bana kendisini araştırdım biraz tavsiye ederim sizlere de.yani kendimizi frenleyeceğiz elimizden geldiğince.zaten dilimizde tatlı duyusu 3 kademeymiş yani 3 kaşık veya 3 çataldan sonra yediklerinin tadını almıyormuş artık dil.önemli olan 3 de kesebilmek sanırım :)
sevgiyle kalın...

Back
X