Doğumdan sonra kilolar nasıl verilecek

06ikizler

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2016
21
3
1
36
Doğum yapalı 11 ay oldu doğum sonrası kilo aldım artık emzirmiyorumda 78kiloyum nasıl verebilirim yardım lutfen

Canım bende 70 kiloyum 10 ay oldu doğum yapalı hala hamile gibiyim bir iştah bir iştah sorma gitsin ben hala emziriyorum buna bağlıyorum artık

Canım bende 70 kiloyum 10 ay oldu doğum yapalı hala hamile gibiyim bir iştah bir iştah sorma gitsin ben hala emziriyorum buna bağlıyorum artık
Bende emziriyordum taki bir ay öncesine kadar ama hala aynı yiyorum iştahımı engelleyemiyorum kurt gibi acıkıyorum biraz da stresten benimki herhalde bebeklerim ikiz çok yoruyorlar beni yetisemiyorum ikisine birden karnimin doymadigini hissediyorum sofraya oturuyoruz yumurcaklar geliyor biri bi taraftan tabagi yakaliyor biri bardagi hizli hizli yiyorum gelde bana sor kendimi yemeye veriyorum.nasil gidecek bu kilolar yaza zayıflamaliyim kıyafet yakıştıramıyorum kendime

Bende emziriyordum taki bir ay öncesine kadar ama hala aynı yiyorum iştahımı engelleyemiyorum kurt gibi acıkıyorum biraz da stresten benimki herhalde bebeklerim ikiz çok yoruyorlar beni yetisemiyorum ikisine birden karnimin doymadigini hissediyorum sofraya oturuyoruz yumurcaklar geliyor biri bi taraftan tabagi yakaliyor biri bardagi hizli hizli yiyorum gelde bana sor kendimi yemeye veriyorum.nasil gidecek bu kilolar yaza zayıflamaliyim kıyafet yakıştıramıyorum kendime
Canım bi kaç gün tam doymadan kalkarsan alışırsın aslında az yemeye anladığıma göre tempo yoğun spor gibi gelir o tempo sana ben emziriyorum diye umursamıyorum açıkçası bir de ikinci hamileliği düşünüyorum iki birden aradan çıksın diye o yüzden kilo al ver tekrar al tekrar ver hem ben yorulucam hem vucudum o yüzden ikinci çocuktan sonra hem kilo verir hemde sıkılaşırım diye düşünüyorum

Canım bi kaç gün tam doymadan kalkarsan alışırsın aslında az yemeye anladığıma göre tempo yoğun spor gibi gelir o tempo sana ben emziriyorum diye umursamıyorum açıkçası bir de ikinci hamileliği düşünüyorum iki birden aradan çıksın diye o yüzden kilo al ver tekrar al tekrar ver hem ben yorulucam hem vucudum o yüzden ikinci çocuktan sonra hem kilo verir hemde sıkılaşırım diye düşünüyorum[/QUOTE Bebeğin kız mı erkek mi doğum normalmi daha ikinciye çok erken değil mi

Bebeğim kız canım normal doğum yaptım ama hazır hissediyorum kendimi aralarında fazla fark olsun istemiyorum

Doğum yapalı 11 ay oldu doğum sonrası kilo aldım artık emzirmiyorumda 78kiloyum nasıl verebilirim yardım lutfen

ben de kızımı doğurduktan sonra ilk 1 sene kilolu kilolu gezdim 77 kilo ile diyetisyene başladım yaklaşık 8 ayda 62 kiloya indim ...şimdide ara ara kilo alıp veriyorum bu zayıflama işinin mantığı açlığı hissetmek..biraz karnın guruldayacak yatağa aç gireceksin ..
ben mesela aman aman diyet yapabilen bir insan değilim..hele tatlıyı bırakamıyorum ama gün içinde ölçüyü kaçırmadan herşeyi yiyip akşam bir çorba salata vs yiyip (tabi akşam 7den önce) yatağa girene kadar aç olarak giriyosun böyle olunca kilo veriliyo birde yeşilçay takviyesiyle sonuç alacağına inanıyorum

İnşallah en kısa zamanda zayıflamak istiyorum valla sorun bende biraz çok iştahlı yiyorum ekmeği kesemiyorum uykusuzluk çok yaşıyorum gece karnım açlıktan gurulduyor belki zayifliyorumdur diyorum tık yok doğum sezaryenle olduğu için spor da yapamıyorum zorlamak istemiyorum bildiğiniz bitkisel caylariniz varmi

Back
X