Doğumdan sonra kilolar

gursoy326

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2008
767
1
96
Bilecik
kızlar ben 17 kilo aldım hamıleyken bebegım 2800 dogdu dogumdan çıkınca 5 kılo vermıstım 23 gun oldu dogum yapalı sadece 2 kılo daha gıttı sizde durumlar nedir

benim doğumdan çıktığımda 6 kilo gitmişti. 13 gün oldu doğum yapalı 7 kilo daha gitti. şimdiye kadar toplam 13 kilo verdim. 22 kilo almıştım 9 kilom kaldı.

doğumda 6 kg gitti sonra 4 gitti. 13 gün oldu doğum yapalı 84 den 74 e düştüm. şuan 24 kg fazlalığım var eskiye göre abooooo senağlama

12 kilo almıştım hamileyken doğumdan 1 hafta sonra 8 kilo gitmişti kalan 4 kilonun da birazı gitmiştir herhalde

9 kilo aldım doğumda ve sonrasında şişliklerim inince 9 kilonun tamamı gitti. tedavi sürecinde aldığım 5 kilom vardı 4 kilosu duruyor onu vericez artık :)

doğumda ne kadar çok kilo vermişsiniz
17 kiloyla doğuma girdim oğlum 3060 gram doğdu ve eve geldiğimde 14 kilo duruyordu
şuan 42 günlük olduk ama kilolardan ancak 6 sı daha gidebildi hala 8 kilo fazlalığım var

slm kızlar bende 15 gün önce doğum yaptım 84 den 73 düştüm.şuanda durdu kilo vermem:(
nasıl gidicek bu geri kalan kilolar...

kızlar bende 65 le hamile kaldım.. 81 le doğuma girdim.. eve geldiğimde 75-76 falandım.. bu sabah tartıldığımda 67.8 kilo geldim.. bu arada bende kom marka korse almıştım 3 tane.. içine hiç giremeyeceğimi sanıyordum.. XS tiler.. ama gayette güzel girebiliyorum içine.. eski pantolonlarımı denedim az önce oluyorlar fakat eski fit halimden eser yok.. :( olsun o da zamanla olur.. gerçekten şu halime sonsuz şükürler olsun.. eşimin kilo verebileceğime dair hiç ümidi yoktu.. o da çok şaşırdı..

Allah sizlere de tez zamanda eski kilolarınıza kavuşmayı nasip etsin...

slm kızlar ben 18 kilo aldım hamilelik sürecinde 3500 doğdu bebişim toplamda 10 kg verdim doğumda 8 kg bana kalan hızla gider onlarda diyordum ki bi baktım loğusalık döneminde kilo veremiyorum gittikçe alıyorummm
bilmiyorumkismile

slm kızlar ben 18 kilo aldım hamilelik sürecinde 3500 doğdu bebişim toplamda 10 kg verdim doğumda 8 kg bana kalan hızla gider onlarda diyordum ki bi baktım loğusalık döneminde kilo veremiyorum gittikçe alıyorummm
bilmiyorumkismile

ay caNIM bende aynıyım ne yapacaz bılmıyorum benım 10 kılo fazlam var ustte bırsey yok bacaklar ve kalca onlar zayıflasa eskı pantolanları gıyecegım.bır de bu sıcaklarda bu terle veremıyorsak sonra hıc veremeyız bence

ya kızlar bende aynı 11 kilo verdim kal geldi benim kilolara bi 10 kilo daha vermek istiyorum ne yapabilirim lütfen yardım ediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn

benim hala 24 kg fazlam var. gram gitmiyor ya onca emzime, onca terleme, bol su içmek banamısın demiyor. sanırım alışmam lazım şişko kalmaya. şuan 50 bedenim kabus gibi. hamilelik öncesi 36 bedendim. senağlama

kilo meselesi benim de canımı çok sıkıyo yaa.doğumdan sonra 11 kilo verdim şimdiye kadar.hamileyken 16 kilo almıştım ama daha öncesinden aldığım kilolar da var.şu an vermem gereken 13 kilo..nası vercem bilmiyorum.hiçbi giysim de olmuyo.hamileyken aldıklarım geniş geliyo.öncekiler de dar geliyo.alışveriş yapmak da istemiyorum.yakında zayıflıycağıma inanmak istiyorum...

ben doğumda 23 kilo aldım.73 le doğuma girdim çıktıkdan bir hafta sonra tartıldım 66 idim.7 kilo gitmiş sadece kalan 16 duruyor:( valla ben zamana bıraktım verdm verdim veremedim şu emzirme döneminden sonra rejim yaparım artık.bide ben sezeryan oldum ne kadar süre sonra korse takılıyor ve doktorlar bunu öneriyormu bilen varsa yardımcı olursa sevinirim

ben hamileliğim süresince 12 kg aldım..doğumdan 5 gün sonra tartıldığımda 8 kilosu gitti...Süt yapsın diye sürekli yemek yedim 2 kilo falan aldım..kızım 4 aylıkken baya bir yaramazlaştı onla uğraşmaktan kilo falan kalmadı..Hele şimdi 1 yaşında o karıştırıyor ben topluyorum...koşturmaktan yemek bile yiyemiyorum...Sizler daha yeni doğum yapmışınız o kadar kafanıza takmayın takınca insan daha çok kilo alıyor nedense...Zamana bırakın en çok abur cubur yemek kilo aldırıyor...Bebeklerimiz sağlıklı olsunlar yeterki kilolar gider bir süre sonra...

Back
X