Doğumdan sonra kilolar

mrb kızlar.bizimde bugün 45.günümüz bitti.13 kilo almıştım hamileliğimde.şimdi 15 kilo gitti.hamilelikte tatlıdan tiksinmiştim resmen.az kilo almamda etkisi çok.doğumdan sonrada epey bi süre tatlı canım istemedi.28 günlükken bütün kilolarım gitmişti.40 ımız çıktığında 2kilo daha gitti.
haa bide dr um 2. hafta kontrole gittiğimde korse kullanabilirsin artık dedi.aklıma geldikçe kullanıyorum.1 aylıkken eski halimden daha zayıf görünüyordum.ama bugünlerde göbeğim şiş gibi geliyoo:sinifsinif:

kaç kilosun canım genelde zayıf hamile kalındıgında daha cabuk eski haline dönüyo insan ben 2.dogumumu yaptım ilkinde daha rahat dönmüştüm eski halime şimdi zorlanıyrom sen özel bisey yaptınmı kilo vermek için

Ben 48le hamile kalmıştım doğuma girerken 65tim yani 17 kilo almıştım.
Doğumdan çıkınca 5 kilosu gitmiş sadece oğlum 3420 doğmasına rağmen.
1 ay oldu bu arada da 4,5 kilo gitmiş şimdi 55,6 kiloyum.
Toplamda 9-10 kilo vermişim.
Ben eskisi kadar zayıf olmak istemiyorum 52 olsam yeter.
4 kilom kaldı onun için de kendime süre verdim yeni yıla hedeflediğim kiloyla giricem inşallah.
Ekmak yemiyorum şimdiden başladım uğraşmaya,ama onun haricinde herşeyden fazla fazla tüketiyorum.

canım seninle aynıymışız yaa. ben de 48 le hamile kaldım , bulantım çok olduğundan 45'e düştüm 60-61 le doğuma girdim...eve geldiğimde 55tim , şimdi 50 oldum ama daha fazla vermek istemiyorum...hatta 3 kilo kadar alsam daha iyi olcak..sabah akşam içebilidiğim kadar süt içiyorum ben de:1:

benimde acilen 6 kg vermem lazım yani ben artık hamilelik öncesi kilomu unuttum ümidimi kestim boyuma uygun olan kiloya düşeyim onun içine 6 kg vermem gerek

yaa benim de kilolarım gitmiyoooooooo

60 kilo da hamile kaldım 75 ile doğuma gittim şimdi 62,5 kilo çıkıyorum ama tartı yalan söylüyo sanki 2,5 kilo bana kalan değilde hala 65 in üstündeymişim gibi şişimmmm
:sinifsinif: ideal kilomun üstünde hamile kalmıştım şimdi en az 10 kilo vermem gerekiyooooo ama nasıllllllllllll?????????????????????????
:sinifsinif:

bende 53 le hamile kaldım 73 le doğuma girdim doğumdan sonra 60 şadüştüm 2 ay geçti başka kilo veremedim göbeğim duruyo 5 aylık hamilee gibii gitmiyooo kiii bun dan sonra gidermi bilmiyorum

Back
X