- 8 Ağustos 2014
- 1.894
- 3.443
- 158
hee birde asıl önemli konuyu eklemeyi unuttum.esimle hamileliğimde beri ayrı yatiyoruz uyurken çarpar bebek zarar görür diye korktu ki evet deli yatar.dogumdan sonrada bebek ağlıyor gece uyanıyor işte zorluk çekiyor araba kullanıyor dikkati dağılıyor diye hala salonda yatmaya devam ediyor.kac kere soylememe rağmen hep aynı bahaneyi öne sürdu.
aslında olay sadece bundan ibaret olsa dünyalar benimde olurdu sanırım.cocuk dışında hiç bi konuda anlayışlı değil yemeğini ben hazırlıyorum ev her zaman toplu yatağına kadar salona ben yapıyorum çamaşırı hep ütülü herşeyi hazır .bu konularda sen dinlen demeyip yatma vaktine gelince dinlen diyorsa acaba bende mi kaçıyor diyorum.ever arzulanmak istiyorum ama bu benim zorumla olursa acaba aldatiliyormuyum yada begenmiyormu beni sorularının cevabını alamam yapmak için yapmış olur diye bekliyordum.cinsellik düşkünü bı insan değilim ama kafamda bu soruların cevabını alamadığım için takılıyorum bu konuya.benim amacım ilişki yasayim bitsin değil bu uzaklığın sebebi ne onu öğrenmekOğlum devamlı kucak isteyen ve yaramaz bir bebek olsaydı, eşim yaklasmasin diye dua ederdim sanirim. Oğlum uyudugunda, sen de uyu dese dünyalar benim olurdu ki oğlum beş ayını bitirene kadar ne sevişmesi, yerde miyim gökte miyim bilmiyordum. Sürekli emzirme, sürekli alt değiştirme falan. Siz kirkiniz çikinca bu olaya kafa yormaya baslamissiniz, valla ne denir ki, o yaklasmiyorsa siz yaklaşın o zaman. Ama önce bakımlı olun. Hem arzulanmak istiyorsunuz hem de çabanız yok.
uyumasına izin vermeyinOğlum 8 buçukta uyuyor eşim 9 da eskidende böyleydi ama nedense benden kaçtığını düşünmeye başladım artık
pasiflik değilde benim zorumla yapmak için yaparsa diye korkuyorum o zaman beni begenmiyormu yoksa aldatiliyormuyum sorularımın cevabini alamamktan korkuyorumSiz neden bu kadar pasifsiniz, insan kocasına söyleyemez mi en azından ima edemez mi?
Olur da reddederse o zaman düşünürsünüz ne oluyor diye.
çocuğum uyuyunca yarım saat sonra eşimde uyuyor ben bakım yapıp gelene kadar eşim uyumuş olur bile.gunduz yapayım desem oğlum sadece sokakta uyumaya alışkın oda yürürken durdugumuz an yine ağlamaya başlıyor.dusu bile gece alıyorum o arada eşimde uyumuş oluyo ben çıkana kadarÇocuğunuz uyuyunca da mivaktiniz yok bakım yapmaya.3 çocuk ve çalışan bir anne olarak buna katılmıyorum, isteyen herşeye vakit bulur, bi duşa girmek bi saç baş yapıp çekici giyinmek için ne kadar vakte ihtiyaç olur ki? Lütfen bakımlı olmayı deneyin, görün işler degisecek
Siz hazırlanıp yanına gireceksiniz, uyandırın onu hareketlerinizle, sonrası gelirçocuğum uyuyunca yarım saat sonra eşimde uyuyor ben bakım yapıp gelene kadar eşim uyumuş olur bile.gunduz yapayım desem oğlum sadece sokakta uyumaya alışkın oda yürürken durdugumuz an yine ağlamaya başlıyor.dusu bile gece alıyorum o arada eşimde uyumuş oluyo ben çıkana kadar
Ütüyle falan uğraşmayın gün içerisinde, bunları yapacak vakit buluyorsanız aynı vakti kendinize harcayın, eşinizden önce kendinizi iyi hissetmek için yapın bunu.aslında olay sadece bundan ibaret olsa dünyalar benimde olurdu sanırım.cocuk dışında hiç bi konuda anlayışlı değil yemeğini ben hazırlıyorum ev her zaman toplu yatağına kadar salona ben yapıyorum çamaşırı hep ütülü herşeyi hazır .bu konularda sen dinlen demeyip yatma vaktine gelince dinlen diyorsa acaba bende mi kaçıyor diyorum.ever arzulanmak istiyorum ama bu benim zorumla olursa acaba aldatiliyormuyum yada begenmiyormu beni sorularının cevabını alamam yapmak için yapmış olur diye bekliyordum.cinsellik düşkünü bı insan değilim ama kafamda bu soruların cevabını alamadığım için takılıyorum bu konuya.benim amacım ilişki yasayim bitsin değil bu uzaklığın sebebi ne onu öğrenmek
ütüyü akşam hepsi uyuyunca yapıyorum.evet maalesef eşim bu konularda anlayışsız söylemezsem çöpü bile çocukla ben atiyorum.kac kez tartıştık bu konuda her zaman benden yorgun olduğunu ileri sürüyor .belkide bu tartışmalar yüzünden uzaklaştık birbirimizden.Ütüyle falan uğraşmayın gün içerisinde, bunları yapacak vakit buluyorsanız aynı vakti kendinize harcayın, eşinizden önce kendinizi iyi hissetmek için yapın bunu.
Yatağını da kendi yapsın bir zahmet niye siz yapıyorsunuz, işten 5 ye geliyorsa gelsin ütüsünü de yapsın, yormayın kendinizi ev işleri için bu kadar küçük bebekle.
4 aylık bebeyle ütü gibi ev islerinin aynı içerikte gecmesi... Bence bebeniz o kadar oyalayici bir bebe değil. Biz 10. ayın icindeyiz hala ev ahalisi olarak yüzümüzü zor yikiyoruz 2 lokma yemeği zor yiyoruz. Bunca ev işine ütüye firsat kaliyorsa kendinize de zaman ayirabilirsiniz kesinlikle. Buradan bakinca zamansal acidan cok sanslisiniz. Hele ki 4-5 saat kesintisiz uyuyormus gece.. mukemmel bence. Esin sana uyu dediginde uykum yok de bakalim ne dicek.aslında olay sadece bundan ibaret olsa dünyalar benimde olurdu sanırım.cocuk dışında hiç bi konuda anlayışlı değil yemeğini ben hazırlıyorum ev her zaman toplu yatağına kadar salona ben yapıyorum çamaşırı hep ütülü herşeyi hazır .bu konularda sen dinlen demeyip yatma vaktine gelince dinlen diyorsa acaba bende mi kaçıyor diyorum.ever arzulanmak istiyorum ama bu benim zorumla olursa acaba aldatiliyormuyum yada begenmiyormu beni sorularının cevabını alamam yapmak için yapmış olur diye bekliyordum.cinsellik düşkünü bı insan değilim ama kafamda bu soruların cevabını alamadığım için takılıyorum bu konuya.benim amacım ilişki yasayim bitsin değil bu uzaklığın sebebi ne onu öğrenmek
Karnınıza tekme mi atıyor eşiniz uyurken, sizi yataktan aşağı mı itiyor, bu ne saçma bahane? Bizim oğlan 4,5 saat kesintisiz uyusa evde olacakları düşünemiyorum. İsteyen insan her şekilde belli eder. Eşinizde o ışığı göremedim ben. Sizin adım atmaktan başka çareniz yok. Belki böyle bir başlangıç lazımdır size.hamileliğimde beri ayrı yatiyoruz uyurken çarpar bebek zarar görür diye korktu ki evet deli yatar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?