doğumdan sonra kocamın ilgisizliği

Oğlum devamlı kucak isteyen ve yaramaz bir bebek olsaydı, eşim yaklasmasin diye dua ederdim sanirim. Oğlum uyudugunda, sen de uyu dese dünyalar benim olurdu ki oğlum beş ayını bitirene kadar ne sevişmesi, yerde miyim gökte miyim bilmiyordum. Sürekli emzirme, sürekli alt değiştirme falan. Siz kirkiniz çikinca bu olaya kafa yormaya baslamissiniz, valla ne denir ki, o yaklasmiyorsa siz yaklaşın o zaman. Ama önce bakımlı olun. Hem arzulanmak istiyorsunuz hem de çabanız yok.

bunların hiçbiri sorun değil. benim eşim yengeç burcu aşşşırı duygusal bi adam. hamile kaldığımı öğrendiğinden itibaren hiçbir şekilde cinsellik istemedi, bebek var orada bebeğe zarar veririm diye. ne kadar konuşsak da ikna edemedim. fakat doğumdan sonra 40 günü zor bekledi. ne tip ne vücut ne başka bir şey. cinsel hayatımızda hiçbir şey değişmedi. hatta şu anda çok yoğun çalıştığı için geç geldiğinde oğlumla birlikte uyuyoruz diye kıyamadığından başka yerde yatıyor olmasına rağmen fırsatını bulunca yer mekan fark etmeden özlem gideriyoruz.
demem o ki bu uzaklaşmanın bir çok sebebi olabilir. ben neredeyse 1 yıl cinsellik yaşamadım. belki eşinin bir çok çekincesi vardır. sana zarar vermekten çekiniyor olabilir, gerçekten yorulduğun için kıyamıyor olabilir. uzak kalmaya alışmış olabilir.. hemen kötü düşünme.
eşin eve geldiğinde çocuğunu ver kucağına git bi güzel bakım yap kendine süslen çocuğu yatırdıktan sonra da sen girişimde bulun. o zaman da seni iterse sorun var demektir.. ama bunu denemeden bilemezsin.

aslında olay sadece bundan ibaret olsa dünyalar benimde olurdu sanırım.cocuk dışında hiç bi konuda anlayışlı değil yemeğini ben hazırlıyorum ev her zaman toplu yatağına kadar salona ben yapıyorum çamaşırı hep ütülü herşeyi hazır .bu konularda sen dinlen demeyip yatma vaktine gelince dinlen diyorsa acaba bende mi kaçıyor diyorum.ever arzulanmak istiyorum ama bu benim zorumla olursa acaba aldatiliyormuyum yada begenmiyormu beni sorularının cevabını alamam yapmak için yapmış olur diye bekliyordum.cinsellik düşkünü bı insan değilim ama kafamda bu soruların cevabını alamadığım için takılıyorum bu konuya.benim amacım ilişki yasayim bitsin değil bu uzaklığın sebebi ne onu öğrenmek

Oğlum 8 buçukta uyuyor eşim 9 da eskidende böyleydi ama nedense benden kaçtığını düşünmeye başladım artık
uyumasına izin vermeyin
ve güzel güzel konuşun

sererbah cığımın dediği gibi mesaj da atın
hiçbişey olmaz kocanız o sizin
sonra da bize yazın

Siz neden bu kadar pasifsiniz, insan kocasına söyleyemez mi en azından ima edemez mi?

Olur da reddederse o zaman düşünürsünüz ne oluyor diye.
pasiflik değilde benim zorumla yapmak için yaparsa diye korkuyorum o zaman beni begenmiyormu yoksa aldatiliyormuyum sorularımın cevabini alamamktan korkuyorum

Çocuğunuz uyuyunca da mivaktiniz yok bakım yapmaya.3 çocuk ve çalışan bir anne olarak buna katılmıyorum, isteyen herşeye vakit bulur, bi duşa girmek bi saç baş yapıp çekici giyinmek için ne kadar vakte ihtiyaç olur ki? Lütfen bakımlı olmayı deneyin, görün işler degisecek

çocuğum uyuyunca yarım saat sonra eşimde uyuyor ben bakım yapıp gelene kadar eşim uyumuş olur bile.gunduz yapayım desem oğlum sadece sokakta uyumaya alışkın oda yürürken durdugumuz an yine ağlamaya başlıyor.dusu bile gece alıyorum o arada eşimde uyumuş oluyo ben çıkana kadar

Evi temizlemeye ütü yapmaya vaktiniz var çocuk duruyor ama bu kendine bakıma gelince çocuk durmuyor , bir günde ütü yapmayın kendinize bakın bunun eşiniz için değil kendiniz için yapın öncelikle doğumdan sonra vücutta ki değişimlerden dolayı bi öz güven kaybı oluyor bu sebepten eşe sarıyorsun, bakin kendinize bi yenilenin tazelenin psikolojik olarak en azından

görebileceği yere prezervatif koymaktan daha görülür hissedilir olur o zaman ..

Siz hazırlanıp yanına gireceksiniz, uyandırın onu hareketlerinizle, sonrası gelir

Neden böyle şeyleri konuşmaktan çekiniyorsunuz. Ben olsam açık açık sen neden benimle sevişmiyorsun bakalım diye sorarım . Neden kadınlar erkeklerden bekliyor ki bu bizim için de bir ihtiyaç. Valla çok gece kocamı elinden çeke çeke götürdüm yatak odasına. Sorun siz talep edin cilveyle karışık hesap sorun.

Ütüyle falan uğraşmayın gün içerisinde, bunları yapacak vakit buluyorsanız aynı vakti kendinize harcayın, eşinizden önce kendinizi iyi hissetmek için yapın bunu.

Yatağını da kendi yapsın bir zahmet niye siz yapıyorsunuz, işten 5 ye geliyorsa gelsin ütüsünü de yapsın, yormayın kendinizi ev işleri için bu kadar küçük bebekle.

ütüyü akşam hepsi uyuyunca yapıyorum.evet maalesef eşim bu konularda anlayışsız söylemezsem çöpü bile çocukla ben atiyorum.kac kez tartıştık bu konuda her zaman benden yorgun olduğunu ileri sürüyor .belkide bu tartışmalar yüzünden uzaklaştık birbirimizden.

4 aylık bebeyle ütü gibi ev islerinin aynı içerikte gecmesi... Bence bebeniz o kadar oyalayici bir bebe değil. Biz 10. ayın icindeyiz hala ev ahalisi olarak yüzümüzü zor yikiyoruz 2 lokma yemeği zor yiyoruz. Bunca ev işine ütüye firsat kaliyorsa kendinize de zaman ayirabilirsiniz kesinlikle. Buradan bakinca zamansal acidan cok sanslisiniz. Hele ki 4-5 saat kesintisiz uyuyormus gece.. mukemmel bence. Esin sana uyu dediginde uykum yok de bakalim ne dicek.

hamileliğimde beri ayrı yatiyoruz uyurken çarpar bebek zarar görür diye korktu ki evet deli yatar.
Karnınıza tekme mi atıyor eşiniz uyurken, sizi yataktan aşağı mı itiyor, bu ne saçma bahane? Bizim oğlan 4,5 saat kesintisiz uyusa evde olacakları düşünemiyorum. İsteyen insan her şekilde belli eder. Eşinizde o ışığı göremedim ben. Sizin adım atmaktan başka çareniz yok. Belki böyle bir başlangıç lazımdır size.

ilişkiyi anladım da ayrı yatmak evliliği bitirir. Anne yanı beşikler var yatağın yanına koyun eşinizle uyuyun. Bence sizi unutmuş kendinizi hatırlatın. Güzel bi hazırlık yapın. Bide mesaj evde bekliyorum bugün kavuşuyoruz diye. Sadece erkekten beklenmez bence de. Ben de olsam eşim gelmese hayırdır derim yani susup beklemem. Siz de beklemeyin harekete geçin yoksa sonu hiç iyi durmuyor

Valla kimi erkek duz duvara tırmanır kimi de böyle libidosuz... illa seni aldattığı anlamı çıkarma ama dogum sonrasi ister istemez bir uzaklaşma oluyir. Ben de koni açmıştım burda esim yanaşmıyor diye. Bizim oğlan bir yaşınagirecek hala bi düzelme yok. Seks harici yakınlaşma temas oynaşma vs girla ama ikimizin de basireti bağlandı sanki devamını getirmiyoruz. Ben de alıştım isin kotusu...

Bence konu sahibi normalde de siz garipsiniz ayrıca ben 40 diye birseye de inanmıyorum, 5 yaşına kadar bir cocukla nasıl bu kadar mağdur oldunuz anlayamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…