doğumdan sonra korsa giymek

hatice41

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2008
201
2
96
42
Kocaeli
arkadaşlar benim ilk çocuğum olucak ,ama göbek kalma korkusu var bende sezeryan olursam korsa giyemezmiyim zaraarı varmı?

arkadaşım , iki tane sezeryan oldum doktorun söyler benimki ilk büyük tuvalete çıktıktan sonra mide ve paçalı korse giy dedi sabah giyiuorum gece yatarken çıkarıyorum. toparlanmana bel duvarına yardımcı olur ayrıca sporsuz göbiş gitmez.

hmm ben normal düşünüyorum şimdilik.normal doğum yapanlarda pek göbek kalma şansı olmuyomuş aslında göbek kalmasın diye tercih ettiğim bişey değil tabi normal doğum.
Duyduğuma göre sezeryan doğum yapanların az da olsa göbeği kalıyomuş

bana en yakın örnek annem, biz iki kardeşiz ve ikimiz de sezeryan ile dünyaya gelmişiz , ama maşallah annem manken gibi, göbek filan yok

Canım bende sezeryanlı doğum yaptım göbeğim kalmadı..Doğumdan 15 gün sonra çok sıkı olmayan korse giydim... Şimdi 2, bebişimi bekliyorum doğumdan sonra bunda göbeğim kalırmı bilmem... Alınan kiloyada bağlı gibi geliyo bana..

ne güzel ikiz beklemek cinsiyetleri ne?ben çok kilo aldım ama bekarken çok zayıftım kiloya yatkın değilim sanki ama bakalım inşallah göbişler kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…