Doğumdan Sonra Korse Giymek

merhabalar
normal doğum yaptım 15 gün oldu ve 5 gündür eski çarşafı karnıma doluyorum ki göbeğim kalmasın:)
ancak göbeğimi tam olarak sarmadığını düşündüğümden korse almayı düşünüyorum, bana korse tavsiyesinde bulanabilr misiniz ya da eski çarşafla sarmaya devam mı edeyim???
öneriniz nedir acaba???

sadece göbek korsesi var mı yoksa tayt şeklinde gögüslere kadar olan korselerden mi almak gerekiyor acaba??? ya da her yerde bulunan standart korse mi kullanmak lazım? bilgi verirseniz sevinirim

canım ben hamileliğimin son aylarında hamileler için olan bi korse almıştım karnımı alttan destekliyordu doğumdan sonra da tersi takılıyor medikalden almıştık biz sezeryanla doğum yaptım ve de aklıma geldikçe takıyorum sürekli olmasada ama takınca bile rahat oluyor

Kişiden kişiye değişiyor korse kullanımı, ben normal doğum yaptım ama hiç korse kullanmadım, doğumdan sonra 3.aydan itibaren yarım mekik yapıp bol bol havuzda yüzdüm ve fırsat buldukça bisiklete bindim. Spor yapmanızı kesinlikle tavsiye ederim kızlar, korseden çok daha etkili.

ben doğumdan sonra bele sarmalı cırt cırtlı korselerden taktım,çok faydasını gördüm

ben ilk bebeğimde sezaryen oldum.annem korse yerine beni amerikan bez bi çarşafla sardı sıkı sıkı.işe de yaradı.sonra spor falan da yaptım hiç göbek kalmamışı.yine öyle yapıcam.

Back
X