Dogumdan sonra ne zaman adet gördünüz?

esraaaam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2014
80
32
48
Merhaba arkadaslar.. her yerde yaziyor,dogum sonrasi adet gorenlerin bazen 1 yil kadar beklemeri gerektigini,vucudun ancak toparlandigini vs. Ama ben yine de sabredemiyorum. Bir an once adet olmak ve normale donmek istiyor insan.

Birinci oglumda emzirmeyi 3. Ayda kesmistim. 2 hafta sonrasinda adet oldum. Ikinci oglumda tamamen emzirdigim halde 4. Ayda adet gordum. 3. Oglum 6 aylik oldu,ek gidaya baslayali 2 ay oldu ve hala adet olmadim.

Sizlerin tecrubeleri neler??

Birinci oğlum 8,5 ay emdi, 6. Ayda adet oldum
İkinci oğlum 22 ay emdi, 11. Ayda adet oldum

• Beğen
Reactions: 9ay
Aden olunca sütte değişiklik oluyor mu?
Benim bebeğim 3 aylık ve adet olmak istemiyorum. Eğer geceleri emzirmezsem hemen hafif kanamalar başlıyor

bende dogumdan sonra tam 3 ay sonra det oldum 7 ayina kadarda emzirdim kizimi.. tabi mama ve sonrasinda ek gidada vardi kendigilinden istemedi kizim daha emmek

Doğum yaptım 40 gün boyunca az az kanama oldu 41. Gün kesildi oğlum 1 yıl emdi 13. Ay adet oldum

Benim oğlum 15 aylık hala adet olmadım oglumu da emzirmeye devam ediyorum, herkes bir şey söylüyor kafam karıştı yarın doktora gideceğim bakalım o ne diyecek

Merhaba arkadaslar .. ben uc ay once ilk defa anne oldum❤️ Acemiyim anlayacaginiz .. benim dogumdan sonra bi on gun kanamam
Oldu ve sonrasinda kesildi .. daha sora 40 ima birkac gun kala kanamam oldu ama adetmiydi bilmiyorum 43 uncu gunume kadar damla
Damlamgeliyordu sonrasinda kesildi uc ay oldu hala gelmedi:110: bi on besgun felan oncede bir iki damla kanamam oldu . Ve suanda adet sancisi gibi sancim varr oluyorum . Benim durumumu yasayan varmi cok korkuyorum
Ya hamileysemM ne olur yardimci olurmusunuz :KK43:

Back
X