Dogumdan sonra ne zaman adet gördünüz?

Sakın emzirmeye güvenip korunmamazlık etmeyin. kuzenim 3 aylık bebegı varken tekrar hamıle kaldı. bence hamıle degılsınız ama yınede test alın

Sakın emzirmeye güvenip korunmamazlık etmeyin. kuzenim 3 aylık bebegı varken tekrar hamıle kaldı. bence hamıle degılsınız ama yınede test alın
Sadece 40 imdan sonra cok affedersiniz geri cekme yoluyla iliskiye girdim hemen tuvalette kosdum ama icimde buyuk bir supheee Cok korkuyorum suan gidip test almakdan insallah da oyledirr hamile degilimdirrr

İlk hamile oldugumdada bu sekil adet sancisi gibi sancim olmusdu sanki belirtileri ayni gibime geliyor yoksa piskolojikmen mi yapiyorum anlamadim geceleri uyuyamiyorum artikkk:KK12:

Hamile misin degil misin bilemem ama dogum sonrasi adet duzensizlikleri cok normal. Ben normalde 23 gunde bir adet olurum. Dogumdan sonra once 23 sonra 28 ve en Son 31. Gunde adet oldum. Hatta bende hamile miyim diye dusunmustum.

Diger taraftanda yakin zamanda bebek istemiyorsan korunman Sart. Emzirme korumaya yetmiyor

Hamile misin degil misin bilemem ama dogum sonrasi adet duzensizlikleri cok normal. Ben normalde 23 gunde bir adet olurum. Dogumdan sonra once 23 sonra 28 ve en Son 31. Gunde adet oldum. Hatta bende hamile miyim diye dusunmustum.

Diger taraftanda yakin zamanda bebek istemiyorsan korunman Sart. Emzirme korumaya yetmiyor
Benimde adet duzenin cok iyidi dogumdan once hayatta duzensiz gelmemislerdir . Bebegim daha cok kucuk yinede bi test alsammi acaba Cok korkuyorum cift cizgi cikarsa neyaparim

Back
X