Nasil bu kadar anlayssiz olabiliyor bazi insanlar hayret ediyorum. Cok zor bir dogum yaptim 12 saat boyunca yogun dogum sancisi cektim acilmam olmadi bebek cok asagidaydi kafasi sıkışmıştı esim ve kaynanamin pintiligi yuzunden kontrollere gittigim hastaneye gidemedim dogum icin (ozel oldugu icin) rezil bir hastanede saatlerce kivrandim en sonunda dayanamadim kendi doktoruma gidecem dedim ben canimla mucadele ederken kaynana esimi dolduruyo hala oraya goturme o kadar para vermeye ne gerek var diye. Guc bela ikna ettim esimi duvarlara tutuna tutuna ciktim o hastaneden. Diger hastanede doktor gelene kadar orda bulunan ebe saatlerce bos yere ikindirdi beni ikinma yuzunden bebek daha cok sıkıstı doktorum gelip vaziyeti gorunce deliye dondu bu kadina nasil normal dogum yaptirirsiniz dedi apar topar sezeryana aldilar ama gec kalindigi icin bebegim icin garanti veremediler hersey olabilir dediler. Kabus gibiydi aklima geldikce tuylerim diken diken oluyor. Neyseki bebegimi sag salim aldim kucagima evime geldigimde hem ikinmadan dolayi yogun bir kas agrisi hemde sezeryan dikisleri yuzunden cok sancim vardi ilk gunlerde inledim biraz. Biraz toparlandiktan sonra kari koca bir olup esimin yaninda eltim icin bana donup dedilerki yanlis anlamada oda ameliyat oldu dogum yapti bir gun bizim yanimizda ay demedi sanki ben kasitli inliyordum keyfimden. Esimde onlara hak verdigini belli etti. Deliye dondum hepsini evden kovasim geldi yapmadim keske yapsaydim. Buna benzer daha bir cok sey. Niye petekleri aciyorsun niye camisir makinasini tam doldurarak kurmuyorsun niye bebege bu kadar cok sey aldin niye bu kadar mama veriyorsun cok harcama yapiyorsun vs vs. Olseler umruma gelmez o derece nefret ettim.