doğumdan sonra nerde kalacağım ?

Nasil bu kadar anlayssiz olabiliyor bazi insanlar hayret ediyorum. Cok zor bir dogum yaptim 12 saat boyunca yogun dogum sancisi cektim acilmam olmadi bebek cok asagidaydi kafasi sıkışmıştı esim ve kaynanamin pintiligi yuzunden kontrollere gittigim hastaneye gidemedim dogum icin (ozel oldugu icin) rezil bir hastanede saatlerce kivrandim en sonunda dayanamadim kendi doktoruma gidecem dedim ben canimla mucadele ederken kaynana esimi dolduruyo hala oraya goturme o kadar para vermeye ne gerek var diye. Guc bela ikna ettim esimi duvarlara tutuna tutuna ciktim o hastaneden. Diger hastanede doktor gelene kadar orda bulunan ebe saatlerce bos yere ikindirdi beni ikinma yuzunden bebek daha cok sıkıstı doktorum gelip vaziyeti gorunce deliye dondu bu kadina nasil normal dogum yaptirirsiniz dedi apar topar sezeryana aldilar ama gec kalindigi icin bebegim icin garanti veremediler hersey olabilir dediler. Kabus gibiydi aklima geldikce tuylerim diken diken oluyor. Neyseki bebegimi sag salim aldim kucagima evime geldigimde hem ikinmadan dolayi yogun bir kas agrisi hemde sezeryan dikisleri yuzunden cok sancim vardi ilk gunlerde inledim biraz. Biraz toparlandiktan sonra kari koca bir olup esimin yaninda eltim icin bana donup dedilerki yanlis anlamada oda ameliyat oldu dogum yapti bir gun bizim yanimizda ay demedi sanki ben kasitli inliyordum keyfimden. Esimde onlara hak verdigini belli etti. Deliye dondum hepsini evden kovasim geldi yapmadim keske yapsaydim. Buna benzer daha bir cok sey. Niye petekleri aciyorsun niye camisir makinasini tam doldurarak kurmuyorsun niye bebege bu kadar cok sey aldin niye bu kadar mama veriyorsun cok harcama yapiyorsun vs vs. Olseler umruma gelmez o derece nefret ettim.
Yaşadıklarına o kadar üzüldüm ki canım şu an her şey yolunda mı?

Yorumları biraz okudumda korktum açıkçası benimde ikinci doğumum olacak annemde kayinvalidemde çok yakın ama esimin babası tutturmuş bizde kalın doğumdan sonra oğlum var 22aylik olacak torununa kıyamıyormuş bakamazmışım ilk doğumda kaynanam kaldı 35 gün falan o zaman da herkes bizdeydi eşi oğlu yiyip ictiler ev darmadağınıkti zor bi doğum geçirmeme rağmen hiç yatmadım desem yeridir şimdi bendede aynı deli sorular napsam bilmiyorum annemde kalmam zor yengem yine hamile evdede 2 çocuk var zaten bide benim oğlum ikide doğacak olan zor yani napicam sürekli dusunuyorum
Sen de aynı durumdasın Allah yardımcımız olsun ya :(

Kendine bu kötülüğü tekrar yapmazsın umarım..Nasıl gözünüz alıyo o lohusa halinizle kvyi falan aklım almıyo..Ben kendi dikişlerime trip atıyodum ya kv de neymis .
Evet çok haklısınız bende gitmek istemiyorum zaten ama pek dinleyen yok oğlum için daha iyi olur diyo herkes benimde kaf karıştı valla

Esin madem normalde iyi anlayisli bir insan, bence kirma kv de kal. Madem anneninde evi yakin, oda aksama kadar yaninda olacak, sorun etmeye degmez.

En güzeli annenizde kalmanız. Hem daha rahat edersiniz hemde nazınız annenize geçer.

Nasil bu kadar anlayssiz olabiliyor bazi insanlar hayret ediyorum. Cok zor bir dogum yaptim 12 saat boyunca yogun dogum sancisi cektim acilmam olmadi bebek cok asagidaydi kafasi sıkışmıştı esim ve kaynanamin pintiligi yuzunden kontrollere gittigim hastaneye gidemedim dogum icin (ozel oldugu icin) rezil bir hastanede saatlerce kivrandim en sonunda dayanamadim kendi doktoruma gidecem dedim ben canimla mucadele ederken kaynana esimi dolduruyo hala oraya goturme o kadar para vermeye ne gerek var diye. Guc bela ikna ettim esimi duvarlara tutuna tutuna ciktim o hastaneden. Diger hastanede doktor gelene kadar orda bulunan ebe saatlerce bos yere ikindirdi beni ikinma yuzunden bebek daha cok sıkıstı doktorum gelip vaziyeti gorunce deliye dondu bu kadina nasil normal dogum yaptirirsiniz dedi apar topar sezeryana aldilar ama gec kalindigi icin bebegim icin garanti veremediler hersey olabilir dediler. Kabus gibiydi aklima geldikce tuylerim diken diken oluyor. Neyseki bebegimi sag salim aldim kucagima evime geldigimde hem ikinmadan dolayi yogun bir kas agrisi hemde sezeryan dikisleri yuzunden cok sancim vardi ilk gunlerde inledim biraz. Biraz toparlandiktan sonra kari koca bir olup esimin yaninda eltim icin bana donup dedilerki yanlis anlamada oda ameliyat oldu dogum yapti bir gun bizim yanimizda ay demedi sanki ben kasitli inliyordum keyfimden. Esimde onlara hak verdigini belli etti. Deliye dondum hepsini evden kovasim geldi yapmadim keske yapsaydim. Buna benzer daha bir cok sey. Niye petekleri aciyorsun niye camisir makinasini tam doldurarak kurmuyorsun niye bebege bu kadar cok sey aldin niye bu kadar mama veriyorsun cok harcama yapiyorsun vs vs. Olseler umruma gelmez o derece nefret ettim.
Bunu sana yapanın kızı var mı???

Bunu sana yapanın kızı var mı???
Varsa da yapıolar canim benim kayinvalidemde kızı 39 yaşında doğum yaptı hamile kaldığı andan itibaren çocuklar 2 yaşına kadar kende evinde baktı el bebek gül bebek şimdi hala üst katımızda kızı hergun geliyo bakıyo ama benim kapıma bi çalıp napion demiyor burdada torunu var ve ben çok zor bi hamilelik geçiriyorum biliyo bana dediği şey yapmasaydın hak ettin ben söylüyorum zor olacaktı diye gibi şeyler o yüzden hiç yardım istemem ordada kalmak istemiyorum esimin babası gelirsiniz orda oğlum için onada bakarız falan diyo ama Allah goruyo hiç istemiyorum

Kızlar hepinize teşekkür ederim eşimle konuştum sizin yazdıklarınızı da göstererek , ve eşim senin mutsuz olacağın rahat etmeyeceğin bir ortama seni sokmam her şey senin istediğin gibi olacak dedi ve konu tatlıya bağlandı :) Allah hepinizden razı olsun

Evet ama gitmesekte onlar geliyo ev küçücük yine rahat olmuyo kaynana kalır yani yine bana göre kimse kalmasın ben bakarım da anlamıyorlar ki iste herkes kendine göre hakli

Eee sen al cocugunu gec odaya kapat kapini kadin ortada gezerek rahat mi eder?
Ust bas isini nasil yapiyosun kp yaninda?

Eee sen al cocugunu gec odaya kapat kapini kadin ortada gezerek rahat mi eder?
Ust bas isini nasil yapiyosun kp yaninda?
Oglum da var bu sefer nasıl olacak bilmiyorum geldiğinde odadan çıkmıyordum veya o halimle giyiniyordum rahat olmayıp bi şekilde geçti o günler zordu şimdi nasıl bi zorluğu olacak bakalım gitmesem veya gitsem

Sen kendi annende kal esinde yatmaya kendi annesine gitsin madem kayinvalidesinin evinde rahat edemiyorsa. Adam seni degil resmen kendi rahatini düşünüyor.

Back
X