- 16 Temmuz 2017
- 8.106
- 6.969
- 128
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biraz annemde birazda kv de de kaliyim ikisndende destek alicagima inaniyorum hayatim de sende ona ilimli yaklas ama kv dene de cok yuz verip tepene cikarma derim benMerhaba kızlar uzun zamandır yazmayı planladığım bi şey var yazmak istedim .hamileyim,ilk hamileliğim.annem ve kayınvalidem aynı şehirde aynı mahallede oturuyor çok yakınlar. Biz şehir dışındayız (doğuda, hastane ortamı yok)en çok korktuğum şey bebeğime bi şey olması elbette her gün kabuslarla uyanıyorum.fakat derdim şu eşim doğumdan sonra annesinde kalmamızı istiyor ben de tabiki kendi annemde . Hiç sert bi tavrı yok resmen yalvarıyor ben her zaman senin yanında olucam bi dakika olsun seni yalnız bırakmıycam diyor. Yalnız ben istemiyorum eşimi de kırmak istemiyorum çok iyidir bugüne kadar ne dediysem olmuştureşimin ailesi çok iyidir annesi de görünürde iyidir evimi bile temizler ama 1 yıl kadar önce tartışmalarımız olmuştu bana seni boşarım bile dedi çok inatçı ve dediğim dedik bi insandır sadece eşimden çekinir başka kimseden çekinmez eşim de farkında o sana hiçbir şey diyemez ben onu sustururum diyor yeterki kabul et diyor ne istersen yaparım diyor
anneme sordum onlarda kalırsın ben de akşama kadar yanından ayrılmam dedi ( çok ılımlı bi insandır) naapsam ben hiç istemiyorum ama eşimi üzmeye de dayanamıyorum
Annen kalirim senin yaninda dediyse olur bence o gidince 1 saat oturur odana gidersin pek gormezsin 40.i cikana kadarMerhaba kızlar uzun zamandır yazmayı planladığım bi şey var yazmak istedim .hamileyim,ilk hamileliğim.annem ve kayınvalidem aynı şehirde aynı mahallede oturuyor çok yakınlar. Biz şehir dışındayız (doğuda, hastane ortamı yok)en çok korktuğum şey bebeğime bi şey olması elbette her gün kabuslarla uyanıyorum.fakat derdim şu eşim doğumdan sonra annesinde kalmamızı istiyor ben de tabiki kendi annemde . Hiç sert bi tavrı yok resmen yalvarıyor ben her zaman senin yanında olucam bi dakika olsun seni yalnız bırakmıycam diyor. Yalnız ben istemiyorum eşimi de kırmak istemiyorum çok iyidir bugüne kadar ne dediysem olmuştureşimin ailesi çok iyidir annesi de görünürde iyidir evimi bile temizler ama 1 yıl kadar önce tartışmalarımız olmuştu bana seni boşarım bile dedi çok inatçı ve dediğim dedik bi insandır sadece eşimden çekinir başka kimseden çekinmez eşim de farkında o sana hiçbir şey diyemez ben onu sustururum diyor yeterki kabul et diyor ne istersen yaparım diyor
anneme sordum onlarda kalırsın ben de akşama kadar yanından ayrılmam dedi ( çok ılımlı bi insandır) naapsam ben hiç istemiyorum ama eşimi üzmeye de dayanamıyorum
O zaman ki psikoloniyle insanin ke di annesinin dedigi bile batiyor kaldi ki kv hic cekilmez. Hastane sorunu var demissiniz bu durumda evinizde kalamiyorsunuz sanirim. Eger evinizde kalabiliyorsaniz bir 10 15 gun anneniz gelsin yeter derdim. Ama bu ihtimal yoksa bence annenizde kalmalisiniz. Ben oyle yapardim yani. Cok da kalmazsiniz zatrn 15 20 gun kendinizi toparlayinca donersiniz.Merhaba kızlar uzun zamandır yazmayı planladığım bi şey var yazmak istedim .hamileyim,ilk hamileliğim.annem ve kayınvalidem aynı şehirde aynı mahallede oturuyor çok yakınlar. Biz şehir dışındayız (doğuda, hastane ortamı yok)en çok korktuğum şey bebeğime bi şey olması elbette her gün kabuslarla uyanıyorum.fakat derdim şu eşim doğumdan sonra annesinde kalmamızı istiyor ben de tabiki kendi annemde . Hiç sert bi tavrı yok resmen yalvarıyor ben her zaman senin yanında olucam bi dakika olsun seni yalnız bırakmıycam diyor. Yalnız ben istemiyorum eşimi de kırmak istemiyorum çok iyidir bugüne kadar ne dediysem olmuştureşimin ailesi çok iyidir annesi de görünürde iyidir evimi bile temizler ama 1 yıl kadar önce tartışmalarımız olmuştu bana seni boşarım bile dedi çok inatçı ve dediğim dedik bi insandır sadece eşimden çekinir başka kimseden çekinmez eşim de farkında o sana hiçbir şey diyemez ben onu sustururum diyor yeterki kabul et diyor ne istersen yaparım diyor
Yorumları biraz okudumda korktum açıkçası benimde ikinci doğumum olacak annemde kayinvalidemde çok yakın ama esimin babası tutturmuş bizde kalın doğumdan sonra oğlum var 22aylik olacak torununa kıyamıyormuş bakamazmışım ilk doğumda kaynanam kaldı 35 gün falan o zaman da herkes bizdeydi eşi oğlu yiyip ictiler ev darmadağınıkti zor bi doğum geçirmeme rağmen hiç yatmadım desem yeridir şimdi bendede aynı deli sorular napsam bilmiyorum annemde kalmam zor yengem yine hamile evdede 2 çocuk var zaten bide benim oğlum ikide doğacak olan zor yani napicam sürekli dusunuyorum
Kendine bu kötülüğü tekrar yapmazsın umarım..Nasıl gözünüz alıyo o lohusa halinizle kvyi falan aklım almıyo..Ben kendi dikişlerime trip atıyodum ya kv de neymis .Yorumları biraz okudumda korktum açıkçası benimde ikinci doğumum olacak annemde kayinvalidemde çok yakın ama esimin babası tutturmuş bizde kalın doğumdan sonra oğlum var 22aylik olacak torununa kıyamıyormuş bakamazmışım ilk doğumda kaynanam kaldı 35 gün falan o zaman da herkes bizdeydi eşi oğlu yiyip ictiler ev darmadağınıkti zor bi doğum geçirmeme rağmen hiç yatmadım desem yeridir şimdi bendede aynı deli sorular napsam bilmiyorum annemde kalmam zor yengem yine hamile evdede 2 çocuk var zaten bide benim oğlum ikide doğacak olan zor yani napicam sürekli dusunuyorum