• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

doğumdan sonra nerde kalacağım ?

keşke doğum yapacagınız yer uygun olsaydı da evinizde kalabilseydiniz

eşinizin desteğini sevdim

ama şimdi lohusa kadın da istemediği yerde olmaz yani

ben şahsen sürekli meme dışarda çocuk emzir

rahat rahat giyin bunun duşu var wc si var rahat edemezdim

Bu sizin vereceğiniz bir karar eşiniz niye bukadar baskın olmaya çalışmış ki. Kendi evinizde neden kalmıyorsunuz acaba?

Annemde kalırdım ben olsam. Eşim kırılmasın diye lohusa halimle istemediğim bi yerde kalmam. Önemli olan sizin rahatınız.

Merhaba kızlar uzun zamandır yazmayı planladığım bi şey var yazmak istedim .hamileyim,ilk hamileliğim.annem ve kayınvalidem aynı şehirde aynı mahallede oturuyor çok yakınlar. Biz şehir dışındayız (doğuda, hastane ortamı yok)en çok korktuğum şey bebeğime bi şey olması elbette her gün kabuslarla uyanıyorum.fakat derdim şu eşim doğumdan sonra annesinde kalmamızı istiyor ben de tabiki kendi annemde . Hiç sert bi tavrı yok resmen yalvarıyor ben her zaman senin yanında olucam bi dakika olsun seni yalnız bırakmıycam diyor. Yalnız ben istemiyorum eşimi de kırmak istemiyorum çok iyidir bugüne kadar ne dediysem olmuştur :KK43: eşimin ailesi çok iyidir annesi de görünürde iyidir evimi bile temizler ama 1 yıl kadar önce tartışmalarımız olmuştu bana seni boşarım bile dedi çok inatçı ve dediğim dedik bi insandır sadece eşimden çekinir başka kimseden çekinmez eşim de farkında o sana hiçbir şey diyemez ben onu sustururum diyor yeterki kabul et diyor ne istersen yaparım diyor :KK43: anneme sordum onlarda kalırsın ben de akşama kadar yanından ayrılmam dedi ( çok ılımlı bi insandır) naapsam ben hiç istemiyorum ama eşimi üzmeye de dayanamıyorum
Biraz annemde birazda kv de de kaliyim ikisndende destek alicagima inaniyorum hayatim de sende ona ilimli yaklas ama kv dene de cok yuz verip tepene cikarma derim ben

Merhaba kızlar uzun zamandır yazmayı planladığım bi şey var yazmak istedim .hamileyim,ilk hamileliğim.annem ve kayınvalidem aynı şehirde aynı mahallede oturuyor çok yakınlar. Biz şehir dışındayız (doğuda, hastane ortamı yok)en çok korktuğum şey bebeğime bi şey olması elbette her gün kabuslarla uyanıyorum.fakat derdim şu eşim doğumdan sonra annesinde kalmamızı istiyor ben de tabiki kendi annemde . Hiç sert bi tavrı yok resmen yalvarıyor ben her zaman senin yanında olucam bi dakika olsun seni yalnız bırakmıycam diyor. Yalnız ben istemiyorum eşimi de kırmak istemiyorum çok iyidir bugüne kadar ne dediysem olmuştur :KK43: eşimin ailesi çok iyidir annesi de görünürde iyidir evimi bile temizler ama 1 yıl kadar önce tartışmalarımız olmuştu bana seni boşarım bile dedi çok inatçı ve dediğim dedik bi insandır sadece eşimden çekinir başka kimseden çekinmez eşim de farkında o sana hiçbir şey diyemez ben onu sustururum diyor yeterki kabul et diyor ne istersen yaparım diyor :KK43: anneme sordum onlarda kalırsın ben de akşama kadar yanından ayrılmam dedi ( çok ılımlı bi insandır) naapsam ben hiç istemiyorum ama eşimi üzmeye de dayanamıyorum
Annen kalirim senin yaninda dediyse olur bence o gidince 1 saat oturur odana gidersin pek gormezsin 40.i cikana kadar

Ayni durumu ben yaşadım. Bizim ev yapılıyor dolayısıyla dogumu ya annemde ya kayinvalidemde yapacaktım. Çok sorun yaşadık kayinvalidemde kaliyorim suan 1 ay oldu doğum yapali ama stresten sıkıntıdan sutüm kesilecek diye korkuyorum. Annem rahat gelemiyor çok zor bir durum. Kendi evin varsa oradan ayrılma derim. Hamileligimin son günlerini de bu konu yüzünden burnumdan getirmislerdi. Çok ofkeliyim cokkk:(

Bence yalnız kalın.
Ben de lohusayken yalnız kaldım diye üzülüyodum, sonrasında annem ve kv gelince boyumun ölçüsünü aldım.
Kimsenin karışmadığı hayat rahatlıktır kendi öz annen bile olsa karışmadan duramıyorlar.
Çocuğunu sadece kendin büyütmek bence en büyük rahatlık.

Bence 10 gun kv de kal 30 gun kendı annende.. eşinede soylersin boyle bıyle bak senide kırmıyorum dıye.

Ben doğum yaptım evime geldiğim ilk gece kv kaldı yanımda sabaha kadar uyutmadı beni çocuğu avutamadı ilk gece ağrılar çok fazla oluyo minicik bebişko doymadan memede uyuya kalıyo stres sıkıntı sabah ağlayarak gitti

O zaman ki psikoloniyle insanin ke di annesinin dedigi bile batiyor kaldi ki kv hic cekilmez. Hastane sorunu var demissiniz bu durumda evinizde kalamiyorsunuz sanirim. Eger evinizde kalabiliyorsaniz bir 10 15 gun anneniz gelsin yeter derdim. Ama bu ihtimal yoksa bence annenizde kalmalisiniz. Ben oyle yapardim yani. Cok da kalmazsiniz zatrn 15 20 gun kendinizi toparlayinca donersiniz.

Yorumları biraz okudumda korktum açıkçası benimde ikinci doğumum olacak annemde kayinvalidemde çok yakın ama esimin babası tutturmuş bizde kalın doğumdan sonra oğlum var 22aylik olacak torununa kıyamıyormuş bakamazmışım ilk doğumda kaynanam kaldı 35 gün falan o zaman da herkes bizdeydi eşi oğlu yiyip ictiler ev darmadağınıkti zor bi doğum geçirmeme rağmen hiç yatmadım desem yeridir şimdi bendede aynı deli sorular napsam bilmiyorum annemde kalmam zor yengem yine hamile evdede 2 çocuk var zaten bide benim oğlum ikide doğacak olan zor yani napicam sürekli dusunuyorum

Annende kal tabiki. Kanaman vs olucak annen her zaman çok daha rahat ettirir. Valla kv melek dahi olsa lohusalıkta herkes gözüne batacak. Bence kesinlikle annende kal. Ayrıca annen hergün gelemiycek. Bi süre sonra çekinecek.

Yorumları biraz okudumda korktum açıkçası benimde ikinci doğumum olacak annemde kayinvalidemde çok yakın ama esimin babası tutturmuş bizde kalın doğumdan sonra oğlum var 22aylik olacak torununa kıyamıyormuş bakamazmışım ilk doğumda kaynanam kaldı 35 gün falan o zaman da herkes bizdeydi eşi oğlu yiyip ictiler ev darmadağınıkti zor bi doğum geçirmeme rağmen hiç yatmadım desem yeridir şimdi bendede aynı deli sorular napsam bilmiyorum annemde kalmam zor yengem yine hamile evdede 2 çocuk var zaten bide benim oğlum ikide doğacak olan zor yani napicam sürekli dusunuyorum

Kp karar veremez teklif eder birkez ceremesini cekmissin ikinciyi cekmezsin diye umuyorum

Kendine bu kötülüğü tekrar yapmazsın umarım..Nasıl gözünüz alıyo o lohusa halinizle kvyi falan aklım almıyo..Ben kendi dikişlerime trip atıyodum ya kv de neymis .

KV evinin her yeri altından olsa , yine annemin evinde daha rahat ederim. En azından istemediğim bir şey için annemi uyarabilirim. KV ye bir şey desen alınır, demesen çatlarsın.

Dogumdan sonra birak kaynanayi kocanin varligi bile sinir bozuyo:))iyi bisey bile dense ters anlıyorsun en azindan annenle tartissan bile annen sonucta alinmaz sorun cikmaz.bizim kaynana gunde 1 2 saat ugradigi halde uyuz oluyordum.iyice dusun dogumdan sonra gercekten acayip bi kafa oluyor insan kendine bile katlanamiyor

Ben de kendi evinde kal diyecektim ama kayınvaliden gelirse git diyemezsin. En iyisi önce annende kal, son birkaç gün kayınvalidende kalıp evine dön. Sen başkasında kalınca sıkıldığın zaman dönersin ama sana geleni yollayamazsın.

Back
X