Doğumdan sonra odada emzirme sorunsalı

heromum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2013
25
2
Arkadaşımın kardeşinin yaşadığı bir olayı sizinle paylaşmak istedim.Kendisi Almanya'ya gelin gitmişti yakınlarda yeni bebeği oldu.Doğumu orda oldu ve ilk gün neler yaşadıklarını anlattı ve çok zor geçmiş ona göre.İlk gün oda tıklım tıklımmış ve gelen giden fazlaymış.Ailesi de ilk gün yanında yokmuş ve almancası da iyi olmadığı için rahat olamamış.Bir de emzirmeye çalışıyorken yanıbaşında duruyorlarmış, hatta fotoğraf çekenler bile olmuş o şekilde.Bu tür şeylere alışık olmadığı için çok stress yaşamış.Acaba yurt dışında bu tür durumlar yaşadığınız oldu mu veya ülkemizde de başına gelen varmı?

Çok densiz insan var saygısız insan var göğüsler resmen ortalık malı oluyor bebek emzirirken ben çareyi en sonunda kapımı kilitlemekte buldum anladılar..

Canim valla ayni sorun burdada var. Masallah benim esimin aileside kalabalik ve sabah hastaneye birlikte gelmek istiyorlar. Birde afedersiniz benim gibi kp sahipseniz isiniz cok zor ama ben musade isterim ister alinsinlar ister gucensinler.

bi kere yeni doğmuş bebeğin yanında o kadar insan olmamalı enfeksiyon açısından

tabiki anne bebeğini emzirirken mahrem bir an anneye kalmış birşey ama anlayış göstermeleri gerek

X