Doğumdan sonra orda kalıcakmışım

Adı kaynana değil mi işte. Yardım eder iyi niyet gösterir olmaz kötülük eder yine olmaz ben anlamadım bu işi.

Demek Istedigim herseye tartismak deyil. Yanlis anlama sana bir sey soyledigimden deyil. Bir arkadasla da konusuyorduk, kayinvalideme gidip bir ay kalicam esim yokken dedi. Dedim kayinvaliden hic canini yakti mi ? Yok kizi gibi gorur dedi. Senin mesaj da ustune gelince dusundum :) demek
Istedigim su, ilk zamanlar canini fena yakmis olsa bir kisi, kendini beyenmis olsa senin ailene burun kivirsa sonra isterse dort takla atsin insan isinamiyor.
Icinden gelrek de gidip yuzunu goresi gelmiyor. Hele de hala ayni oldugunu dusunuyorsa.
Demek istedigim buydu canim. Senin boyle yapabilmene sevindim.
Tabiki canım herkesin farklı farklı huyu var, benim kv de sert davransa, aileme burun kıvırsa belki bende gitmek istemem, ama şükür çok iyi, bana hep kızım diye hitap eder, çok fazla karışmaz, tek gelinim belki ondan bilmiyorum...

Tabiki canım herkesin farklı farklı huyu var, benim kv de sert davransa, aileme burun kıvırsa belki bende gitmek istemem, ama şükür çok iyi, bana hep kızım diye hitap eder, çok fazla karışmaz, tek gelinim belki ondan bilmiyorum...
Masallah, Allah bozmasin.

Back
X