Doğumdan sonra Pospartum kanama (şiddetli kanama) ciddi kan kaybım

MadamElifs

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2018
90
47
88
29
Herkese iyi günler dilerim
Yakın zamanda sezeryan oldum ve bebeğimi 33. Haftada kaybettim.
Sezeryandan 10 gün sonra pospartum (şiddetli kanama) geçirdim. Rahmim tam kasılamadı ama net tanı için 16 tüp kan alındı araştırılıyor.

Toplam 10 ünite kan takıldı bunların 3’ü trombositti (kanın pıhtılaşması için gerekli olan bir şey sanırım)

Sonra kendiliğinden yavaş yavaş kanamam durmaya başladı. O kanlar takılmasa ölecektim.

Ciddi kanama yaşayıp kan takviyesinden sonra bir türlü kendime gelemiyorum. Sürekli halsiz ve kötüyüm. Kan değerlerim yükseldi ama henüz vitaminlerime bakılmadı. Kontrole gidip tekrar kan vereceğim. Bahsettiğim halsizlik baya kötü bir halsizlik. Sürekli uyumam gerekiyor yada ayakta duramıyorum. Benim gibi yaşanmışlığı olanlar var mı yada duyduğunuz birileri, eğer varsa nasıl toparlandınız. Doğum yapalı 34 gün oldu halsizlik hiç geçmeyecek gibi… bu arada hamileliğimde ve sonrasında da korkunç şeyler yaşamıştım

Cok gecmis olsun Allah size sabır versin cok cok uzuldum..
Lohusa halinizden olabilirmi bu durum diye düşündüm. Psikolojik olarak cok etkileniliyor lohusalikta.
Acil şifalar diliyorum size sabirlar diliyorum.

Cok gecmis olsun Allah size sabır versin cok cok uzuldum..
Lohusa halinizden olabilirmi bu durum diye düşündüm. Psikolojik olarak cok etkileniliyor lohusalikta.
Acil şifalar diliyorum size sabirlar diliyorum.
Allah razı olsun ve kimseye yaşatmasın. Maalesef öyle bir şey değil ve ilk bebeğimide 31. Haftada kaybetmiştim. Oda normal doğumdu. Esasen tevekkül eden biriyim. Yani inancı yüksek biri. Allah aldı diyorum ve ağlamıyorum yada ağlayamıyorum bile , durumu kabullendim. Kanamanın lohusalıktan ziyade başka durumlardan ötürü olduğunu düşünüyorum zaten doktorlarda öyle düşünüyor ala kan sonucumu bekliyorum

Rahminize bakildimi? Hsg histereskopi falan. Kan sonucunuz ne zaman cikacak. Ben halsizliginiz icin psikolojik olabilirmi demek istemistim malum hem kaybiniz hem.lohusalik yaşadığınız durum cok cok uzucu inanın ne yazagimi bile bilemiyorum. Allahim size sabir versin.

Maalesef hala çıkmadı. Ne zaman çıkacağı belli değil, o kadar kan kaybettim 10 ünite kan verildi ama vitaminler kötüdür diye düşünüyorum. artık iyi hissetmek istiyorum hamileliğimde ayrı sorunlar çektim doğumdan sonra ayrı sorunlar… Allah kimseye yaşatmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…