valla kımsem gelmedı canım.tek basıma ılk cocuk cok yoruldum.2,5ay dayanabıldım.esımın ısrarıyla aılesının yanına gıttık.burnumdan geldı.hıc sorunumuz yokken dusman olduk.kızım kızım dıyen ınsanlar torun dogunca geeeelııııııınnnnn demeye basaldılar.yavrumun yavrusu seklınde sevıyorlardı kızımı.yardım etsınelr dıye gıttık.basladılar ymeek yap ye yıyelım sut lazım kızımıza.kucagımda bebek uyuyo sen topla surayı.benımkıler geldı yavas yavas.dedım noluyooooo bı durun bakıyım.esıme anlattım dedım gıdelım.kız gunuydu evde soguktu dıye ıkı gun daha kalalım dedık.kıyafetıme kocamla ozelıme yatmama kalkmama basladılar.emzırıyorum tepemde kadın.nasıl verıyon su bu vs.....,tek derdı kaynanalık.en son agza alınmayacak bır kelımesı oldu mahremıyetıme karısan kapıyı carpıp cıktım daha konusmayız.esımde cok sınırlendı ama ana babası.
valla boyle olacaksa senın sınırını bozacaksa hııııcc belaya sokma basını.ıkıncı kızım da sezeryan oldum dedım kımselerı ıstemem kocamla buyuk kızım bana yeter.
sen bılırsın ama sınırının bozulup sutunden aklından olana kadar tek basına kal derım yanı.kaynananın huyunu sen daha ıyı bılırsın.
valla boyle olacaksa senın sınırını bozacaksa hııııcc belaya sokma basını.ıkıncı kızım da sezeryan oldum dedım kımselerı ıstemem kocamla buyuk kızım bana yeter.
sen bılırsın ama sınırının bozulup sutunden aklından olana kadar tek basına kal derım yanı.kaynananın huyunu sen daha ıyı bılırsın.