Dogumdan sonra vajina degisikligi

Fumiko11

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2016
6
1
1
34
Merhaba kizlar. Doğum yapali 1.5 ay oldu,vajina hala toparlanmadi,ayna ile baktigimda geniş goruyorum.bu durumun yirtilma mi yoksa normal vajina genislenmesi olduğunu nasil anlarim?

doğumunda kesi oldu mu? dikişin vardı değil mi?

zamanla toparlanır diye düşünüyorum. bol bol kegel egzersizi yapmak lazım.

ben 5 ay önce doğum yaptım ama vajinama bakmak aklıma gelmedi hiç :D

:KK70::KK70: aynayla bakmak super fikir.

Kiz saka maya dogumdan sonra agzi gozu yamuluyormu cokmu kotu oluyor beee?
Korkutmayin beni bak yeni yeni bebis dusunurken..
Yada yamuluyorsa onu duzeltmeye bir ameliyat fln yapiliyormu acep. :KK34::olamaz:

Coconut. sende bayaaa olmus bakmayali haa. bi bak istersen :deli:

Kesi ile alakası yok vajinanın geniş kalmasının... Kolay mı güzelim kocaman çocuk çıkıyor minicik delikten :oops: daha yeni doğum yapmışsın toparlanma süresi var herşeyin emin ol düzelecektir ben hiç normal doğum yaptım şöyle böyle kaldı diyeni görmedim... Bende 35 gün önce doğum yaptım kegel egzersizi yapıyorum dene istersen işe yarıyor

ben 5 ay önce doğum yaptım ama vajinama bakmak aklıma gelmedi hiç :KK70:
kesi olmadi ama dikişlerim oldu,evet ben de basladim kegel egersizleri yapmaya:KK15:

ben 5 ay önce doğum yaptım ama vajinama bakmak aklıma gelmedi hiç :KK70:
Kesi olmadi ama dikişlerim vardi, ben de yeni basladim kegel egersizleri yapmaya:)

:KK70::KK70: aynayla bakmak super fikir.

Kiz saka maya dogumdan sonra agzi gozu yamuluyormu cokmu kotu oluyor beee?
Korkutmayin beni bak yeni yeni bebis dusunurken..
Yada yamuluyorsa onu duzeltmeye bir ameliyat fln yapiliyormu acep. :KK34::olamaz:

Coconut. sende bayaaa olmus bakmayali haa. bi bak istersen :deli:
Dediklerine göre toparlaniyormus,toparlanmazsa ben de ameliyat düşünmüş ola bilirim :D

Kesi ile alakası yok vajinanın geniş kalmasının... Kolay mı güzelim kocaman çocuk çıkıyor minicik delikten :oops: daha yeni doğum yapmışsın toparlanma süresi var herşeyin emin ol düzelecektir ben hiç normal doğum yaptım şöyle böyle kaldı diyeni görmedim... Bende 35 gün önce doğum yaptım kegel egzersizi yapıyorum dene istersen işe yarıyor
Evet ben de yeni basladim kegele.umarim eski haline doner:110:

Back
X