• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğumdan sonra vücut ne kadar sürede nasıl toparlanır?

senemsls

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2024
910
322
23
26
Kızlar ben önceki hamileliğimde zaten kilo almıştım düşüğümden kısa bir süre sonra tekrar hamile kaldığım için kilo verme fırsatım olmadı. Şimdiyse doğuma az kaldı açıkçası doğumdan sonra bu kiloların çatlakların kalması sarkma yapması beni korkutuyor. Doğumdan ne kadar süre sonra vücudunuz fitleşti kilo verme sarkma ve çatlaklar için neler yaptınız? Benim çok çatlağım var bu arada çatlak kremine geç başladım diye :(

çatlak bende koldakiler gecti ama göbek ve bacaklardakiler kaldı. ben doğumdan sonra dikkat etmediğim için 75ten 82ye çıktım 3 ayda. sonra dikkat etmeye başladım. su an 66 kiloyum. 65 kiloyla hamile kalmıştım. spora da başlamak istiyorum ama bebek bu kadar kücükken zor.

çatlak bende koldakiler gecti ama göbek ve bacaklardakiler kaldı. ben doğumdan sonra dikkat etmediğim için 75ten 82ye çıktım 3 ayda. sonra dikkat etmeye başladım. su an 66 kiloyum. 65 kiloyla hamile kalmıştım. spora da başlamak istiyorum ama bebek bu kadar kücükken zor.
Benimde kolum çatlamadı ama göbeğimdekiler çok fazla. Lazer tedavisi varmış sanırım çatlaklar için ama emzirirken yapılır mı bilmiyorum. Yine güzel kilo vermişsiniz. Ben doğumdan sonra kesin dikkat etmeliyim zaten 75 le hamile kaldım en son 86 ya çıkmıştım. Hayatımda ilk defa bu kiloları görüyorum moral bozuyor açıkçası. Önceki hamileliğimdende önce 58-60 arasıydım. Sporda başlamak gerek ama destek olacak biri yoksa bebek küçükken zor dediğiniz gibi :(

Benimde kolum çatlamadı ama göbeğimdekiler çok fazla. Lazer tedavisi varmış sanırım çatlaklar için ama emzirirken yapılır mı bilmiyorum. Yine güzel kilo vermişsiniz. Ben doğumdan sonra kesin dikkat etmeliyim zaten 75 le hamile kaldım en son 86 ya çıkmıştım. Hayatımda ilk defa bu kiloları görüyorum moral bozuyor açıkçası. Önceki hamileliğimdende önce 58-60 arasıydım. Sporda başlamak gerek ama destek olacak biri yoksa bebek küçükken zor dediğiniz gibi :(
Geçen tartıda 85 görünce bende şok olmuştum 😂😂 sonra dedimki kendi kendime ben bu saatten sonra az porsiyon ile doyamamm sağlıcakla yavrularımıza kavuşalım büyütelim güzel günler görelim inşallah kilodur verilir♥️♥️♥️

Geçen tartıda 85 görünce bende şok olmuştum 😂😂 sonra dedimki kendi kendime ben bu saatten sonra az porsiyon ile doyamamm sağlıcakla yavrularımıza kavuşalım büyütelim güzel günler görelim inşallah kilodur verilir♥️♥️♥️
İnşallah ❤️🙏 bu kadar kilo alacağımı düşünmemiştim hiç ilk aylar hiç almadım da 6. Aydan itibaren sıçrama yaşadım 😅 dediğin gibi doymuyorum da bütün gün yemek yiyomuş gibi hissediyorum 🥹 inşallah veririz kiloları eski fotoğraflarımı görünce moralim yerle bir oluyor 😢

benim bi arkadasım lazer yaptırdı ama işe yaramamış. yani renkler açılmış çatlakların ama hala görüntü düzelmiyor dedi

Back
X