- 10 Kasım 2023
- 30
- 13
- 8
- 24
- Konu Sahibi ilaydaaaaa
SananeEşten utanma nedir ? Gerçekten abartmissin karanlikta mı görüyor adam seni.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
SananeEşten utanma nedir ? Gerçekten abartmissin karanlikta mı görüyor adam seni.
Annem yok yazmışım.En iyisi anneniz yokmu o kalsın.Esinizle de inatlasmayin ablaniza değersiz mis gibi davranır.Kaynanada birşeye yardım etmez genelde.En iyisi normal doğum ve bebeğe kendinizin bakması.
Aslinda tesetturlu oldugu için erkeklerden utandigini boyle anlatmaya çalişti arkadaş.Ilk zamanlar kocasindanda çekinmiştir yani sonucta hep kapali olmuṣ bence abartilmasi gereken konu degil herkes ilk zamanlar utana bilir.Sonra utanmaz tabiki.Eşten utanma nedir ? Gerçekten abartmissin karanlikta mı görüyor adam seni.
Çok teşekkür ederim gerçekten..Aslinda tesetturlu oldugu için erkeklerden utandigini boyle anlatmaya çalişti arkadaş.Ilk zamanlar kocasindanda çekinmiştir yani sonucta hep kapali olmuṣ bence abartilmasi gereken konu degil herkes ilk zamanlar utana bilir.Sonra utanmaz tabiki.
Yahu ilk gece olur.Evlenince ilk 1 ay falan olur.Kapalilik açıklıligi yok bunun.Koca helal birşey sonuçta hem dini hem resmi nikah.Yok utaniyormus mus.Aslinda tesetturlu oldugu için erkeklerden utandigini boyle anlatmaya çalişti arkadaş.Ilk zamanlar kocasindanda çekinmiştir yani sonucta hep kapali olmuṣ bence abartilmasi gereken konu degil herkes ilk zamanlar utana bilir.Sonra utanmaz tabiki.
Birşey sorucam doğurdum eve geldim ve 10gün boyunca memelerim yara oldu üstüme birşey giyemedim sürekli memelerim acık gezdim yattım evde acıdan. Peki böyle birşey yalrsan ne yapmayı düşünüyorsunSanane
Canım herkesinde huyu farklidir sen utanmazsin ben utanmam ama o utana bilir ne var bunda yahu.Demiyorki zaten hep kocamdan koşe bucak saklaniyorum bazen ondan bile utaniyorum demiş yani.Zaten utansa çocuk yapamaz.Yahu ilk gece olur.Evlenince ilk 1 ay falan olur.Kapalilik açıklıligi yok bunun.Koca helal birşey sonuçta hem dini hem resmi nikah.Yok utaniyormus mus.
Bu konuda kocanıza söz hakkı düşmüyor bile.. Danışmak yerine ablam gelecek deseydiniz keşke sadece, önemli olan sizin rahatiniz..Doğumdan sonraki süreçte benimle kaynanam kalacakmış ben de rahat etmem ve ağrılarla o psikolojiyle sinirli olurum kalp kırarım vs diye şehir disindan ablamın gelmesini teklif ettim eşime (annem vefat ettiği için ablamı sectim)daha rahat olurum dedim neyse o da dedi ki annem kalmicaksa ablan da gelmesin kimse gelmesin falan ne yapmalıyım sizce çok kararlı ben eşimin yanında bile hala utanırım soyunurken kaynanamla nasıl rahat edim üstelik kaynanam gelse torunu kayinbabam kaynım her gün bizde olucak off çözüm
ablan kayinvalideni arayip benim kardesimin yaninda olmam daha iyi olur, sizin yaninizda cekinir demesi lazim. onlar gelsin ziyaret edip gitsinler.Doğumdan sonraki süreçte benimle kaynanam kalacakmış ben de rahat etmem ve ağrılarla o psikolojiyle sinirli olurum kalp kırarım vs diye şehir disindan ablamın gelmesini teklif ettim eşime (annem vefat ettiği için ablamı sectim)daha rahat olurum dedim neyse o da dedi ki annem kalmicaksa ablan da gelmesin kimse gelmesin falan ne yapmalıyım sizce çok kararlı ben eşimin yanında bile hala utanırım soyunurken kaynanamla nasıl rahat edim üstelik kaynanam gelse torunu kayinbabam kaynım her gün bizde olucak off çözüm
kayinpederi ile kayni da gelecekmisBu ciddi bir sorun ama. İçten içe sizi çıkmaza sürükler. Evlilik mahremiyetten utanç duyulmaması gereken tek yerdir.
O zaman sağlıklı iletişim kurarsınız.
Ayrıca bırakın kayınvalideniz gelsin.
Siz de canınız ne istiyorsa ondan isteyin. Hizmet etmeye geliyor sonuçta. Bir dahaki herhangi bir durumda gönüllü olmaz en azından.
Bu çeneni kocama açsana.Sanane
Ayyy gercekten böyle mi oluyorBirşey sorucam doğurdum eve geldim ve 10gün boyunca memelerim yara oldu üstüme birşey giyemedim sürekli memelerim acık gezdim yattım evde acıdan. Peki böyle birşey yalrsan ne yapmayı düşünüyorsunay ben utanırım bakmayınmı diceksin ?
Herkeste öyle olacak diye bişey yok korkmayın,üçündede ben hiç yara bere falan yaşamadımAyyy gercekten böyle mi oluyor![]()