17 haftalık hamileyim Allah nasip ederse bi kızım olcak ama doğumdan sonra kimse olmicak yanımda ilk hamileliğim bu benim bebeğime bakamam diye çok korkuyorum bi eşim var yanımda ama oda çalışıyo zaten napıcam hiç bilmiyorum. Aslında kaynanam da annem de yakın oturuyo ama kaynanamlarla aram bozuk geleceklerini sanmam gelseler bile ben istemem çünkü bana çok zararları dokundu onlar yüzünden suçsuz yere hapse giricektim kendi pisliklerini benim üstüme yığmaya çalışmışlar Allah korumuş resmen hiç bişeyden haberim yoktu sonradan öğrendim. Annem de bana yakın oturuyo ama annem bana hep soğuk davranır sebebini bilmiyorum ama öyle ben ablalarıma hamilelikleri boyunca çalışıyo olmama rağmen hep yardım ettim ama bana hiç yardım eden yok etmeye de niyetleri yok benim gibi enayisi zor bulunur heralde dua ediyorum ki normal doğum yapayım ama bende bi rahatsızlık var onun için doktorlar büyük ihtimalle sezeryan olacaksın yoksa çocuğa bulaşır rahatsızlık diyolar sezeryan olursam nasıl bakıcam bebeğe kendime hiç bilmiyorum