Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hic sikinti yapma Allah yardim eder,,ben de yalnizdim ilk bebekte normal dogumdu gerci ama sezryanda olsa rabbim kolayligini verir bide ben yurt disindayim en azindan senin en azindan gunduz komsun bile gelse kisa sureligine o bile bi isine yardimci olur,,,annem 4 . Cocukta bile yalnizmis dusunsene 4 cocuk bakmak zorunda ama hersey duzene girer sen saglikla bi kucagina alda ,,hersey olur ,,, rabbim yar ve yardimcin olsun17 haftalık hamileyim Allah nasip ederse bi kızım olcak ama doğumdan sonra kimse olmicak yanımda ilk hamileliğim bu benim bebeğime bakamam diye çok korkuyorum bi eşim var yanımda ama oda çalışıyo zaten napıcam hiç bilmiyorum. Aslında kaynanam da annem de yakın oturuyo ama kaynanamlarla aram bozuk geleceklerini sanmam gelseler bile ben istemem çünkü bana çok zararları dokundu onlar yüzünden suçsuz yere hapse giricektim kendi pisliklerini benim üstüme yığmaya çalışmışlar Allah korumuş resmen hiç bişeyden haberim yoktu sonradan öğrendim. Annem de bana yakın oturuyo ama annem bana hep soğuk davranır sebebini bilmiyorum ama öyle ben ablalarıma hamilelikleri boyunca çalışıyo olmama rağmen hep yardım ettim ama bana hiç yardım eden yok etmeye de niyetleri yok benim gibi enayisi zor bulunur heralde dua ediyorum ki normal doğum yapayım ama bende bi rahatsızlık var onun için doktorlar büyük ihtimalle sezeryan olacaksın yoksa çocuğa bulaşır rahatsızlık diyolar sezeryan olursam nasıl bakıcam bebeğe kendime hiç bilmiyorum
canım bence hiç sıkıntı yapma. eşin memursa 10 gün babalık izni var. değilse de normal izin alır bir hafta. o sürede sen toparlanırsın zaten. ve bence bir bebeğe de annesinden güzel kimse bakamaz.17 haftalık hamileyim Allah nasip ederse bi kızım olcak ama doğumdan sonra kimse olmicak yanımda ilk hamileliğim bu benim bebeğime bakamam diye çok korkuyorum bi eşim var yanımda ama oda çalışıyo zaten napıcam hiç bilmiyorum. Aslında kaynanam da annem de yakın oturuyo ama kaynanamlarla aram bozuk geleceklerini sanmam gelseler bile ben istemem çünkü bana çok zararları dokundu onlar yüzünden suçsuz yere hapse giricektim kendi pisliklerini benim üstüme yığmaya çalışmışlar Allah korumuş resmen hiç bişeyden haberim yoktu sonradan öğrendim. Annem de bana yakın oturuyo ama annem bana hep soğuk davranır sebebini bilmiyorum ama öyle ben ablalarıma hamilelikleri boyunca çalışıyo olmama rağmen hep yardım ettim ama bana hiç yardım eden yok etmeye de niyetleri yok benim gibi enayisi zor bulunur heralde dua ediyorum ki normal doğum yapayım ama bende bi rahatsızlık var onun için doktorlar büyük ihtimalle sezeryan olacaksın yoksa çocuğa bulaşır rahatsızlık diyolar sezeryan olursam nasıl bakıcam bebeğe kendime hiç bilmiyorum
Benim de tam tersi evdeki kalabalık canımı sıkıyor. Arkadaşım 2 çocuğu ve annesiyle sehirdisindan gelecek 10 gün kalacak.bu arada kv ve gorumcelerimde gelmek isteyecek tam da okul tatiline denk gelecek dogumum .annem şimdiden kızıyor o kadar insan olur mu lohusa kadının yanında diye.ben de keşke kimse gelmese de kendim kalsam diyorum. Bu ikinci olduğu için tecrubeliyim yalnızlıktan değil kalabalıktan korkuyorum17 haftalık hamileyim Allah nasip ederse bi kızım olcak ama doğumdan sonra kimse olmicak yanımda ilk hamileliğim bu benim bebeğime bakamam diye çok korkuyorum bi eşim var yanımda ama oda çalışıyo zaten napıcam hiç bilmiyorum. Aslında kaynanam da annem de yakın oturuyo ama kaynanamlarla aram bozuk geleceklerini sanmam gelseler bile ben istemem çünkü bana çok zararları dokundu onlar yüzünden suçsuz yere hapse giricektim kendi pisliklerini benim üstüme yığmaya çalışmışlar Allah korumuş resmen hiç bişeyden haberim yoktu sonradan öğrendim. Annem de bana yakın oturuyo ama annem bana hep soğuk davranır sebebini bilmiyorum ama öyle ben ablalarıma hamilelikleri boyunca çalışıyo olmama rağmen hep yardım ettim ama bana hiç yardım eden yok etmeye de niyetleri yok benim gibi enayisi zor bulunur heralde dua ediyorum ki normal doğum yapayım ama bende bi rahatsızlık var onun için doktorlar büyük ihtimalle sezeryan olacaksın yoksa çocuğa bulaşır rahatsızlık diyolar sezeryan olursam nasıl bakıcam bebeğe kendime hiç bilmiyorum
17 haftalık hamileyim Allah nasip ederse bi kızım olcak ama doğumdan sonra kimse olmicak yanımda ilk hamileliğim bu benim bebeğime bakamam diye çok korkuyorum bi eşim var yanımda ama oda çalışıyo zaten napıcam hiç bilmiyorum. Aslında kaynanam da annem de yakın oturuyo ama kaynanamlarla aram bozuk geleceklerini sanmam gelseler bile ben istemem çünkü bana çok zararları dokundu onlar yüzünden suçsuz yere hapse giricektim kendi pisliklerini benim üstüme yığmaya çalışmışlar Allah korumuş resmen hiç bişeyden haberim yoktu sonradan öğrendim. Annem de bana yakın oturuyo ama annem bana hep soğuk davranır sebebini bilmiyorum ama öyle ben ablalarıma hamilelikleri boyunca çalışıyo olmama rağmen hep yardım ettim ama bana hiç yardım eden yok etmeye de niyetleri yok benim gibi enayisi zor bulunur heralde dua ediyorum ki normal doğum yapayım ama bende bi rahatsızlık var onun için doktorlar büyük ihtimalle sezeryan olacaksın yoksa çocuğa bulaşır rahatsızlık diyolar sezeryan olursam nasıl bakıcam bebeğe kendime hiç bilmiyorum
Ayy evet hele en can sıkıcı olan şey bebek sürekli emmek istediğinde sütün yetmiyor herhalde diyen tipler. Herkes mükemmel anne bir tek Doğum yapan kadın bilmez. Zaten lohusa kadın stresli vücut değişimi psikolojik dalgalanması cabası bir de etraftaki tipler eklenince hepten çekilmez hale geliyor. Sonra annenin sütü az ya da yok mamaya geçilsin sorun bakalım kadının sütü neden yetersiz?!Valla kalabalık beni de korkutuyor. İlk deneyimim olacak ama elim yeter diye düşünüyorum. Evim küçük annem kaynanam kayınpeder onlar gitse görümceler ayy fikri bile yoruyor. Öyle ya da böyle hizmet beklerler şunu nasıl yapalım bunu nasıl edelim sorarlar bebek aç mı hasta mı sütün var mı uyudu mu uyumasa aman ne derdi var da uyumuyor niye ağladı... Bi sürü soru. Hepsi de pimpirikli. Aslında sağlık açısından çok büyük Problem olmadığı sürece bu dönemi eşler yalnız anlatmalı. Zaten lohusa kafası diye bişey var. Süreç zor. O yüzden bence takma. Böylesi daha iyi.
Çevresel faktörlersen dolayıAyy evet hele en can sıkıcı olan şey bebek sürekli emmek istediğinde sütün yetmiyor herhalde diyen tipler. Herkes mükemmel anne bir tek Doğum yapan kadın bilmez. Zaten lohusa kadın stresli vücut değişimi psikolojik dalgalanması cabası bir de etraftaki tipler eklenince hepten çekilmez hale geliyor. Sonra annenin sütü az ya da yok mamaya geçilsin sorun bakalım kadının sütü neden yetersiz?!![]()
Hatır gönül meselesine sesimi çıkartmadım tam patlamak üzereyken de uzaklaştım. 25 gün oldu doğum yapalı şimdi biraz daha rahatım. Tavsiyem küçük çocuğu olan akraba arkadaş kim varsa küstür kendine bebeğin büyüyene kadarÇevresel faktörlersen dolayıvalla ben kendimi biliyorum zaten sinirli bi insanım canıma tak ederse herkesi kovalarım
![]()
arkadasin ve annesi niye gelecekBenim de tam tersi evdeki kalabalık canımı sıkıyor. Arkadaşım 2 çocuğu ve annesiyle sehirdisindan gelecek 10 gün kalacak.bu arada kv ve gorumcelerimde gelmek isteyecek tam da okul tatiline denk gelecek dogumum .annem şimdiden kızıyor o kadar insan olur mu lohusa kadının yanında diye.ben de keşke kimse gelmese de kendim kalsam diyorum. Bu ikinci olduğu için tecrubeliyim yalnızlıktan değil kalabalıktan korkuyorum![]()
Sezeryanda en azindan oturabiliyorsun. Allah sabrini veriyor. Bakarsin17 haftalık hamileyim Allah nasip ederse bi kızım olcak ama doğumdan sonra kimse olmicak yanımda ilk hamileliğim bu benim bebeğime bakamam diye çok korkuyorum bi eşim var yanımda ama oda çalışıyo zaten napıcam hiç bilmiyorum. Aslında kaynanam da annem de yakın oturuyo ama kaynanamlarla aram bozuk geleceklerini sanmam gelseler bile ben istemem çünkü bana çok zararları dokundu onlar yüzünden suçsuz yere hapse giricektim kendi pisliklerini benim üstüme yığmaya çalışmışlar Allah korumuş resmen hiç bişeyden haberim yoktu sonradan öğrendim. Annem de bana yakın oturuyo ama annem bana hep soğuk davranır sebebini bilmiyorum ama öyle ben ablalarıma hamilelikleri boyunca çalışıyo olmama rağmen hep yardım ettim ama bana hiç yardım eden yok etmeye de niyetleri yok benim gibi enayisi zor bulunur heralde dua ediyorum ki normal doğum yapayım ama bende bi rahatsızlık var onun için doktorlar büyük ihtimalle sezeryan olacaksın yoksa çocuğa bulaşır rahatsızlık diyolar sezeryan olursam nasıl bakıcam bebeğe kendime hiç bilmiyorum
Sakin kalkipta kendini yorma canim sen. Benim annemde hep der lohusalik hassas donem . Insan bircok hastaligi o zmnlardan kapiyor. Bazen bencil olmak lazim. Sagligimiz icin. Arkds kv var diye kendini biseylere zorlama diye soyluyorumBenim de tam tersi evdeki kalabalık canımı sıkıyor. Arkadaşım 2 çocuğu ve annesiyle sehirdisindan gelecek 10 gün kalacak.bu arada kv ve gorumcelerimde gelmek isteyecek tam da okul tatiline denk gelecek dogumum .annem şimdiden kızıyor o kadar insan olur mu lohusa kadının yanında diye.ben de keşke kimse gelmese de kendim kalsam diyorum. Bu ikinci olduğu için tecrubeliyim yalnızlıktan değil kalabalıktan korkuyorum![]()
Iyi niyetle yardım için geleceğini söyledi emri vaki yapıp uçak bileti aldığı için itiraz etme şansım olmadı.ama iki çocuk bir de kendileri olunca destekten çok köstek oluyor maalesef.süre de az değil 10 gün.Neyse şimdiden sıkıntı yapmamın bir anlamı yok başa gelen çekilir.umarım zaman çabuk geçerarkadasin ve annesi niye gelecek
Sağol canım. Insanların da anlayışlı olması lazım ama kaş yapalım derken göz cikartiyorlar maalesefSakin kalkipta kendini yorma canim sen. Benim annemde hep der lohusalik hassas donem . Insan bircok hastaligi o zmnlardan kapiyor. Bazen bencil olmak lazim. Sagligimiz icin. Arkds kv var diye kendini biseylere zorlama diye soyluyorum
Canım baba olmak akşam yarım saat severek olmuyor. Çocuğu eşin geldiğinde beraber yıkarsınız alçkşamları. Birsüre sonra zaten alışırsın. Allah herşeyin kolayını verir bunları şimdiden stres yapıp bebeğine sıkıntı yapmaBendre 13 haftalik hamileyim nasipse bende yalniz anne olucam annem koyde hayvanlari var gelemez kaynanamda bana pek yakin yasamiyor esimde calisiyor napicam bilniyorum ben en cokta cocugu nasil yikiycam diye korkuyorum
Olur Allahin izniyle ilk baslarda cok sik yikamana gerek yok haftada bir yeter herlde zaten alisiyosun. Ama yinede birinin yardimini alirsan senn icin iyi olur esin olur orda yasayan arkadsn olur bi su dokmeye gelcek insan bulsan yeterli. Benimde kimse olmcak yanimda Allah var tabikide ve esim.Bendre 13 haftalik hamileyim nasipse bende yalniz anne olucam annem koyde hayvanlari var gelemez kaynanamda bana pek yakin yasamiyor esimde calisiyor napicam bilniyorum ben en cokta cocugu nasil yikiycam diye korkuyorum