- 16 Mayıs 2014
- 1.824
- 1.251
- 83
- 39
- Konu Sahibi kirmizi oje
-
Hamilelikte daha musait oluyor bunye enfeksiyonlara. Benim ilk gebeligimde cardi enfeksiyon. Doktor sadece bol bol su iceceksin dedi. Ama benimki baya az duzeydeydi.
Bana doktorum hamilelik hormonlarinin her turlu enfeksiyonu tetikledigini soylemisti. Tedbir alacaksin ama %100 cozum olmaz doguma kadar demisti. Sende en azindan bol bol su ic ki daha ileri gitmesin.Benimde var ilac antibiyotikde kullandim gecmedi,napicam bilmiyorum
Evet..ic kisimda genisleme var ...hatta hava bile giriyo iceriye cikisini snlatmiyim cok komik durumlara sebep oluyor...bakalim deneye kadar bekliycem 5 ay oldu...olmadi daraltirim artik..napimİlk doğumunuzda mı oldu
18 dogummu???
Hepsi yasamismi cocuklarinin?
O ne ya 18 mi.ayy masallah valla.hayatinin yarisi hamilelikle gecmis desene.inanilir gibi degilAyrica babaannem 18 dogum yapmis sadece sonuncusunda sarkma gibi birsey olmus. O da artik iyice yasini aldigi icin ki gelin sahibiymis.
Evet canim birkac kez gecirdim birindeDogum yapmis hanimlar bir soruda ben soriyim hazir sizi bulmusken,hamileyken idrar yolu enfeksiyonu gecirdinizmi?
Canim ben bir kac kez gecirdim birinde ilac kullandim siddetli idi ama sıkınti olmadi bol su ic ve doktora git mutlaka...Dogum yapmis hanimlar bir soruda ben soriyim hazir sizi bulmusken,hamileyken idrar yolu enfeksiyonu gecirdinizmi?
Evet msl[QUmizi oje, post: 47213536, member: 650180"]İlk doğumunuzda mı oldu
Tamamen yapisal.Maasallahlik bir durumu kalmadi rahmetli oldu. Ama son zamanlarina kadar hic bir saglik sorunu yoktu. 18 doguma ragmen gobegi bile yoktu. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?