1,5 ay sonra dogum olacak, fakat dogumdan once hangi tatlilar (kurabiye haric) yapili dondurucuya atilabilinir?
Bana gelen giden cok olacak. Tuzlu olarak pogaca filan yapip koycam, ama tatlida neler yapabilirim?
Elimde şöyle bi tarif var , ben yapıp pişirip buzluğa atıyorum. Misafir gelince çıkarıyorum. Bundan 20 tane felan çıkıyor. Bide elmalı kurabiye yapıp atıyorum pudra şekeri dökmeden. O da güzel oluyor. Kakaolu kek , havuçlu tarçınlı kek yapıp dilimleyip de atabilirsiniz. Bunun dışında gelen önerilere ben de açığım
1,5 ay sonra dogum olacak, fakat dogumdan once hangi tatlilar (kurabiye haric) yapili dondurucuya atilabilinir?
Bana gelen giden cok olacak. Tuzlu olarak pogaca filan yapip koycam, ama tatlida neler yapabilirim?
Elimde şöyle bi tarif var , ben yapıp pişirip buzluğa atıyorum. Misafir gelince çıkarıyorum. Bundan 20 tane felan çıkıyor. Bide elmalı kurabiye yapıp atıyorum pudra şekeri dökmeden. O da güzel oluyor. Kakaolu kek , havuçlu tarçınlı kek yapıp dilimleyip de atabilirsiniz. Bunun dışında gelen önerilere ben de açığım
valla ben de internetten cok arastiriyorum, icindeki malzemelerin omru ne kadarsa, dondurucuda da anca o kadar kalabilir diyorlar. tabi kurbiye uzun kalabilir
Ciddi olmamalısınız
Doğum yapacaksınız, ağrı yorgunluk hormonlar…..bağışıklığınız düşük olacak, kanamanız olacak….yeni doğmuş tüm mikroplara açık bağışıklığı olmayan el kadar bebek…..
Korona influenza ishal kusma hastaneler dolup taştı hiç mi korkmuyorsunuz bebeğiniz için ya
Birkaç hafta önce kovidden hastanede yatıyordum, tüm odalar bebeklerle çocuklarla doluydu, ağlamalarından içim parçalandı göz göre göre bebeğinizi tehlikeye mi atacaksınız gerçekten
Tek derdiniz eve doldurduğunuz insanlara ikram mı? Hanımefendi aklınız başınızda mı sizin? Bu kadar mı kıymetsiz evladınız?
Buralarda tarif arayacağınıza yeni doğan bebeğin ihtiyaçlarını onu nasıl koruyacağınızı öğrenin
Herkesin kendi tercihi tabiki ama ben sizin yerinizde olsam bir süre kimseyi kabul etmem eşim yakın zamanda boğaz enfeksiyonu geçirdi ve doktor enfeksiyonun artmaya başladığını söyledi. Lohusalık dönemimde yorulmadan kendim ve eşimi doyurmak için köfte, börek, yaprak sarma gibi şeyler yapıp atardım.
Ben olsam kendi çekirdek ailem için yemek yapar atardım , ki yeni ebeveyn olan arkadaşlar öyle tavsiye verdi . Yemek yapmaya vaktimiz olmayabilir. Lohusalıkta sağlıklı beslenebilmek de çok önemli .