Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet aldim malesef 1 bucuk kilo aldim ben 54,5 la hamile kaldim 56 suan kilom. Doktorum hic almaman gerekirdi dedi. Ama mide bulantimi ekmekle bastirabildim sadeceBende 11 haftalik basa bas gidiyoruz.:) sen kilo aldin mi peki.ben 64 kiloydum 72 olmusum.moralim bozuldu
Emzirmekten eridim
adım diyet oldu[/QUO g gerçekten mi. ay ne güzel.ne kadar zamanda verdiniz kilolarınızı
![]()
Ayy ne guzel hic 40 olmadimNe güzeli yaf :) 40 küsür kilo bişeyim
Saat başı emzirdim ilk 6 ay
20...:)))Ayy ne guzel hic 40 olmadimkac kilo almistin hamilelikte canim
Anam insallah bizde kic bacak gobus mobus kalmaz20...:)))
Ya normalde de son bikaç yıldır zayıftım...da doğumdan sonra aynı kiloya dönmek üzdü
allahım bide göbeği dert ettiydim ilk ay
ne göbek kaldı ne bacak ne kıç![]()
Yok ya bana toplu olmak yakışıyor...Anam insallah bizde kic bacak gobus mobus kalmaz![]()
bir gün bende "ay ne göt ne göbek kaldı bir zayıfladım sormayın" diyebilecek miyim acaba20...:)))
Ya normalde de son bikaç yıldır zayıftım...da doğumdan sonra aynı kiloya dönmek üzdü
allahım bide göbeği dert ettiydim ilk ay
ne göbek kaldı ne bacak ne kıç![]()
Amin amin ama hiç zevkli diil kıçsız olmak söyliyimbir gün bende "ay ne göt ne göbek kaldı bir zayıfladım sormayın" diyebilecek miyim acabaAmin
![]()
laktamil gerçekten süt yapıyo muYok ya bana toplu olmak yakışıyor...
Şu an lactamilin dibine dibine vuruyorum acayip iştah açıyor ...da....hala 15000 kere emziriyorum gece gündüz
meme delisi minik efendi