• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğumgünü Haftasına Göre Eşinizin , Erkek Arkadaşınızın Kişiliği -PERSONOLOGY

25 temmuz haftası da yok burada. Bakıp söylerseniz sevinirim:)

Evde dolap , çekmece ,kitaplık temizliği yaparken elime yarısı kopmuş yıllar öncesine ait İngilizce bir kadın dergisi geçti .Atmadan önce şöyle bir göz gezdirince Personology diye bir bölüme rast geldim .Doğum haftasına göre erkekleri 48 kişilik tipine ayırmışlar . Burada paylaşmak eğlenceli ve ilginç olabilir diye düşündüm . Bana merak ettiğiniz kişinin sadece doğum gününü vermeniz yeterli.:126:

Kaynak :Derginin adını bulamadım . Ama yazının bitiminde alıntı yaptıkları kaynağı belirtmişler : Adapted from The Secret Language of Relationships.Copyright1997 by Gary Goldschneider and Joost Elffers.Published by Penguin Studio.

Banadaa banadaa :52: 27 EYLÜL 1994

Evde dolap , çekmece ,kitaplık temizliği yaparken elime yarısı kopmuş yıllar öncesine ait İngilizce bir kadın dergisi geçti .Atmadan önce şöyle bir göz gezdirince Personology diye bir bölüme rast geldim .Doğum haftasına göre erkekleri 48 kişilik tipine ayırmışlar . Burada paylaşmak eğlenceli ve ilginç olabilir diye düşündüm . Bana merak ettiğiniz kişinin sadece doğum gününü vermeniz yeterli.:126:

Kaynak :Derginin adını bulamadım . Ama yazının bitiminde alıntı yaptıkları kaynağı belirtmişler : Adapted from The Secret Language of Relationships.Copyright1997 by Gary Goldschneider and Joost Elffers.Published by Penguin Studio.

20 Ocak için de bakabilir misiniz ? Teşekkürler, emeğinize sağlık :)

15 Şubat bakar mısınıız :)

Baktım :) diyorlar ki ;

Şubat 8 -15

Güçlü Yönleri ; Eğlenceli ,yaratıcı ,şefkatli.
Zayıf Yönleri ; Asabi ,kolay incinen , ilgi -alaka-yardım bekleyen.

Onun duygusal hassas noktalarına basmayın . Her işin altından kalkan ayrıca sorunları kolay çözen bu adamın aşırı hassas bir tarafı vardır-hisleri kolay incinir . O sevgi ararken ona yapacağınız herhangi bir kişisel eleştiri karşısında ustura keskinliğindeki dilinin azizliğine uğrayabilirsiniz . Bu yüzden eleştirisel tarafınızı eğitin ya da törpüleyin.

En İyi Eş Uyumları ; Ocak 23 - 30 , Kasım 3 - 11 , Aralık 3 -10.

23 eylüle bakarmısınız?

9 ocak tarihine de bakabilir misiniz

8 nisan lütfen...

21 aralık bakabilirmisin zahmet olmazsa :)

25 temmuz haftası da yok burada. Bakıp söylerseniz sevinirim:)

27ocak lutfen yazabilirmisiniz

25 nisanı öğrenebilir miyim zahmet olmazsa.

27 nisan :) zahmet olmazsa bakarmısınız :)

20 Ocak için de bakabilir misiniz ? Teşekkürler, emeğinize sağlık :)

13.01.1986 şimdiden tsk

Zaman bulur bulmaz , sevgiler :D

Back
X