Doğumgünü Sürprizi

bebeqim__05

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2011
36
1
36
İstanbul
Üstünde onun resminin bulunduğu bir baskılı pasta ve yanında da hediyem. Kendim gitmeden bir arkadaş yardımıyla evine göndersem sizce nasıl bir sürpriz olur doğum günü için? Doğum günü olan arkadaşım erkek :) Yada başka fikirleriniz varsa paylaşalım lütfen,ben biraz acemiyimdir böyle konularda. Anlamam pek sürprizden falan :)

cnm benım bır arkadasım daha yenı yapılmıs bır sürpriz yapmıstı .cok eglencelıydı .yakın zamanlarda olsa sevgılımın dogum gunu kesın yapardım ve hep saklayabılecegı ozel ve eglencelı olurdu .benım arkadasım sevgılısıne plaket hazırlatmıstı :1:
plakette yazan notta su ;

SN.xxxxxxxx

00.00.2010 Süresi içinde sevginiz,sadakatınız,samimi askınız ve ömrüme kattıgınız sonsuz mutluluklar için ve herşeye ragmen bu cadıya tahammul edip yanımda oldugun ıcın,
''xxxxxxx'' tarafından ''ömrümün sahibi'' ödülünü almaya hak kazandınız .

24.07.2011 (tabı sız sevgılınızın dogum tarıhını yazarsınız)

bu sekılde bir plaket hazırlatabılrsın cnm .

Son düzenleme:
Üstünde onun resminin bulunduğu bir baskılı pasta ve yanında da hediyem. Kendim gitmeden bir arkadaş yardımıyla evine göndersem sizce nasıl bir sürpriz olur doğum günü için? Doğum günü olan arkadaşım erkek :) Yada başka fikirleriniz varsa paylaşalım lütfen,ben biraz acemiyimdir böyle konularda. Anlamam pek sürprizden falan :)

bence cnm bu ozel bı hazırlık olmaz .yanı artık pasta uzerınde resımler fılan her pastanede var .klasıklesmıs bırsey artık .hem bır arkadas yardımıyla eve gondermek fıkrıde sacma geldı bana ,arkadasla gondercegıne kargoyla gonder :62:
özel ve bıraz marjınal olsun ıstıyorsun daha farklı bırsey hazırla .bak benım dedıgım olabılır ben cok begenmıstım .:66:

hani şu siyah kupa bardağa sıcak su konulunca resim çıkıyo ya.ondan yaptırsan
ha...onun fotosu olmasın mümkünse
beraber çekilmiş bi fotonuz varsa onu koydur
süper olur.ben yapmıştım

Harika fikirler gerçekten sağolun ama maalesef doğum günü olan arkadaşım sevgilim değil :D Plaket çok hoşuma gitti üzerindeki yazıyı biraz uyarlarsam iyi bir hediye olabilir aslında. Nerelerde yaptırabilirim peki?

cnm plaketı pıyasadada bulabılırsın .buyuk alısverıs merkezlerınde yapanlar var .hatta anında fotografını cekıp t shirte bıle basıyorlar ,veya elınde mevcut olan fotografı .ama bız net uzerınden sıparıs etmısdık ,yazmak ıstedıgımız motu ıletmıstık ,onlar da uyarlayıp 2 gun ıcınde gonderdıler .

cnm plaketı pıyasadada bulabılırsın .buyuk alısverıs merkezlerınde yapanlar var .hatta anında fotografını cekıp t shirte bıle basıyorlar ,veya elınde mevcut olan fotografı .ama bız net uzerınden sıparıs etmısdık ,yazmak ıstedıgımız motu ıletmıstık ,onlar da uyarlayıp 2 gun ıcınde gonderdıler .

teşekkür ederim canım :)

Back
X