Ben sizin yerinizde olsam ikisine de hediye alırım. Verirken de "ne olursa olsun özel günlerde hediyeleşmek güzeldir, güle güle kullanın" derim. Sonra da eşimin bir sonraki doğum gününü beklerim...
valla ben kardeşimin kocasının doğum gününü kutlamam, parti verseler hediyede almam aramızda bi sorun yok ama kafa olarak uzak insanlarız ben ne bileyim ne sever ne sevmez, kardeşimde eşime bazen alır bazen almaz onlar daha iyi anlaşır. çoğu zaman kardeşlerimlede hediyeleşmem, kimse de bunu kafasına takmaz, lafı olmaz, bence eşin olgun bi insansa senin umursadığın kadar umursamamıştır bile, ama senin içinden geliyor sen ikisinede al, yani hediye olayı içinden gelme meselesi, ama ben bunun sevip sevmemekle direk bağlantısı olduğunu düşünmüyorum, ben sadece yiğenlerime kesin alırım onlarda daha çok küçük bekliyorlar sonuçta çocuk
kardeşime değil eşine hediye alırım ve hediyeleşme konusunu kardeşimle kapatırım.
bu 3 bilinmeyenli denklemde tek hatalı kardeşin , orda senin hatırın için eşine alacakti madem gelmiş eli kolu neden boş,onun eşi teklif etmiş en azından.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?