• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dogumgununde ayrildik kim hakli..?

Sevgilin bile olsa belki yarım saat sana cevap vermek istemedi ve olay cikmasin diye uyuya kaldım dedi. Amma abartmissin yazık cidden

Bu kisi uc yillik sevgilim dedigine gore ayrildigin nisanlin. Hatirladigim kadariyla ayrilmistiniz ama o senin dogum gununde mesaj atinca sen de onun dogum gununu kutlamali miyim diyordun. Anladigim kadariyla bir sans daha vermissiniz birbirinize ama olmamis. Olmuyorsa uzatmanin da anlami yok, yurumuyorsa yurumuyordur. Artik kim hakli kim haksizi birakin. Guven sorunu da var. Nisanlilik yurumuyorsa, evlilik hic yurumez.

bugun dogumgunum bunu hakettimmi ben sana boylemi yaptim lanet olsun sana

Bana sen kimsinki sana yalan soylicem sen boylemi seviyosun ulan beni dedi

Aklıma istemsiz şu karikatür geldi kızmayın da ehehe.

FB_IMG_1516047626076.webp

Kadınlar Kulübü üyeleri olarak biz de dev aşkın arasından geçiyoruz. :)

Ayrilali 2 ay oldu ayrildik aramadim hic. Gecen hafta bisey sormak icin aramistim terslemisti. Kotu ayrilmistik ama birbirimizi sevdigimizden eminim.. herneyse dun dogumgunumdu. Saat tam gece 1e dogru yani 5 ocak olur olmaz mesaj atti dogumgunun kutlu olsun diye tesekkur ettim sonra gulumsedi telefonda sonra unutmamissin dedim dediki hep biliyodum unutmadim ki dedi bende tesekkur edip kapadim. Sizce duygusu varmi hemen mesaj atti dogumgunum olur olmaz. Elim ayagima girdi mesaji gorunce. Siz eski sevgilinize dogumgunu mesaji atarmiydiniz. 15 ocakta onun dogumgunu bende arayip kutlucam belki duzeliriz ssizce?

Bu diğer konunuz.

Hani hediyeler almış kutlamıştı.

Hangisine inanalım ? :issiz:

Abartmissiniz. Bence siz haksizsiniz. Cocuk da sinirlenmis sert cevaplar vermis, cok normal ...

Back
X