• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dogumgununde ayrildik kim hakli..?

Lanet olsun bu hayat lanet olsun bu sevgim
Seni çok sevmiştim sen neden bana böyle yaptın :KK70:
Bir cocuk varya boyle sarki soyleyen konuyu okuyunca o aklima geldi :)
Size gelince eger adam emir erinizse haklisiniz yani nasil yapar bu terbiyesizligi !! :KK66:
Ama sevgiliniz ise yuh yani sanki yatakta baska kadinla bastiniz? yarim saat uyudu yada uyumadi yada tuvaletteydi yada internet yavasti ama hayat hizliydi bunlar olabilir yani hemen beni kandirdi demeyin, kaldiki dayandiginiz hersey varsayim uzerine, eger cidden internet yavas ise ki olmadigindan emin degilsiniz bitti yani tamamen haksizsiniz.
bunun devamı da nedir biliyo musun, erkeğin söyleyeceği bir şarkı: kapın her çalındıkça o mudur diyeceksin. beni kaybettin artık sen çok bekleyeceksin.... :)))

Ayrilali 2 ay oldu ayrildik aramadim hic. Gecen hafta bisey sormak icin aramistim terslemisti. Kotu ayrilmistik ama birbirimizi sevdigimizden eminim.. herneyse dun dogumgunumdu. Saat tam gece 1e dogru yani 5 ocak olur olmaz mesaj atti dogumgunun kutlu olsun diye tesekkur ettim sonra gulumsedi telefonda sonra unutmamissin dedim dediki hep biliyodum unutmadim ki dedi bende tesekkur edip kapadim. Sizce duygusu varmi hemen mesaj atti dogumgunum olur olmaz. Elim ayagima girdi mesaji gorunce. Siz eski sevgilinize dogumgunu mesaji atarmiydiniz. 15 ocakta onun dogumgunu bende arayip kutlucam belki duzeliriz ssizce?

Biraz sağlam atsan? Gezip tozmuşsun. Onceki konuda da mesaj atmış. Ben mi yanlış anlıyorum. Sen mi canın sıkıldıkça yalan yanlış yazıyorsun?

bunun devamı da nedir biliyo musun, erkeğin söyleyeceği bir şarkı: kapın her çalındıkça o mudur diyeceksin. beni kaybettin artık sen çok bekleyeceksin.... :)))
Zaten Konu sahibesinin sonu bu olacak boyle giderse ) varsayim uz
Konu sahibi boyle giderse adama serenat yapsa anca telafi eder zaten)

Sevgilin haklı

Anacim sen ileride sürekli dır dır eden bir kadın olursun. Senin bunaltmalarindan kaçan eşin mutluluğu dışarıda arar

İnternet yavaş diye geç paylaşmış olabilir, burda haklı.
Canın ayrılmak mı istiyor dedi, haksız.
Çok fevri davranmışsın haksızsın.
Lanet olsun demiş haksız.
Hediye yaptırmamışsın daha sıkıntı yapma:KK53:

Benimde hikayelerim genelde 3-5 dk sonra dusuyor yalAn soylememis bence birde iyi geceler der demez uykuya daldigini mi dusunuyorsunuz ? Ben yataga girerim bir saate yakin nette gezerim. Bu kadar bunaltmayin yani

Zaten Konu sahibesinin sonu bu olacak boyle giderse ) varsayim uz

Konu sahibi boyle giderse adama serenat yapsa anca telafi eder zaten)
eyvah eyvah, toplumsal roller değişecek gibi, erkekler yerine bizler serenad yapıcaz gibi... durum toplumsal bir vehamete yol açacak gibi duruyor... :))) Allahım kaostan koru bizi yarabbim... :)))

Benim de internetim yavaş olduğu zaman paylaşımlarım kendiliğinden yarım saat, 1 saat sonra yayımlanıyor. Böyle basit bir şeyde olay çıkarmak da yeni moda oldu sanırım. Neyse sevgilinizin verilmiş sadakası varmış. Ne kadar kadınlar kulübü olsak da arada erkeklere de üzüldüğümüz doğrudur. :sus:

Çakmak yaptıracaktım, pasta yaptıracaktım demişsiniz de, hadi pasta bi yerden alınır üstüne isim yazılır zaman almaz ama çakmak yaptırılmamış bile. Bunlar önceden yapılacak şeylerdi tuhaf geldi tavrın :KK51:

Adam hakli diyecegim ama o sizinle hala birlikteyken bunu soylemeye dilim de varmiyor. Kafasiz mi desem, akilsiz mi desem bilemedim.

Eski nişanlınızdan bahsediyorsunuz dimi 15 inde dogum günü için arıcam diyordunuz?Ama konu karışık geldi.Demek ki iyice kopmuş baglar.Degmez biriymiş.

Bu kadar boğmayın ya erkekleri off ben darlandım burada! Aynısını bir erkek yapsa uyuduğuma inanmıyor musun derdim yani o kadar ince hesaplara girişmek nedir adam belki de mesaj sesine uyanıp yazdı olamaz mı? Senaryo üretmek yerine empati yapmayı denesek?

Çakmak yaptıracaktım, pasta yaptıracaktım demişsiniz de, hadi pasta bi yerden alınır üstüne isim yazılır zaman almaz ama çakmak yaptırılmamış bile. Bunlar önceden yapılacak şeylerdi tuhaf geldi tavrın :KK51:
Yaptirildi hanfendi kargo bugun geldi.

Back
X