Doğummm

kaderrrrrrrr

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
5
Puanlar
6
Kızlar iyi akşamlar size bir sorum olacak şuan 37 haftalık gebeyim 2 gün önce doktor randevum vardı gittiğimde nst ye bağlandım ve sancılarjm çıktı ardından çatı muayenesi olduğumda doktor 3 cm açıklığım olduğunu söyledi o günü acilde geçirdim ama gece olunca tekrar nstye bağladılar sancılarım çıkmadı eve gönderdiler eve geldiğimde nişan geldi ama hala sancılarım yok 2 gündür bekliyorum doktor sancın olmadığı sürece yatış yapamayacağını söyledi.
3 cm açıklığım var ve nişanım geldi sancılarımın gelmesi için ne yapmam gerekiyor lütfen yardımcı olur musunuz?

Sezeryan doğum yaptım bilgim yok inşallah sağlıkla kucağına alırsın.

ben önce 2 sonra 3 en son 5 cm açıklıkla 2 hafta gecirdim benim de sancım yoktu hiç. nişanım geldikten 2 gğn sonra doktor yatısımı yaptı ve müdahale ile kese patlatıldı. kese patladıktan sonra doğum başladı ve 9 saat sonra oğlum doğdu. 37+5te doğurdum. ama benim doktorum özeldeydi. devlet hastanesi son ana kadar beklemek isteyebilir. benim bebişim strese girmişti artık kilo almıyordu bu yüzden doktorum sancılarım gelmesini beklemek istemedi

Ya evet devlet hastanlerinde artık bebek kendi gelmediği sürece hiç müdahale etmiyorlar suni sancı filan da vermşyorlar

Ya evet devlet hastanlerinde artık bebek kendi gelmediği sürece hiç müdahale etmiyorlar suni sancı filan da vermşyorlar
dediğim gibi benim doktorum zaten 35.haftada kilo alımı yavaşladığı için strese girmesinden korktu. çok da iyi oldu bence cünkü sancıların basından doğuma kadar kontrol altındaydım. ilk doğum olmasına ve sıfır sancı ile gitmeme rağmen de kısa sürdü doğum

Ya ne guzel sağlıkla büyütün inşallah bende bir qn önce kucağıma almak istiyorum artık benim bebişimin kilosu gelişimi de iyi zaten doktprum bir hafta dq önden gittiğini söylemişti şuan kilosy da 3.100 gr zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…