• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğumu başlatmak için..

nmrszybc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2024
18
5
1
25
Merhaba hanımlar. 38+2 deyim. Alerjik astımım var ve zamanında kalbimden asd kapama oldum. Şimdi de kalbimde hamilelikten dolayı biraz sıvı birikimi var. Doktor önemli değil dedi normal doğuma engel değil dedi. Fakat ben nefes almakta çok zorlanıyorum pozisyon değiştiriyorum olmuyor yatmak yatamıyorum aldığım nefes yetmiyor. Doktoruma söyledim sabret dedi ama çok zorlanıyorum artık. O yüzden bir an önce doğumum başlasın istiyorum. Ne yapabilirim doğum sancılarımın hemen başlaması için? Hurma ye dediler onu da sevmiyorum.. Ağrılar uykusuzluk mide yanmaları hiçbir şey gözümde değil nefes alamamak çok kötü çok 😭

ben hurma yedim günde 7 tane. böğürtlen yaprağı çayı günde bir bardak. pilates topunda zıpladım. benim 36.haftada açılmam başladı. 37+5te doğurdum. aksak yürüyüş yapın.. cinsel ilişki, acılı yemek de yardımcı oluyormus.

Hurma merdiven çıkma pilates topu yürüyüş vs çoğunu denememe rağmen 40+4te suni sancıyla doğum yaptım demem o ki vakti gelen geliyor vakti gelmeyen de gelmiyor ben artık ona ikna oldum. İnşallah kolayca bir avazda doğurursunuz

Seks yapan var ama doğru mu bilmiyorum

Merhaba hanımlar. 38+2 deyim. Alerjik astımım var ve zamanında kalbimden asd kapama oldum. Şimdi de kalbimde hamilelikten dolayı biraz sıvı birikimi var. Doktor önemli değil dedi normal doğuma engel değil dedi. Fakat ben nefes almakta çok zorlanıyorum pozisyon değiştiriyorum olmuyor yatmak yatamıyorum aldığım nefes yetmiyor. Doktoruma söyledim sabret dedi ama çok zorlanıyorum artık. O yüzden bir an önce doğumum başlasın istiyorum. Ne yapabilirim doğum sancılarımın hemen başlaması için? Hurma ye dediler onu da sevmiyorum.. Ağrılar uykusuzluk mide yanmaları hiçbir şey gözümde değil nefes alamamak çok kötü çok 😭
Sandalye yada masaya tutunup yere çömelip kalcanizi saga sola hareket ettir bu cidden etkili. Bide iliskiye girin acilmayi hizlandiriyor

Benimde nefes problemim oluyordu astimim falan yok ama geceleri yatamiyordum yatar pozisyondayken nefes alamiyordum cok zordu her gecem uykusuz geciyordu malesef

Back
X